ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ…

Καλημέρα. Από τα σημερινά παιχνίδια της Σούπερ Λίγκα ομολογώ ότι με εξέπληξε το 1.40 του Παναιτωλικού. Σας θυμίζω ότι πρόκειται για την ίδια ομάδα που τις τελευταίες δύο αγωνιστικές ηττήθηκε από Λεβαδειακό και Κέρκυρα. Ο δε Απόλλωνας, την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε την πρώτη του φετινή νίκη κόντρα στην Ξάνθη και η ψυχολογία άλλαξε.  Το 1.50 είναι ιδιαίτερα χαμηλό και εύθραυστο και προσωπικά θεωρώ ότι αξίζει να το κοντράρεις καθώς ούτως ή άλλως, τις δύο ομάδες τις χωρίζουν μόλις δύο πόντοι στον βαθμολογικό πίνακα. Από εκεί και πέρα σίγουρα μπορεί να αισθάνεται αδικημένος και ο Ατρόμητος που δίνεται ως αουτσάιντερ στο ματς με την Ξάνθη.

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας έρχεται από δύο σπουδαία σερί διπλά με Ολυμπιακό και ΑΕΚ και τα τριάρια του σημερινού διπλού είναι υπερβολικά. Το… αγαπημένο του, Χ του ημιχρόνου είναι η πρώτη μου επιλογή, ενώ το ίδιο διάλεξα και για το ματς του Πανιωνίου με την ΑΕΚ. Παρεμπιπτόντως να σας θυμίσω ότι τόσο πέρσι όσο και πρόπερσι έφεραν 1-1 στα μεταξύ τους παιχνίδια στη Νέα Σμύρνη…

Στην Κύπρο η ομάδα της Πάφου τα πηγαίνει περίφημα καθώς έχει να χάσει από τις αρχές Σεπτέμβρη. Μέσα στην Πάφο είναι σχεδόν αλάνθαστη (3-1-0) και σήμερα υποδέχεται τον Άρη Λεμεσού που μακριά από το γήπεδό του έχει τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία σε πέντε παιχνίδια. Τα τελευταία χρόνια όσες φορές βρέθηκαν αντιμέτωποι, επικράτησαν οι γηπεδούχοι.

Στην Αυστρία δεν βρίσκω άσχημο το διπλό (του 2.05 στον STOIXIMAN.GR) της Στουρμ Γκρατς, η οποία επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες. Έχει πλέον τέσσερις σερί σε πρωτάθλημα και κύπελλο και σήμερα φιλοξενείται από τη ντεφορμέ Βακ Πέλετς που ειδικά το τελευταίο διάστημα δέχεται πολύ εύκολα το τέρμα. Στα υπόψη και το over εδώ, καθώς η Στουρμ παραμένει η μοναδική ομάδα στην κατηγορία η οποία μακριά από το γήπεδό της μετρά μόνο over!

Στη Γερμανία η Στουτγάρδη είναι εξαιρετική φέτος στην έδρα της καθώς όχι μόνο παραμένει αήττητη, αλλά έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα! Σήμερα φιλοξενεί τη Φράιμπουργκ που μακριά από το γήπεδό της, έχει πετύχει μόνο ένα τέρμα. Η Φράιμπουργκ είναι μια ομάδα που στηρίζεται αποκλειστικά στην έδρα της και πιστεύω ότι θα διατηρηθεί η καλή παράδοση των γηπεδούχων…

Στη Β Γερμανίας έχουμε βίους αντίθετους για Χαϊντενχάιμ και Νυρεμβέργη. Οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν 7 ήττες σε 11 παιχνίδια και μέσα στην έδρα τους έχουν τέσσερις σε έξι. Διατηρούν τη χειρότερη άμυνα και σήμερα φιλοξενούν τη φορμαρισμένη Νυρεμβέργη που μακριά από το γήπεδό της μετρά τέσσερις νίκες σε πέντε ματς, έχοντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην κατηγορία. Πέρσι και πρόπερσι πέρασε νικηφόρα από εκεί μέσα και δεν βρίσκω λόγο να μην πράξει το ίδιο και φέτος… (2.30 το διπλό στην VISTABET.GR)

