ΤΑ ΤΡΙΑ… ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ!

Καλημέρα. Απόψε διεξάγονται οι αγώνες ρεβάνς της φάσης των «32» του Europa League. Παρακάτω ξεδιπλώνω συνοπτικά, κάποιες σκέψεις μου για ορισμένα επιλεγμένα παιχνίδια…

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ – ΝΙΣ

Η απειρία της Νις, φάνηκε στο 2-3 με τη Λοκομοτίβ. Η ομάδα του γαλλικού νότου βρέθηκε να προηγείται στο 28ο λεπτό με δύο γκολ του Μάριο Μπαλοτέλι, αλλά στην πορεία η ρώσοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και κατάφεραν να το γυρίσουν έχοντας ως πρωταγωνιστή τον πορτογάλο Φερνάντες που έβαλε και αυτός δύο τέρματα. Η Λοκομοτίβ παραμένει λοιπόν μία ιδιαίτερα ισχυρή ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος, παρά τον έντονο ανταγωνισμό που επικρατεί φέτος στη Ρωσία. Θα της δώσω πρώτη τύχη για τη νίκη, την οποία σκέφτομαι να την συνδυάσω με το over. Η Νις που ούτως ή άλλως έχει… έφεση προς τα over, είναι υποχρεωμένη να παίξει πολύ επιθετικά και λογικά θα σημειωθούν εκατέρωθεν τέρματα… (3.45 ο συνδυασμός στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΛΥΩΝ

Οι «λιονέ» που επικράτησαν με σκορ 3-1 στο πρώτο αγώνα, έχουν πάρει πολύ… ζεστά τη φετινή τους συμμετοχή στο Europa League, διότι ο τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στην έδρα τους! Οι αποδόσεις αδικούν τη γαλλική ομάδα και θεωρώ ότι το πιο… «φρόνιμο» bet αποτελεί το over, μιας και είναι βέβαιο ότι οι ισπανοί θα ρισκάρουν αφήνοντας κενά στην άμυνά τους… Στα υπόψη και τα περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Σας θυμίζω ότι στο πρώτο ματς το ημίχρονο έληξε 0-0 και στο τέλος σημειώθηκαν τέσσερα τέρματα. (2.00 στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Τον φαβοριτισμό της Βικτόρια Πλζεν, ούτε τον αντιλαμβάνομαι, ούτε τον υιοθετώ… Η Παρτιζάν είναι μια καλή και έμπειρη ομάδα που κινήθηκε ιδιαίτερα δραστήρια, κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Δε θέλω να υποτιμήσω την Πλζεν που κάνει περίπατο στο πρωτάθλημα της, αλλά άλλο Τσεχία και άλλο Ευρώπη… Οι μπουκ υποτιμούν τους Σέρβους και θεωρώ ότι έχουν υποπέσει σε σφάλμα… Προσωπικά επιλέγω το Χ του ημιχρόνου διότι οι Σέρβοι θα είναι αρκετά προσεχτικοί μέσα σε μια δύσκολη έδρα. (2.15 στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

ΛΑΤΣΙΟ – ΣΤΕΑΟΥΑ

Η Λάτσιο έχει την πείρα και τις δυνατότητες να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 και να περάσει στους 16. Το 1.25 όμως δεν μπορεί να δελεάσει κανέναν… Για μένα είναι προτιμότερο να ρισκάρει κανείς στο να σκοράρει ο Ιμόμπιλε που αν βρεθεί σε καλή βραδιά είναι ικανός ακόμα και για… χατ τρικ. (2.75 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

ΛΕΙΨΙΑ – ΝΑΠΟΛΙ

Στο πρώτο ματς είχαμε προτείνει την έκπληξη σε αυτό το παιχνίδι και τελικά δικαιωθήκαμε καθώς η Λειψία επικράτησε με 1-3. Η Νάπολι βλέπετε, είχε κατέβει με πολλούς αναπληρωματικούς στη σύνθεσή της. Το ίδιο αναμένεται να πράξει και απόψε καθώς ο Σάρι  θα ξεκουράσει βασικούς παίκτες. Αυτό που προέχει για τη Νάπολι είναι το Καμπιονάτο όπου διεκδικεί στήθος με στήθος με τη Γιουβέντους τον τίτλο. Πάντως, τόσο το σκορ του πρώτου αγώνα όσο και οι επιθετικές αρετές των δύο αντιπάλων παρέχουν τις προϋποθέσεις για τα πολλά γκολ…

ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ

Όπως έγραψα και στη KING Bet της Τρίτης, η απόδοση του άσου της Μπιλμπάο, για έναν απροσδιόριστο λόγο, άρχισε να έχει πτωτική πορεία από την πρώτη στιγμή. Το παράδοξο έγκειται στο γεγονός ότι οι βάσκοι δεν πραγματοποιούν καθόλου καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Βρίσκονται στη 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μόλις έξι νίκες σε 24 αγωνιστικές. Η Σπαρτάκ δεν είναι καμιά ομαδούλα της σειράς και δεν πρόκειται να πετάξει λευκή πετσέτα. Δεν ξέρω αν οι μπουκ… γνωρίζουν κάτι που εγώ το αγνοώ, αλλά σε αυτές τις δελεαστικότατες τιμές, είμαι πρόθυμος να ρισκάρω υπέρ των φιλοξενούμενων. Υπάρχει βέβαια πάντα και η επιλογή των πολλών τερμάτων, καθώς το 1-3 του πρώτου αγώνα έχει ήδη προετοιμάσει το έδαφος για κάτι ανάλογο… (4.10 το διπλό στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Οφείλω να ομολογήσω πως δεν περίμενα να αντικρύσω σε τιμές φαβορί την Αταλάντα. Η Ντόρτμουντ βλέπετε, παραμένει μια ισχυρότατη Γερμανική ομάδα που από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Στέγκερ, δεν έχει χάσει ούτε ένα παιχνίδι. Η Αταλάντα υστερεί σε εμπειρία και προσωπικά θεωρώ ότι υστερεί και σε δυναμικότητα. Για τους γηπεδούχους ακολουθούν τα ντέρμπι με τη Γιουβέντους τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το κύπελλο. Θεωρώ ότι το over συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, αλλά επειδή δεν με καλύπτει η απόδοση είμαι πρόθυμος να ρισκάρω στο διπλό της Ντόρτμουντ. (2.95 στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

ΜΙΛΑΝ – ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ

Ο Γκατούζο θα κατέβει σχεδόν με αμιγώς αναπληρωματική ενδεκάδα καθώς το 0-3 του πρώτου αγώνα, έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην ομάδα του. Η Μίλαν διεκδικεί έξοδο στο Champions League και ακολουθεί το μεγάλο και κρίσιμο ντέρμπι με τη Ρόμα την επόμενη Κυριακή. Να λοιπόν η ευκαιρία για τη Λουντογκόρετς να προσθέσει… 2-3 γαλόνια στην ευρωπαϊκή της ιστορία.

ΜΠΡΑΓΚΑ – ΜΑΡΣΕΪΓ

Το 3-0 του πρώτου αγώνα, πιστοποίησε με τον πιο εμφατικό τρόπο την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση που έχει περιέλθει η Μαρσέιγ τους τελευταίους δύο μήνες! Οι Μασσαλοί παραμένουν αήττητοι για 11 συνεχόμενα παιχνίδια και δεν έχουν υποστεί ακόμα ήττα μέσα στο 2018! Από τη στιγμή όμως που δεν έχουν κανένα λόγο να κυνηγήσουν τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι, δεν θα τους ποντάρω. Θα προτιμήσω το over διότι η Μπράγκα είναι αναγκασμένη να παίξει πολύ επιθετικά από το πρώτο κιόλας λεπτό. Συνδυάζω το over με το γκολ – γκολ, αφού η Μαρσέιγ είναι πολύ πιθανό να ξαναβρεί τον δρόμο προς τα δίχτυα…

