ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ…

Καλημέρα. Της νύχτας τα καμώματα, τα βλέπει η μέρα – λέρα – και γελά! Αυτό θεωρώ ότι ταιριάζει απόλυτα στο πρωτοφανές στα χρονικά γεγονός, να βγει απόφαση από το Εφετείο της ΕΠΟ τα χαράματα, για ένα ματς που θα διεξαγόταν την επόμενη μέρα! Μετά από 10ωρη (!) συνεδρίαση της επιτροπής λοιπόν, ελήφθη η απόφαση να επιστραφούν οι 3 βαθμοί στον ΠΑΟΚ καθώς και να διεξαχθεί κανονικά με θεατές η αναμέτρηση με την ΑΕΚ!

Από τη μεριά μου θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι που το έγραψα πρόσφατα και στην εφημερίδα που εργάζομαι… Είμαι κάθετα αντίθετος στο να επιβάλλεται τιμωρία αφαίρεσης βαθμών σε έναν σύλλογο, κάθε φορά που θα βρεθεί ένας βλάξ που θα πετάξει κάτι στον αγωνιστικό χώρο. Όταν υπάρχουν ευρέως έκτασης επεισόδια τότε θα  μπορούσε να επιβληθεί όντως μία βαριά τιμωρία στην όποια ΠΑΕ, με την αιτιολογία ότι δεν προστάτευσε όπως θα έπρεπε και όφειλε, την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Τον έναν ανεγκέφαλο όμως δεν μπορείς εύκολα να τον εντοπίζεις κάθε φορά…

Και πάλι όμως, διαφωνώ με την τιμωρία της αφαίρεσης βαθμών, διότι οι πόντοι αυτοί αποκτήθηκαν από τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών που δεν φταίνε σε τίποτα να βλέπουν τους κόπους τους να πηγαίνουν στράφι. Ο νόμος αυτός πρέπει κατά τη γνώμη μου να αλλάξει, αλλά η κοινή λογική λέει, πως μέχρι να ψηφιστεί ένας καινούργιος νόμος ισχύει – και τηρείται – ο παλιός…

Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν, είναι ξεκάθαρο πως δεν τηρήθηκε ο νόμος. Ή δηλαδή έπρεπε να ισχύσει η αρχική τιμωρία της αφαίρεσης των τριών βαθμών, καθώς και η τιμωρία του γηπέδου της Τούμπας εάν ο ΠΑΟΚ ήταν ένοχος – συνένοχος, ή θα έπρεπε να κριθεί αθώος και όχι μόνο να του επιστραφούν οι πόντοι, αλλά και να διεξαχθεί κανονικά το ματς με τον Ολυμπιακό…

Αυτή η απόφαση όμως, δεν έχει καμία λογική, καθώς παρουσιάζει την ομάδα του ΠΑΟΚ ολίγον ένοχη και ολίγον αθώα! Είναι σαν να ζητάει δηλαδή πέναλτι ένας παίκτης επειδή τον τράβηξε από την φανέλα εντός περιοχής ο αντίπαλος αμυντικός και ο διαιτητής να μην δίνει το πέναλτι, αλλά να βγάζει κόκκινη κάρτα στον αμυνόμενο!

Γίνονται αυτά τα πράγματα; Στην Ελλάδα γίνονται και… παραγίνονται.

Μετά από όλα αυτά το ντέρμπι θα διεξαχθεί υπό την παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ και μετά και από την επιστροφή των βαθμών, τα δεδομένα αλλάζουν ριζικά. Πλέον οι παίκτες του δικεφάλου του βορρά εκτός από τους πόντους, ανέκτησαν και την χαμένη ψυχολογία τους και είναι βέβαιο ότι θα τα δώσουν όλα για τη νίκη που θα τους ξαναδώσει το προβάδισμα στη βαθμολογία. Προσωπικά βέβαια δεν συμφωνώ με τις αποδόσεις διότι  θεωρώ ότι δεν ανταποκρίνονται στην δυσκολία που έχει το ματς. Στα ντέρμπι δεν υπάρχουν φαβορί τέτοιων αποδόσεων και θα απέχω… διακριτικά.

Τόσο για αυτό το σπουδαίο παιχνίδι, όσο και για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της Σούπερ Λίγκα που διεξάγονται σήμερα, έχει γράψει ο «Παίκτης» στη στήλη του.