Στην Γ Γερμανίας η Βέχεν  συμπλήρωσε πέντε νίκες σε έξι παιχνίδια. Σε αυτό το διάστημα μάλιστα, πέτυχε συνολικά 16 γκολ! Σήμερα υποδέχεται την αδύναμη Μούνστερ που εδώ και ενάμισι μήνα κατάφερε να κερδίσει μόνο την ουραγό Όσναμπρικ…

Στην Ιταλία για πολλοστή φορά φέτος ερχόμαστε αντιμέτωποι με πολύ χαμηλές αποδόσεις σε όλα τα φαβορί. Προσωπικά σκεφτόμουν Φιορεντίνα και Τορίνο, αλλά στο 1.60 και το 1.50 δεν υπάρχει περίπτωση να ποντάρω. Τους αφήνουμε λοιπόν τους φίλους μας τους Ιταλούς και πάμε παρακάτω…

Για τους κυνηγούς των εκπλήξεων υπάρχουν στην Ισπανία κάτι… ξεγυρισμένα τεσσάρια στο διπλό της Λεβάντε. Σιγά την… υπερδύναμη την Εϊμπάρ που θα φοβηθούμε να την κοντράρουμε. Ο συντελεστής τερμάτων της στα τελευταία πέντε παιχνίδια είναι 1-16!

Αν δεν κυνηγάτε απλά εκπλήξεις, αλλά… βόμβες, ρίξτε μια ματιά στον αγώνα της Ουτρέχτης με τη Μπρέντα στην Ολλανδία! Το 1.25 του άσσου δεν είναι λίγο υπερβολικό για μια ομάδα που έχει δεχθεί συνολικά 16 γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της; Το ξέρω βέβαια ότι και η Μπρέντα δεν πάει πίσω στα αμυντικά προβλήματα, αλλά προσωπικά τουλάχιστο, δεν πρόκειται να εκπλαγώ αν δω σήμερα το απόγευμα να σπάει αυτό το 1.25. Έχω δει και χειρότερα…

Στο Βέλγιο η ομάδα που διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση δεν είναι ούτε η Κλαμπ Μπριζ, ούτε η Άντερλεχτ, αλλά η Μπέβερεν που έχει 28 γκολ στο ενεργητικό της! Απόψε φιλοξενείται από τη Σταντάρ Λιέγης η οποία στα δύο τελευταία παιχνίδια της με Μουσκρόν και Κόρτραϊκ πέτυχε από τρία γκολ. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν 10 over σε 12 αγωνιστικές και στην αποψινή μεταξύ τους αναμέτρηση, επιλέγω το over και το γκολ – γκολ…

Στην Πορτογαλία υπάρχει μια εξαιρετική παράδοση που θέλει την Μπράγκα να μην έχει χάσει ποτέ μέσα στην έδρα της από την ομάδα της Τσάβες. (Δείτε προϊστορίες). Ούτως ή άλλως οι γηπεδούχοι ήταν το φαβορί και λόγω φόρμας καθώς συμπλήρωσαν τέσσερις συνεχόμενες νίκες με συντελεστή 11-2.

Προβάδισμα θα δώσω και στον άσσο της Πάκος Φερέιρα για την οποία σήμερα θα κάνει ντεμπούτο ο νέος της προπονητής ο Πετίτ. Φιλοξενεί την… πλήρως ντεφορμέ Εστορίλ που συμπλήρωσε έξι διαδοχικές ήττες με συντελεστή τερμάτων 2-17! (2.00 στην SPORTINGBET.GR)

Στην Σουηδία διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική και οι αποδόσεις των πρώτων σημείων είναι μικρές. Θα έλεγα ότι εξαιρείται ο άσσος της Σούντσβαλ στον αγώνα με τη Χάμαρμπι. Οι γηπεδούχοι προσπαθούν να αποφύγουν το μπαράζ σωτηρίας και αυτή τη στιγμή ισοβαθμούν μαζί με τη Γιόνσεπινγκ στους 28 πόντους. Η δε Χάμαρμπι την προηγούμενη αγωνιστική σώθηκε και μαθηματικά καθώς έφτασε στους 35 βαθμούς. Την τελευταία αγωνιστική έχει δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γκέτεμποργκ και μόνο αν κερδίσει σήμερα θα αποκτήσει προβάδισμα για την παραμονή στην κατηγορία. (2.00 στην INTERWETTEN.GR)

Στη Β Σουηδίας η Γκέφλε αν κερδίσει την αδιάφορη Ντέγκερφορς γλιτώνει μια και καλή και θα αποβάλλει το άγχος της τελευταίας αγωνιστικής. Η ομάδα είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση καθώς εδώ και σχεδόν δύο μήνες ηττήθηκε μόνο από την δυνατή Ντάλκουρτ που βρίσκεται στην δεύτερη θέση.

