ΤΑ… ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ LIVE!

Καλημέρα. Αυτό το Σαββατοκύριακο τελειώνουν αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και εννοείται πως επιβάλλεται να δώσουμε προσοχή και έμφαση σε αυτά.

Στην τελευταία αγωνιστική στη Σκωτία η Πάρτικ Θιστλ με τη Ρος Κάουντι παλεύουν για την παραμονή και παίζουν εκτός έδρας με αδιάφορους αντιπάλους. Η Ρος Κάουντι που χρειάζεται μόνο νίκη και ταυτόχρονα να μην κερδίσει η Πάρτικ Θιστλ, φιλοξενείται από τη Σεντ Τζόνστον. Η Πάρτικ που θα χρειαστεί και αυτή νίκη μόνο στην περίπτωση που την ίδια ώρα κερδίζει η Ρος Κάουντι, παίζει με την Νταντί. Δεν με βλέπετε πολύ… ζεστό με αυτά τα δύο διπλά διότι την προηγούμενη αγωνιστική καμία ομάδα που χρειαζόταν βαθμούς στη Σκωτία δεν τους πήρε. Πήραμε δηλαδή μια δυνατή… γεύση λοιπόν ότι οι ομάδες εκεί δεν χαρίζονται. Δεν τοποθετούμαι ούτε παίρνω θέση, απλά σας ανέφερα τι ακριβώς χρειάζονται οι δύο σύλλογοι που παλεύουν για τη σωτηρία τους. Ο καθένας λαμβάνει τις αποφάσεις του…

Στη Β Ιταλίας διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική και η Παλέρμο πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει την Τσεζένα για να μην χαθεί το τρένο της ανόδου.

Σε πτώση βρίσκεται το διπλό της Τσιταντέλα. Η φορμαρισμένη αυτή ομάδα που έχει πετύχει τα περισσότερα (11) διπλά στο πρωτάθλημα, χρειάζεται τους βαθμούς προκειμένου να μπει στην πρώτη εξάδα και να αποκτήσει πλεονέκτημα έδρας στα play off. Φιλοξενείται από την «άδεια» αγωνιστικά και ψυχολογικά, Κάρπι που ντεφορμαρίστηκε στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα ψάχνουμε για… τίποτα βολικές ισοπαλίες. Η πρώτη είναι στο Πεσκάρα – Άσκολι που με τον ένα βαθμό οι γηπεδούχοι ουσιαστικά «κλειδώνουν» την παραμονή τους στην κατηγορία και οι φιλοξενούμενοι εξακολουθούν να ελπίζουν. Σας θυμίζω ότι η Άσκολι έρχεται από τρεις και η Πεσκάρα από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες.

Η… βασίλισσα των ισοπαλιών όμως παραμένει η Κρεμονέζε που συμπλήρωσε 21 σε 40 αγωνιστικές! Πάνω από τα μισά της παιχνίδια δηλαδή τελειώνουν χωρίς νικητή! Σήμερα φιλοξενεί τη Βενέτσια και με τον ένα βαθμό οι μεν γηπεδούχοι θα αποκτήσουν σημαντικό προβάδισμα για την παραμονή και οι δυο φιλοξενούμενοι για την είσοδό τους στην εξάδα.

Στην Ισπανία φαντάζει βολική η ισοπαλία στο Μπέτις – Σεβίλλη, αφού οι γηπεδούχοι θα τερματίσουν οριστικά πέμπτοι ή έκτοι με αποτέλεσμα να μπουν απευθείας στους ομίλους του Europa League και οι φιλοξενούμενοι θα παραμείνουν στην 7η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Η Σεβίλλη έχει δύο βαθμούς διαφορά από την 8η Χετάφε, αλλά σε ενδεχόμενο ισοβαθμίας υπερτερεί και την τελευταία αγωνιστική έχει εύκολο εντός έδρας ματς με την αδιάφορη Αλαβές. Το ξέρω βέβαια ότι το Μπέτις – Σεβίλλη αποτελεί ένα μεγάλο και κλασικό ντέρμπι της Ανδαλουσίας, αλλά από τη στιγμή που ο ένας βαθμός βολεύει, ίσως αυτή τη φορά να μην θελήσουν να… σκοτωθούνε. Ούτως ή άλλως τα τελευταία χρόνια φέρνουν πάρα πολλά Χ στα μεταξύ τους παιχνίδια…