Εγώ ίσως κράταγα και το under στον αγώνα του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό για δύο λόγους. Καταρχάς ο Πλατανιάς διαθέτει τη χειρότερη εντός έδρας επίθεση στην κατηγορία. Τα πέντε γκολ που έχει πετύχει αποτελούν και μια από τις χειρότερες επιδόσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη. Με δεδομένο λοιπόν ότι δεν βρίσκει δίχτυα με τίποτα, για να γίνει over το παιχνίδι θα πρέπει ο Ολυμπιακός να σημειώσει από τρία γκολ και πάνω. Οι ερυθρόλευκοι όμως ειδικά το τελευταίο διάστημα δεν παράγουν φάσεις και γι΄αυτό χάνουν και πολλούς βαθμούς… Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει το under στο υψηλό 2.25.

Στη Φούτμπολ Λιγκ ο ΟΦΗ έρχεται από επτά σερί νίκες στις οποίες δεν δέχθηκε ούτε ένα τέρμα! Το ίδιο αναμένεται να πράξει και σήμερα απέναντι στα Τρίκαλα που μακριά από το γήπεδό τους συμπλήρωσαν 9 under σε 10 παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων 6-6! Οι Κρητικοί που μετρούν 9 νίκες σε 10 ματς στην έδρα τους, έχουν μάλιστα δεχθεί, μόλις τέσσερα τέρματα…

Στην Γ Γερμανίας η Καρλσρούη έχει τα φόντα να περάσει νικηφόρα από την έδρα της ουραγού Έρφουρτ. Όπως έχουμε ξαναπεί όμως, το στοίχημα που ταιριάζει και… πληρώνει με αυτήν την ομάδα είναι τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου. Σας θυμίζω ότι φέρνει για πέντε σερί ματς 0-0 στο ημίχρονο. Στο τέλος αυτών των πέντε αναμετρήσεων σημειώθηκαν 9 γκολ. Η δε Έρφουρτ συμπλήρωσε 12 σερί ματς χωρίς σκοράρισμα στο πρώτο ημίχρονο. Και τα επτά γκολ που πέτυχε σε αυτό το διάστημα σημειώθηκαν από την ανάπαυλα και μετά!

Στην Ισπανία βρίσκω επίφοβο για σπάσιμο το 1.70 του άσσου της Μπιλμπάο. Οι Βάσκοι δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά φέτος και αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι δυσκολεύονται πολύ στην επίτευξη του γκολ. Μέσα στην έδρα τους έχουν μόλις τέσσερις νίκες σε 13 αγωνιστικές, ενώ έχουν να σκέφτονται και τον αγώνα ρεβάνς με τη Μαρσέιγ για το Europa League.

Στην Β Ισπανίας η Σαραγόσα έρχεται από πέντε νίκες και μια ισοπαλία, πιστοποιώντας ότι βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από την αρχή της σεζόν. Λογικά δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα απέναντι στην προτελευταία Χόγια Λόρκα που έρχεται από 11 ήττες και δύο ισοπαλίες σε 13 παιχνίδια.

Το 1.70 της Κόρδοβα αποτελεί… εφεύρημα. Η ομάδα που βρίσκεται στην 20η θέση του βαθμολογικού πίνακα, υποδέχεται την 9η Λούγκο η οποία διεκδικεί άνοδο. Σημειώστε ότι οι γηπεδούχοι διατηρούν τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 53 γκολ παθητικό.

Στα παιχνίδια Μπαρτσελόνα Β – Νουμάνθια και Ρέους – Ουέσκα επιλέγω τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου και αφήνω να… μιλήσουν οι αριθμοί: Οι μικροί της Μπαρτσελόνα δεν έχουν σκοράρει σε πρώτο ημίχρονο στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Η δε Νουμάνθια εδώ και 10 αγωνιστικές έβαλε μόλις ένα γκολ σε πρώτο 45λεπτο. Τα συνολικά τέρματά της ήταν εννέα…

Η Ρέους παραμένει χωρίς γκολ για έξι σερί παιχνίδια. Τα πέντε από αυτά έληξαν 0-0 στο ημίχρονο. Η Ουέσκα τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές πέτυχε μόλις ένα τέρμα σε πρώτο 45λεπτο.

Στη Γαλλία πιστεύω ότι η Νις μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της μέτριας και ουσιαστικά αδιάφορης πλέον Γκινγκάμπ. Οι φιλοξενούμενοι που τελείωσαν τόσο από την Ευρώπη όσο και από το κύπελλο, έχουν… την πολυτέλεια να αφοσιωθούν πλήρως στο πρωτάθλημα και στην προσπάθεια που καταβάλουν για έξοδο στην Ευρώπη. Διαθέτουν καλό υλικό και μετρούν τρεις σερί νίκες μέσα στην έδρα της Γκινγκάμπ.

