ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠ’ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΤΑ…

Καλημέρα. Για τα ελληνικά παιχνίδια έχει γράψει αναλυτικά ο «Παίκτης» στη στήλη του. Από ότι διάβασα δεν βλέπει εκπλήξεις και θα έρθω να συμφωνήσω και εγώ μαζί του. Θα προσθέσω μόνο το under στον αγώνα της Πάφου με την ΑΕΛ από το κυπριακό πρωτάθλημα… Η Πάφος έχει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (13 γκολ), αλλά ταυτόχρονα και τη δεύτερη καλύτερη εντός έδρας άμυνα με ένα γκολ διαφορά από την ΑΕ Λεμεσού με την οποία παίζει απόψε. Οι φιλοξενούμενοι διατηρούν την καλύτερη άμυνα, αλλά συνάμα και μια από τις χειρότερες επιθέσεις.

Έχουν τα περισσότερα (13) under στην κατηγορία με 7 στα 8 μακριά από τη Λεμεσό. Στα δε πρώτα ημίχρονα, πραγματικά δεν δέχονται γκολ με τίποτα. Θα μπορούσα να πάω και στο διπλό καθώς η ΑΕΛ έχει καλύτερη ομάδα, αλλά με φόβισε το γεγονός ότι η Πάφος δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα στην έδρα της μετά από οκτώ αγωνιστικές. Κρατώ λοιπόν το under αλλά και το Χ του ημιχρόνου…

Εκεί όμως που η… επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια, είναι στο 1.50 του άσσου του Απόλλωνα. Σας θυμίζω ότι υποδέχεται την πρωτοπόρο Ανόρθωση η οποία δεν έχει χάσει παιχνίδι μακριά από την έδρα της! Παραμένει αήττητη δηλαδή μετά από εννέα αγωνιστικές, έχοντας δεχθεί μόλις πέντε τέρματα! Τα παιχνίδια των φιλοξενούμενων πάντως, αποκτούν ρυθμό από την ανάπαυλα και μετά. Σας θυμίζω ότι στις τελευταίες έξι αγωνιστικές η ομάδα πέτυχε συνολικά οκτώ γκολ. Όλα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο των αναμετρήσεων. Θεωρώ λοιπόν προτιμότερο από το 1.55 του άσσου, είναι το 2.05 του [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] του να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Τα ίδια κάνει και η Άρσεναλ στην Αγγλία, αφού αν κοιτάξουμε τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της θα διαπιστώσουμε ότι μόλις τα δύο από τα συνολικά 17 γκολ που πέτυχε και δέχθηκε, σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο! Σήμερα παίζει με τη Μπόρνμουθ που τον τελευταίο καιρό δείχνει να κουράζεται από ένα σημείο και μετά. Αν δείτε τα παιχνίδια της, θα διαπιστώσετε ότι και αυτή τα πιο πολλά γκολ τα δέχεται στο δεύτερο ημίχρονο.

Στη Γερμανία οι… διορθωτικές κινήσεις της Κολωνίας δεν δείχνουν ικανές να αλλάξουν το εις βάρος της κλίμα που την καθιστά το μεγάλο φαβορί για τον υποβιβασμό. Η ομάδα συμπλήρωσε 13 ήττες σε 17 αγωνιστικές και διατηρεί τόσο τη χειρότερη άμυνα, όσο και την πιο αντιπαραγωγική επίθεση στην κατηγορία. Η Γκλάντμπαχ που διεκδικεί έξοδο στο Champions League θα πάει έχοντας ως στόχο το διπλό εκεί μέσα. Η αναμέτρηση αποτελεί τοπικό ντέρμπι και η Γκλάντμπαχ έχει την παράδοση με το μέρος της καθώς έχει υποστεί μόνο μία ήττα στις οκτώ τελευταίες επισκέψεις της. (2.30 το διπλό στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στην Ισπανία η Σεβίλλη καλείται να συνέλθει άμεσα από την πεντάρα (!) που δέχθηκε από την συμπολίτισσα Μπέτις. Η επιστροφή στις νίκες προκειμένου να βελτιωθεί το κλίμα κρίνεται και ως επιτακτική και θέλω να πιστεύω ότι οι παίκτες της θα τα δώσουν όλα απέναντι στη μέτρια Αλαβές που διατηρεί τη χειρότερη έδρα στην κατηγορία (6 ήττες σε 9 αγωνιστικές).

