ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗ ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΛΙΓΚ…

Καλημέρα. Όποιος θελήσει σήμερα να ασχοληθεί με στοίχημα θα πρέπει αναγκαστικά να… προστρέξει στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ και στην εμβόλιμη τέταρτη αγωνιστική. Με κάτι Λιγκ Τρόφι και κάτι έβδομες και όγδοες αγγλικές κατηγορίες, δεν ασχολούνται ούτε οι ίδιοι οι Βρετανοί.

Ας δούμε λοιπόν τι μπορούμε να… ψαρέψουμε από τα αποψινά παιχνίδια της Νάσιοναλ Λιγκ.

Οι μπουκ κάτι ήξεραν που το καλοκαίρι έδιναν ως πρώτο φαβορί – με διαφορά από τον δεύτερο – για τον υποβιβασμό την ομάδα της Σόλιχουλ η οποία αποδυναμώθηκε. Στα μέσα του πρώτου γύρου παραμένει στην προτελευταία θέση με εννέα ήττες σε 13 παιχνίδια. Απόψε φιλοξενεί την μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα μακριά από την έδρα της! Αυτή είναι η Έμπσφλιτ που γενικότερα από την αρχή της σεζόν έχει χάσει μόνο ένα παιχνίδι από την δυνατή Όλντερσοτ. Δεν μπορούμε βέβαια να αγνοήσουμε το γεγονός, ότι τα πέντε από αυτά τα έξι εκτός έδρας παιχνίδια που δεν έχασε, έληξαν ισόπαλα! Αν δεν υπήρχε αυτή η ροπή της Έμπσφλιτ προς τις ισοπαλίες, θα ήμουν σαφώς πιο σίγουρος για το διπλό. Από τη στιγμή όμως που και η Σόλιχουλ δεν μας έχει δείξει τίποτα απολύτως, θα εμπιστευτώ τους φιλοξενούμενους που προέρχονται από σπουδαία νίκη επί της φορμαρισμένης Χάλιφαξ… (1.95 το διπλό στην VISTABET.GR)

Άλλη μια ομάδα που κινδυνεύει με υποβιβασμό είναι η Γκίσελι η οποία μετρά μόλις μία νίκη σε 13 αγωνιστικές. Η μοναδική ομάδα που κέρδισε φέτος είναι η ουραγός Τορκί που δεν έχει ακόμα νίκη στο ενεργητικό της. Και αυτήν όμως, την κέρδισε με τα… χίλια ζόρια καθώς έχανε έως το 86ο λεπτό με 1-2. Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα, αλλά το τέρμα δεν το πέτυχε παίκτης της Γκίσελι… Προήλθε από αυτογκόλ αμυντικού της Τορκί! Απόψε υποδέχεται την αξιόπιστη και αξιόλογη Μάκλσφιλντ η οποία δεν καταλαβαίνει από έδρες. Έχει τέσσερα διπλά σε έξι παιχνίδια και επειδή βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο, μπορεί απόψε να τα κάνει πέντε… Να συμπληρώσουμε επίσης ότι τόσο πέρσι όσο και πρόπερσι πέρασε νικηφόρα από εκεί μέσα. (2.20 στην SPORTINGBET.GR)

Εκεί στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα παραμένει και η Τσέστερ που μετρά μόλις δύο νίκες από την αρχή της σεζόν. Σήμερα παίζει εντός με την φορμαρισμένη Γουόκινγκ η οποία μετρά πέντε νίκες στα επτά τελευταία παιχνίδια της. Η Γουόκινγκ διατηρεί μια από τις καλύτερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα και παρά το γεγονός ότι φέτος δεν έκανε σπουδαίες μεταγραφές, ο Λίμπρικ έχει καταφέρει να φτιάξει ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο. (2.70 το διπλό στην INTERWETTEN.GR)

Αυτά από πλευράς φιλοξενούμενων. Από γηπεδούχους θα κρατήσω μόνο τον άσσο της Χάρτλπουλ. Η ομάδα που υποβιβάστηκε πέρσι  θα επιδιώξει την άμεση επιστροφή της στη Λιγκ 2. Το ξεκίνημά της ήταν μέτριο, αλλά στην πορεία έστρωσε και πλέον άρχισε να συλλέγει πολλούς και σημαντικούς βαθμούς. Σήμερα υποδέχεται την μέτρια και αποδυναμωμένη Μπάροου που είναι μια από τις λίγες ομάδες της κατηγορίας χωρίς διπλό στο ενεργητικό της. Η Μπάροου δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτό είναι κάτι που μπορούν να το εκμεταλλευτούν οι εμπειρότεροι αντίπαλοί της… (2.10 ο άσσος στον STOIXIMAN.GR)

Η νεοφώτιστη Φίλντε φέρνει συνεχώς over και goal – goal. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι τα έξι τελευταία παιχνίδια της τελείωσαν είτε στο 2-1, είτε στο 2-2! Εντός έδρας έχει 5 στα 6 over και παρά το γεγονός ότι βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, διατηρεί μια από τις παραγωγικότερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα. Απόψε κοντράρεται με την Γκέιτσχεντ που… πάνω κάτω είναι και αυτή της ίδιας φιλοσοφίας, αφού τα 5 από τα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της, τελείωσαν στο γκολ – γκολ. Κρατάω λοιπόν το over πιστεύοντας ότι θα σκοράρουν και οι δύο αντίπαλοι και όχι μόνο από μια φορά…

Η Ρέξαμ αντιθέτως, είναι ομάδα των under. Μετά από το 1-1 με τη Σάτον συμπλήρωσε 11 στα 13. Είναι η ομάδα με την καλύτερη άμυνα, αλλά ταυτόχρονα και με την τρίτη χειρότερη επίθεση στη Νάσιοναλ Λιγκ. (Τα ίδια ακριβώς κάνει και η Τρανμίρ φέτος). Σημειώστε επίσης ότι στα τελευταία επτά παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, στα πρώτα ημίχρονα έβαλε μόνο ένα γκολ και δέχθηκε εξίσου ένα. Μετά από όλα αυτά τα στοιχεία, δεν μπορώ να μην προτιμήσω το under και το Χ του ημιχρόνου, καθώς και η Χάλιφαξ συνηθίζει να ρολάρει και να σκοράρει στα δεύτερα 45λεπτα των παιχνιδιών της.

Καλή τύχη…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