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ – ΑΕΚ

Για το τέλος αφήσαμε το παιχνίδι της μοναδικής ελληνικής ομάδας που συνεχίζει στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ παραμένει μια από τις πιο φορμαρισμένες σε ολόκληρη την Ευρώπη καθώς διεύρυνε το αήττητο σερί της στα 24 παιχνίδια (18-6-0). Τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, παίρνει σχεδόν άριστα και αυτό είναι κάτι που οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε στον τεχνικό της τον Χιμένεθ. Το θέμα όμως είναι αν και κατά πόσο μπορούν να χωρέσουν όχι δύο, αλλά τρία… καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Η «Ένωση» βλέπετε εκτός από την Ευρώπη, κυνηγά το ντάμπλ στην Ελλάδα.

Τη Δευτέρα που μας έρχεται ακολουθεί το μεγάλο και καθοριστικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Η ΑΕΚ που παραμένει χωρίς τίτλο για πάρα πολλά χρόνια, αυτή τη στιγμή έχει ως προτεραιότητα το πρωτάθλημα και γι΄αυτό το λόγο θα δώσω πρώτη τύχη στους Ουκρανούς. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η κιτρινόμαυρη ομάδα αντιμετωπίζει πολλά και σημαντικά προβλήματα απουσιών. Δεν αναφέρομαι μόνο στους γνωστούς πλέον Μάνταλο, Κονέ, Γιόχανσον κλπ. Προσθέστε και τον Λιβάια με τον Βράνιες που είναι τιμωρημένοι. Ο Λιβάια είναι ένας πολύ καλός επιθετικός, ενώ ο Βράνιες αν και αμυντικός, έβαλε τρία γκολ την περασμένη αγωνιστική στην Ξάνθη!

Τόσο το μυαλό όσο και η καρδιά των παικτών της ΑΕΚ θα βρίσκονται στο Περιστέρι και στο ντέρμπι με τον Ατρόμητο. Μακάρι να διαψευσθώ και να αποδειχθεί ότι τελικά οι… μασχάλες των ποδοσφαιριστών της Ένωσης χωράνε… μποστάνια ολόκληρα!

Καλή τύχη…

Ντιναμό Κιέβου – ΑΕΚ με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] και μηδενική γκανιότα*.

Η ΑΕΚ παίζει απόψε το μέλλον της στην Ευρώπη στο παγωμένο Κίεβο (20.00) απέναντι στην Ντιναμό, και το [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει περισσότερα από 250 ειδικά στοιχήματα για το μεγάλο ματς.

Μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ, όλα τα ενδεχόμενα για την πρόκριση είναι ανοιχτά.

Με 4 νίκες σε 5 ματς

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος θα στερηθεί τους Λιβάγια και Βράνιες, έχει καταφέρει να διατηρήσει το αήττητο σε όλα τα φετινά ευρωπαϊκά της παιχνίδια, ενώ εντυπωσιακά είναι τα στατιστικά της στα 5 τελευταία ματς.

Συγκεκριμένα, μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη (10 γκολ υπέρ – 3 κατά), με τελευταίο νικηφόρο αποτέλεσμα την επιβλητική επικράτησή της απέναντι στην Ξάνθη με 4-0 την Κυριακή.

Η Ντιναμό, έχοντας μία από τις πιο αποτελεσματικές επιθετικές γραμμές στο φετινό Europa League με 16 γκολ, έπαιξε το πρώτο επίσημο ματς της μετά από διακοπή περίπου 2 μηνών, την περασμένη Πέμπτη στην Αθήνα. Την Κυριακή, ξεκίνησε με νίκη στην επανέναρξη του ουκρανικού πρωταθλήματος, στον εντός έδρας αγώνα με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ (1-0).

Ο αριθμός των γκολ, το ακριβές σκορ, το αποτέλεσμα στο Ντιναμό Κιέβου – ΑΕΚ, καθώς και εκατοντάδες ακόμα στοιχηματικές επιλογές, προσφέρονται σε ελκυστικές αποδόσεις από το [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* από την Betsson
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
  • 200% ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