Το Τουλούζ – Μαρσέιγ «μυρίζει» Χ. Η Τουλούζ βλέπετε έρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες (δείτε Βάσει Φόρμας). Η Μαρσέιγ είναι ανώτερη αλλά έχει μπροστά της και τη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης με τη Μπιλμπάο για το Europa League. Εν τω μεταξύ υπάρχει και η παράδοση που θέλει τα επτά από τα 10 τελευταία παιχνίδια τους στην Τουλούζη να λήγουν χωρίς νικητή…

Στην Ολλανδία οι μπουκ αδικούν την εξαιρετική φέτος Άλκμααρ που είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Μακριά από το γήπεδο της μάλιστα είναι εντυπωσιακή καθώς έχει εννέα διπλά και μία μόνο ήττα σε 13 παιχνίδια. Σεβαστό το όνομα και η φανέλα της Φέγενορντ, αλλά η φετινή σεζόν έχει χαθεί καθώς η ομάδα παραπαίει αγωνιστικά.

Στην Ελβετία η ψυχολογία των παικτών της Βασιλείας ανέβηκε στην… στρατόσφαιρα μετά από το διπλό μέσα στο Μάντσεστερ κόντρα στην Σίτι. Μπορεί να απέχει 14 ολόκληρους βαθμούς από την πρωτοπόρο Γιούνγκ Μπόις αλλά επειδή έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα, διατηρεί ακόμα κάποιες αμυδρές ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου. Μέσα στη Λουκέρνη μετρά 7 νίκες στις 8 τελευταίες επισκέψεις της.

Για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του βελγικού πρωταθλήματος έγραψα αναλυτικά και στην KING BET της Παρασκευής και επειδή δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως παραθέτω σχετικά αποσπάσματα.

«Στη μάχη για τη σωτηρία εμπλέκονται η Μαλίν με την Έουπεν. Οι δύο ομάδες έχουν από 24 πόντους και μετρούν από 5 νίκες, 15 ήττες και 9 ισοπαλίες η καθεμία! Ακόμα και στη διαφορά τερμάτων είναι σχεδόν ίδιες, καθώς η Μαλίν βρίσκεται στο -20 και η Έουπεν στο -21! Σήμερα η πρώτη φιλοξενεί την Μπέβερεν και η δεύτερη την Μουσκρόν. Οι δύο φιλοξενούμενες είναι ουσιαστικά αδιάφορες βαθμολογικά και για αυτό το λόγο βλέπετε σε τόσο χαμηλές τιμές τους άσους. Τώρα αν υποστήριζα ότι βλέπω εκπλήξεις, θα σας έλεγα ψέματα… Εδώ που έφτασαν τα πράγματα θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά να πάρουν τους τρεις πόντους για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Έτσι κι αλλιώς, τόσο η Μπέβερεν όσο και η Μουσκρόν, εκτός από το ότι έχουν ξεμείνει από στόχους, είναι ντεφορμέ και ευάλωτες αμυντικά. Η Μουσκρόν στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές, δέχτηκε συνολικά 23 γκολ! Σε αυτό το διάστημα υπέστη επτά ήττες και τη μόνη που κατάφερε να κερδίσει, ήταν η Μαλίν… Αυτή αποτελεί και τη μοναδική εκτός έδρας νίκη της, μέσα σε ένα διάστημα επτά μηνών! Είχαν προηγηθεί έξι σερί ήττες πριν από αυτό το ματς, ενώ ακολούθησαν και δύο μετά! Η Έουπεν από την άλλη μεριά παρουσιάζεται εμφανώς βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα στα εντός έδρας παιχνίδια της, αφού παραμένει αήττητη για έξι σερί αγωνιστικές. Πιστεύω λοιπόν, πως είτε εύκολα, είτε δύσκολα, οι γηπεδούχοι θα φτάσουν στην επικράτηση…

Η Μπέβερεν το πάλεψε όσο γινόταν για είσοδο στην εξάδα, αλλά τελικά υπέκυψε στον ισχυρό ανταγωνισμό… Ουσιαστικά πλήρωσε και αυτή, τις χτυπητές αμυντικές της αδυναμίες, καθώς μόνο τρεις φορές φέτος, κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της. Δέχεται μάλιστα συνεχώς γκολ, εδώ και 15 αγωνιστικές! Πρόκειται για μία ομάδα που είναι αρκετά καλή μπροστά, αλλά επιπόλαιη και αναξιόπιστη στα μετόπισθεν. Αυτήν ακριβώς την… αναξιοπιστία, καλείται να εκμεταλλευτεί η Μαλίν για να μπορέσει να φτάσει στην υπερπολύτιμη νίκη που μπορεί να την κρατήσει στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους, καθώς ανεξαρτήτως εποχής και έδρας, μετρούν μόλις μία ήττα στις 15 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους. Μπορεί ξεχωριστά και μεμονωμένα οι δύο αυτοί άσοι να μην πληρώνουν ικανοποιητικά, αν όμως παιχτούν συνδυαστικά, μπορούν να αποφέρουν αρκετά μεγάλα κέρδη…