Στη Β Νορβηγίας το μόνο σημείο που τραβά το ενδιαφέρον είναι το τριάρι του διπλού της Φρέντρικσταντ. Η ομάδα παλεύει για την παραμονή της και σήμερα φιλοξενείται από την αδιάφορη Τρομσντάλεν που την περασμένη εβδομάδα σώθηκε οριστικά.

Στη Δανία η πρωτοπόρος Μίντιλαντ συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της. Έρχεται από πέντε σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 18-4 και σήμερα φιλοξενείται από τη συγκριτικά αδύναμη Λίνγκμπι. Επειδή η Μίντιλαντ διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση και η Λίνγκμπι τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, είμαι διατεθειμένος να συνδυάσω το διπλό με το over, προκειμένου να ανεβάσω τη συνολική απόδοση.

Χθες αναφερθήκαμε σε κάποιες ομάδες που μεσοβδόμαδα έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για το Κόπα Λιμπερταδόρες και το Κόπα Σουνταμερικάνα.

Δύο από αυτές αγωνίζονται σήμερα. Πρόκειται για τη Φλουμινένσε και τη Σπορτ Ρεσίφε που υποδέχονται την Μπαϊα και την Κοριτίμπα αντίστοιχα. Επειδή οι γηπεδούχοι θα κατέβουν με αλλαγές, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε πιθανές εκπλήξεις σε αυτά τα δύο παιχνίδια.

Στην Αργεντινή τόσο η Σαν Λορέντζο όσο και η Ολίμπο θα κατέβουν σήμερα με νέο τεχνικό. (Δείτε αλλαγές προπονητών). Η αήττητη Σαν Λορέντζο φιλοξενείται από την Ατλέτικο Τέμπερλεϊ που μετρά τέσσερις ήττες σε έξι παιχνίδια. Εδώ θεωρώ ότι δικαιολογημένα προσφέρεται στο 1.80 το διπλό…

Η δε Ολίμπο που πληρώνει πολύ περισσότερο (5.00) φιλοξενείται από τη ντεφορμέ Χουστίθια η οποία έρχεται από τρεις ήττες και μια ισοπαλία. Προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να ποντάρω στην απόδοση του 1.58, καθώς η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι από αυτές που φοβάμαι…

Όσο για τον αγώνα της Νιούελς με την Τσακαρίτα, εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που φέρνουν πάρα πολλά under. Για την ακρίβεια η Νιούελς έχει 6 στα 6 και η Τσακαρίτα 5 στα 6. Εκτός από τα λίγα γκολ μπορούμε να επιλέξουμε και το Χ του ημιχρόνου…

Στην Κολομβία τέλος, παρατηρείται δυσαναλογία αποδόσεων στο αγώνα της Μεντεγίν με την Τζαγκουάρες. Μπορεί οι γηπεδούχοι να διατηρούν ηχηρότερο όνομα αλλά αν το δούμε βάσει φόρμας, τότε το προβάδισμα το έχουν οι φιλοξενούμενοι. Η Μεντεγίν βλέπετε, συμπλήρωσε τέσσερις ήττες και δύο ισόπαλα αποτελέσματα στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Η Τζαγκουάρες από την άλλη μεριά, το ίδιο διάστημα έκανε τέσσερις νίκες ενώ έφερε και δύο ισοπαλίες. Η μία δηλαδή κατάφερε να συλλέξει μόλις δύο βαθμούς σε έξι αγωνιστικές και η άλλη 14!

Καλή τύχη…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εσύ πήρες το δώρο* σου;
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΔΩΡΟ* ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