Η Θέλτα παραμένει η μοναδική ομάδα στην Ισπανία που εκτός έδρας φέρνει μόνο over! Συμπλήρωσε 9 στα 9 και παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στη 15η θέση, είναι ο σύλλογος που έχει πετύχει τα περισσότερα (19) εκτός έδρας γκολ στην κατηγορία! Απίστευτα πράγματα…

Εκτός όμως και από το πιθανό over, θα μπορούσαμε να κοιτάξουμε και τις πιθανότητες του διπλού λόγω ισχυρής παράδοσης. Αυτό το λέω διότι η Θέλτα συμπλήρωσε τέσσερα σερί διπλά εκεί μέσα…

Μια από τις πιο… απίθανες παραδόσεις όμως, βλέπουμε στις αναμετρήσεις της Σοσιεδάδ με τη Μπαρτσελόνα. Από το 2010 που οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στη μεγάλη κατηγορία, η «Μπάρτσα» δεν έχει διπλό εκεί μέσα! Για την ακρίβεια έχουν διεξαχθεί συνολικά επτά παιχνίδια και τα πέντε από αυτά τα κέρδισε η Σοσιεδάδ. Το μόνο που κατάφεραν οι Καταλανοί σε αυτό το διάστημα, ήταν να αποσπάσουν δύο ισοπαλίες!

Μιας και πιάσαμε τις προϊστορίες οφείλω να αναφέρω ότι η Μπιλμπάο παραμένει χωρίς νίκη στην έδρα της Εσπανιόλ από το 1998. Η παράδοση από τότε έως και πέρσι εντοπίζεται στο 13-6-0! Δεν ξέρω αν οι παραδόσεις είναι και για σπάνε ή για να διατηρούνται, αλλά έκρινα σκόπιμο να σας ενημερώσω για το παρελθόν αυτών των αναμετρήσεων…

Στη Β Ισπανίας ο τεχνικός της Οσασούνα Ντιέγκο Μαρτίνεθ (φωτό) γνωρίζει πολύ καλά τη Σεβίλλη Β, καθώς ήταν στον πάγκο της για μια τριετία. Την ξέρει λοιπόν από την καλή και από την… ανάποδη και η εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει την νυν ομάδα του να φτάσει στη νίκη. Ούτως ή άλλως η Σεβίλλη πραγματοποιεί πολύ κακή πορεία, καθώς μετρά μόλις δύο νίκες σε 21 αγωνιστικές. Η Οσασούνα βρίσκεται σε ανοδική πορεία, ενώ διατηρεί και την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα, αφού έχει δεχθεί μόνο 5 γκολ σε 10 αγωνιστικές. Η δε Σεβίλλη έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση μετά από την νεοφώτιστη Ρέους. (2.40 το διπλό στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Στη Β Πορτογαλίας τέλος, όσο κακή είναι η Ουνιόν Μαδέιρα εκτός που δεν έχει νίκη, τόσο καλή είναι εντός που συμπλήρωσε έξι νίκες σε 10 παιχνίδια. Απόψε φιλοξενεί την μέτρια και ντεφορμέ Μπράγκα Β η οποία έρχεται από τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες. Οι γηπεδούχοι λοιπόν, έχουν ένα εύλογο προβάδισμα…

Καλή τύχη και με οτιδήποτε νεότερο τα λέμε στο twitter…

Ντέρμπι στο Νησί με Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι και [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]

Η Σίτι θέλει να αποδείξει πως έχει τη στόφα του πρωταθλητή την ώρα που η Λίβερπουλ θα επιδιώξει να επιβεβαιώσει την έκφραση “ουδείς αναντικατάστατος” μετά τη φυγή του Κουτίνιο.

Η Λίβερπουλ υποδέχεται σήμερα στο Άνφιλντ στις 18.00 τη Μάντσεστερ Σίτι στο πιο δυνατό ματς της αγωνιστικής για την Πρέμιερ Λιγκ. Οι πολίτες θέλουν τη νίκη κυρίως για να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό, καθώς το βαθμολογικό χάσμα που χωρίζει τις δύο ομάδες φαντάζει αγεφύρωτο.

Από την άλλη, οι Reds στα… απόνερα της μεταγραφής του Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα, όχι μόνο θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο των 14 τελευταίων παιχνιδιών, αλλά και να πετύχουν και την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους απέναντι στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Παίχτης – κλειδί για την Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να είναι ο Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος έχει πετύχει 6 γκολ σε 11 αναμετρήσεις με τη Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ. Η απόδοση μάλιστα να σκοράρει ο Αργεντινός το πρώτο γκολ ή σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα, προσφέρεται σε ιδιαίτερα ελκυστικές αποδόσεις στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