Περνάμε τώρα στη μάχη για την είσοδο στην εξάδα…

Οι Κλαμπ Μπριζ, Αντερλεχτ, Σαρλερουά και Γάνδη, έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα play off τίτλου. Η Γκενκ είναι και αυτή κατά… 99,9% εξασφαλισμένη, διότι διατηρεί πολύ καλύτερη διαφορά τερμάτων από τις υπόλοιπες. Τον έναν πόντο που χρειάζεται και τυπικά, μπορεί να τον πάρει στον αγώνα με τη Γάνδη… Απομένει λοιπόν μόνο η 6η και τελευταία θέση, που τη διεκδικούν η Σταντάρ Λιέγης και η Άντβερπ που έχουν από 41 βαθμούς, καθώς και η Κόρτραϊκ η οποία ακολουθεί με 39…

Όπως η Μαλίν με την Εουπεν, έτσι και η Σταντάρ  με την Άντβερπ, έχουν ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις. (10-11-8) Η μόνη διαφορά εντοπίζεται στη διαφορά τερμάτων, αφού η μία είναι στο +1 και η άλλη στο -1. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι το πρώτο κριτήριο που λαμβάνεται υπόψη στο Βέλγιο στις τελικές ισοβαθμίες, είναι οι περισσότερες νίκες. Ακολουθεί η διαφορά τερμάτων και αμέσως μετά η παραγωγικότερη επίθεση…

Αν όμως δούμε το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής, θεωρώ ότι θα συμφωνήσουμε… άπαντες, πως η ομάδα της Λιέγης είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση της 6ης προνομιούχας θέσης. Παίζει εκτός έδρας με την Οστάνδη, την ίδια ώρα που η Άντβερπ θα προσπαθεί να τα βγάλει πέρα στις Βρυξέλλες, απέναντι στην Αντερλεχτ… Η ομάδα του Σα Πίντο ευνοείται στην ισοβαθμία και σε περίπτωση που η Αντβερπ βρεθεί πίσω στο σκορ, ουσιαστικά θα απειλείται πλέον μόνο από την Κορτράικ η οποία, εξακολουθεί να ελπίζει βάσιμα, διότι υπερέχει έναντι των αντιπάλων της σε περίπτωση ισοβαθμίας. Στην ουσία, αυτό που χρειάζεται είναι αφενός νίκη απέναντι στη Σαρλερουά και αφετέρου να μην κερδίσουν η Σταντάρ Λιέγης και η Άντβερπ τα δικά τους παιχνίδια. Η Σαρλερουά όμως φέτος, είναι ιδιαίτερα αποδοτική. Βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας υποστεί μόνο τέσσερις ήττες σε 29 αγωνιστικές. Παρ’ όλα αυτά, από τη στιγμή που ο άσος κυκλοφορεί σε πολύ καλές αποδόσεις, ίσως αξίζει να δώσουμε μία τελευταία ευκαιρία στην ομάδα του  Ντε Μπουκ.»

Εν κατακλείδι λοιπόν η αρχική και βασική μας επιλογή είναι οι άσσοι της Έουπεν και της Μαλίν και ακολουθούν το διπλό της Σταντάρ Λιέγης και ο άσσος της Κορτράικ. Εννοείται βέβαια πως σε τέτοιες περιπτώσεις είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε με το live bet αν και εφόσον βρούμε χρόνο και χρήμα…

Στην Τσεχία η φόρμα, η έδρα και η προϊστορία δείχνουν άσσο στον αγώνα της Γιάμπλονετς με τη Μπάνικ Οστάβα. Οι γηπεδούχοι που διεκδικούν έξοδο στην Ευρώπη, μετρούν μόνο νίκες με την επανέναρξη της σεζόν. Η Μπάνικ Οστράβα παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας μόλις δύο νίκες σε 18 αγωνιστικές και τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Η δε παράδοση θέλει τους γηπεδούχους να διατηρούν ένα αήττητο 10 σερί παιχνιδιών μέσα στην έδρα τους… (1.87 ο άσος στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Ο αγώνας της Σλάβια Πράγας με τη Σίγκμα αποτελεί ντέρμπι μεταξύ δύο συλλόγων που κατέχουν την δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα. Δεν δικαιολογείται λοιπόν το 1.50 του άσσου και θα προτιμήσω το under που πληρώνει 1.75 στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”]

Η Σλάβια έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ σε 9 παιχνίδια στην έδρα της, ενώ η Σίγκμα Όλομουτς μετρά τα περισσότερα (14) under στην κατηγορία. Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα ότι εδώ και 11 αγωνιστικές φέρνει μόνο under. Το τελευταίο της over σημειώθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου επί της Ντούκλα Πράγας. Ακόμα και εκεί όμως το τρίτο γκολ σημειώθηκε προς το τέλος της αναμέτρησης.

Στα Δανία διεξάγεται το ντέρμπι ανάμεσα στη Νόρτζελαντ και τη Μίντιλαντ και είμαι διατεθειμένος να ρισκάρω στο διπλό μιας ομάδας που φέτος έχει επιδείξει εντυπωσιακή σταθερότητα στην απόδοσή της. Η Μίντιλαντ διεκδικεί στήθος με στήθος τον τίτλο με τη Μπρόντμπι (έχουν από 56 βαθμούς) και ήδη μετρά οκτώ διπλά σε 12 παιχνίδια. Η φετινή Νόρτζελαντ βέβαια μόνο εύκολος αντίπαλος δεν αποτελεί, αλλά θεωρώ ότι οι φιλοξενούμενοι είναι ένα… κλικ ανώτεροι. Υπάρχει βέβαια και το over, μιας και η Νόρτζελαντ συμπλήρωσε 22 over σε 24 αγωνιστικές. Ακολουθεί η Μίντιλαντ με 17 στα 24! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι δύο αυτές ομάδες διαθέτουν τις καλύτερες επιθέσεις στην κατηγορία. (2.35 το διπλό στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στην Αργεντινή μπορούμε να επιλέξουμε είτε τα Χ του ημιχρόνου, είτε τα περισσότερα γκολ στο δεύτερο 45λεπτο στους αγώνες Λανούς – Εστουδιάντες και Ιντεπεντιέντε – Αρχεντίνος. Η Λανούς έχει πετύχει μόλις ένα γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια της σε πρώτο ημίχρονο. Η δε Εστουδιάντες το ίδιο διάστημα των έξι αγωνιστικών πέτυχε και δέχθηκε συνολικά 13 γκολ. Από αυτά μόλις το ένα σημειώθηκε σε πρώτο 45λεπτο!

Η Ιντεπεντιέντε στα τελευταία πέντε παιχνίδια της δεν δέχθηκε γκολ σε πρώτο ημίχρονο. Τα τέσσερα από τα έξι γκολ που πέτυχε, σημειώθηκαν από την ανάπαυλα και μετά. Η Αρχεντίνος στα έξι τελευταία παιχνίδια της δέχθηκε και πέτυχε συνολικά 15 γκολ. Τα δέκα από το ημίχρονο και μετά. Εδώ να τονίσουμε πάντως ότι οι γηπεδούχοι αναμένεται να κατέβουν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους διότι την ερχόμενη Πέμπτη υποδέχονται την Μιγινάριος για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Λιμπερταδόρες. Προσοχή και για τυχόν έκπληξη λοιπόν…

Όσο για τον αγώνα της Λανούς με την Εστουδιάντες πρέπει να αναφέρουμε ότι η απόδοση του διπλού γνωρίζει κάθετη πτώση σε όλους τους μπουκ.

Στις ΗΠΑ τέλος, αναμένεται να «μιλήσει» η ισχυρή έδρα της Ατλάντα που παραμένει μια από τις καλύτερες του πρωταθλήματος. Υποδέχεται τη μέτρια Ουάσινγκτον που δεν φημίζεται για τις εκτός έδρας επιδόσεις της.

Καλή τύχη και θα τα πούμε κατά τη διάρκεια της ημέρας στο twitter (@fontastsounis). Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι όσοι δεν έχετε λογαριασμό στο twitter μπορείτε να μας διαβάζετε και μέσα από το Bookenemy.com κλικάροντας εκεί που γράφει τα tweets του Φώντα.

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (1.76 – 3.70 – 6.10)

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει σε μηδενική γκανιότα* το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (ώρα έναρξης 19.30). Να σημειώσουμε ότι το ματς θα διεξαχθεί με γεμάτες εξέδρες…

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* από την Betsson
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
  • 200% ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