Το Χετάφε – Ατλέτικο είναι ένα ακόμα τοπικό ντέρμπι αλλά εδώ δεν υπάρχει αντιπαλότητα καθώς τις δύο ομάδες τις συνδέει παλιά φιλία… Η βαθμολογικά αδιάφορη Ατλέτικο έχει στρέψει αποκλειστικά την προσοχή της στον τελικό της Τετάρτης του Europa League και ο Σιμεόνε θα κατεβάσει μια εναλλακτική ενδεκάδα με πολλούς αναπληρωματικούς. Για τη Χετάφε τα είπαμε και πριν… Κυνηγάει τη Σεβίλλη και την τελευταία αγωνιστική έχει ένα φαινομενικά εύκολο ματς κόντρα στην ουραγό και υποβιβασμένη Μάλαγα. (2.75 ο άσσος στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στη Β Ισπανίας η Βαγιαδολίδ υποδέχεται στην ισχυρή έδρα της την αδιάφορη Αλμπαθέτε που έχει να κερδίσει δύο μήνες. Οι γηπεδούχοι αντιθέτως, παρουσιάζονται ιδιαίτερα βελτιωμένοι από τη στιγμή που τους ανέλαβε ο Σέρχιο. Προβάδισμα στη Βαγιαδολίδ λοιπόν…

Στη Γαλλία απομένουν δύο αγωνιστικές για το φινάλε και από το σημερινό πρόγραμμα θα κρατήσω τρεις άσσους. Πρόκειται για αυτούς των Λιλ, Νις και Αμιάν.

Η πρώτη βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού και την τελευταία αγωνιστική δίνει δύσκολο εκτός έδρας ματς με τη Σεντ Ετιέν. Σήμερα υποδέχεται την αδιάφορη Ντιζόν που έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία.

Η Νις παλεύει για έξοδο στην Ευρώπη και έχει και αυτή δύσκολο ματς στο φινάλε καθώς παίζει εκτός έδρας με τη Λυών. Στην ουσία αν δεν τα καταφέρει να κερδίσει απόψε την Καέν, θα χάσει κάθε ελπίδα για το Europa League. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση και αποτελούν την πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας.

Η Αμιάν μπορεί να μην έχει ορατούς στόχους, αλλά επειδή βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αποφάσισα να την προτιμήσω. Σας θυμίζω ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια της, έκοψε βαθμούς τόσο από την Παρί όσο και από τη Μονακό μέσα στο Πριγκιπάτο. Στην ουσία εδώ και οκτώ αγωνιστικές ηττήθηκε μόνο από τη Λυών. Σήμερα υποδέχεται την ουραγό και υποβιβασμένη Μετς, στις τάξεις της οποίας επικρατεί έντονη απογοήτευση.

Στο Βέλγιο η Λόκερεν θέλει σήμερα νίκη απέναντι στην ουραγό του ομίλου Μπίρσχοτ για να τερματίσει πρώτη και να διεκδικήσει έξοδο στο Europa League παίζοντας μπαράζ με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ. Επειδή έχει δείξει ένα σταθερά καλό αγωνιστικό προφίλ δεν νομίζω να δυσκολευτεί να κερδίσει.

Στην Τουρκία η Κόνιασπορ χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη διότι κινδυνεύει με υποβιβασμό. Βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη γραμμή της σωτηρίας και την τελευταία αγωνιστική παίζει στην Πόλη με τη Φενέρ! Σήμερα υποδέχεται την αδιάφορη πλέον Γκεζντέπσπορ. Το… «πλέον» έγκειται στο γεγονός ότι επειδή η Φενέρ έχασε το κύπελλο, τελικά δεν θα ανοίξει και η 5η θέση για έξοδο στην Ευρώπη.

Αν το εξετάσουμε βάσει φόρμας, τότε η Γκεντσ/λιγκί δεν έχει καμία τύχη απέναντι στην Κασίμπασα που την προηγούμενη αγωνιστική έριξε πέντε (!) γκολ μέσα στην Τραπεζούντα στην Τράμπζονσπορ. Αν όμως το δούμε αποκλειστικά βάσει κινήτρου, οι φιλοξενούμενοι μόνο με νίκη θα διατηρήσουν τις αμυδρές ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία. Εδώ πραγματικά δεν έχω να προτείνω κάτι, καθώς το μόνο που σκέφτομαι να κάνω είναι να αφήσω το ματς αυτό για το LIVE

Στην Πολωνία η Σαντέτσια και η Νιετσιέντζα παλεύουν για την παραμονή και σήμερα υποδέχονται βαθμολογικά αδιάφορους αντιπάλους. Τα παιχνίδια ξεκινούν στις 16.30 ώρα Ελλάδας και μπορούμε και αυτά να τα εξετάσουμε στο LIVE. Με μια πρώτη ματιά πάντως, η Νετσιέντζα δείχνει πιο κοντά στην επικράτηση διότι η αντίπαλός της η Άρκα πραγματοποιεί πολύ μέτρια πορεία τελευταία.  (1.80 ο άσσος στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Στη Β Πορτογαλίας σήμερα και αύριο πραγματοποιείται η τελευταία αγωνιστική και υπάρχουν δύο ομάδες που ισοβαθμούν με 44 πόντους στην γραμμή του υποβιβασμού. Πρόκειται για την Ουνιόν Μαδέιρα και τη Μπράγκα Β. Παίζουν και οι δύο με αδιάφορους αντιπάλους μακριά από την έδρα τους. Για την ακρίβεια η Μαδέιρα φιλοξενείται από την Κόβα Πιεντάντε που βρίσκεται ακριβώς στη μέση της βαθμολογίας και η Μπράγκα Β από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας Β. η οποία την προηγούμενη αγωνιστική υποβιβάστηκε και μαθηματικά. Τα ματς αυτά ξεκινούν νωρίς (13.15) και θα τα παρακολουθήσουμε με μεγάλο ενδιαφέρον…

Για την τελευταία αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα αναφέρθηκα εκτενώς στη χθεσινή KING BET και παρουσιάζω ένα κομμάτι από αυτό το κείμενο.

«Η Μπάγερν Μονάχου κατέκτησε με πολύ μεγάλη άνεση και ευκολία το φετινό τίτλο, καθώς προπορεύεται με 24 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Σάλκε! Τις υπόλοιπες δύο θέσεις του Champions League τις διεκδικούν οι Ντόρτμουντ (55), Χόφενχαϊμ (52), Λεβερκούζεν (52), Λειψία (50), Άιντραχτ (49). Να πούμε βέβαια ότι υπάρχουν και δύο ακόμα εισιτήρια για το επόμενο Europa League και εδώ μπαίνουν στον… χορό της διεκδίκησης και η Στουτγάρδη με την Γκλάντμπαχ, που έχουν από 48 και 47 βαθμούς αντίστοιχα. Με πιο κατανοητά λόγια… γίνεται χαμός!

Ας δούμε όμως το πρόγραμμα… Η Λεβερκούζεν υποδέχεται το αδιάφορο Αννόβερο και δεν πιστεύω ότι θα χάσει βαθμούς μέσα στην έδρα της. Οι γηπεδούχοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους, καθώς συμπλήρωσαν εννέα σερί νίκες με τον απίστευτο συντελεστή τερμάτων του 24-1! Παρ’ όλα αυτά όμως, ο συγκεκριμένος άσος δεν μπορεί να παιχτεί, λόγω… ανύπαρκτης απόδοσης!

Η Λειψία παίζει στο Βερολίνο με τη Χέρτα, η οποία μετά από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από το Αννόβερο, έχασε κάθε ελπίδα για τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να το εκμεταλλευτεί η ομάδα της Σαξονίας και να πάρει το πολύτιμο «τρίποντο». Υπερθεματίζοντας το διπλό, να υπενθυμίσουμε ότι η Χέρτα είναι η ομάδα που έχει σημειώσει τις λιγότερες (5) εντός έδρας νίκες, από αυτές που βρίσκονται πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Αν οι φιλοξενούμενοι πιάσουν παρόμοια απόδοση με αυτήν του περασμένου Σαββάτου όπου συνέτριψαν με σκορ 4-1 τη Βόλφσμπουργκ, τότε θα περάσουν νικηφόρα μέσα από μία πολύ μέτρια έδρα…

Η Άιντραχτ δεν τρέφει βάσιμες ελπίδες για έξοδο στο Champions League, επειδή υστερεί σε όλες τις ισοβαθμίες. Εξακολουθεί όμως να διεκδικεί ένα εισιτήριο για το Europa League. Αύριο πάντως, έχει να επιτελέσει ένα πολύ δύσκολο έργο, καθώς φιλοξενείται από τη 2η Σάλκε. Η ομάδα του 31χρονου Ντομένικο Τεντέσκο – ο οποίος  παρεμπιπτόντως είναι ο νεαρότερος προπονητής της κατηγορία – μπορεί να έχει ξεμείνει από στόχους, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα, ότι θα εμφανιστεί και αδιάφορη στον αγωνιστικό χώρο. Οι γερμανοί άλλωστε, δεν τα συνηθίζουν κάτι τέτοια… Τώρα αν η ομάδα της Φρανκφούρτης, πάει με το «σπαθί της» και πάρει το διπλό, με γεια της και χαρά της… Οι παίκτες της Σάλκε πάντως, ίσως θελήσουν να πάρουν και τη ρεβάνς για τον πρόσφατο αποκλεισμό της από τον τελικό του κυπέλλου, όπου ηττήθηκαν με σκορ 0-1 μέσα στο «Φέλτινς Αρένα» Προσωπικά πάσο λοιπόν…

Η Στουτγάρδη, όσο φορμαρισμένη και αν είναι, δεν είναι σε θέση να πάρει το διπλό μέσα στο Μόναχο από την πρωταθλήτρια (και υποψήφια νταμπλούχο) Μπάγερν, που διατηρεί το αήττητο της έδρας της… Καλό το ντεμαράζ των τελευταίων αγωνιστικών για τους «κόκκινους» αλλά τελικά δεν ήρκεσε. Η Μπάγερν ως γνωστόν, δε χαρίζει… kastanie, όπως λέγεται το κάστανο εις τη γερμανικήν…

Η Γκλάντμπαχ θέλει μόνο νίκη και ταυτόχρονα, γκέλα όλων των ομάδων που βρίσκονται από πάνω της! Αγωνίζεται στο Αμβούργο κόντρα σε έναν αντίπαλο που παίζει τα… ρέστα του για παραμονή στην κατηγορία. Όσο και αν σέβομαι την Μπορούσια, το κίνητρο των γηπεδούχων είναι μεγαλύτερο διότι αφορά σε επιβίωση και όχι σε πιθανά ταξίδια… αναψυχής στας Ευρώπας. Όπως θα δούμε και λίγο παρακάτω λοιπόν, προσωπικά θα στηρίξω Αμβούργο…

Για το τέλος άφησα τη Χόφενχαϊμ με την Ντόρτμουντ γιατί παίζουν μεταξύ τους. Κοιτάξτε λοιπόν, πως έχουν εδώ τα πράγματα… Αν η Ντόρτμουντ ηττηθεί με ένα γκολ διαφορά, τότε περνάει και μαθηματικά στο Champions League, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Η δε Χόφενχαϊμ, έχει τρία γκολ παραπάνω από τη Λεβερκούζεν. Αυτό σημαίνει πως αν νικήσει με 1-0, τότε θα πρέπει η Λεβερκούζεν να βάλει πέντε γκολ στο Αννόβερο για να τερματίσει αυτή στην 4η προνομιούχο θέση. Σε περίπτωση που πετύχει τέσσερα τέρματα και τερματίσουν ισόβαθμοι με την ίδια διαφορά τερμάτων, υπερέχει και πάλι η Χόφενχαϊμ, λόγω παραγωγικότερης επίθεσης. Οπότε, με το ισχνό 1-0 εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κερδίσουν τόσο η Ντόρτμουντ, όσο και η Χόφενχαϊμ, από ένα εισιτήριο για το Champions League. Τώρα βέβαια εγώ, λειτούργησα με… βαλκανική λογική και νοοτροπία, αλλά καμιά φορά, η ανάγκη σε κάνει από… ψυχρό γερμανό, να μετατραπείς σε… κουτοπόνηρο βαλκάνιο!

Πάμε τώρα να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει στη μάχη της παραμονής στην οποία εμπλέκονται τρεις ομάδες…

Πρόκειται για τις Φράιμπουργκ (33), Βόλφσμπουργκ (30), Αμβούργο (28). Μόνο μία από τις τρεις θα σωθεί. Εκείνη που θα τερματίσει προτελευταία θα υποβιβαστεί και αυτή που θα είναι τρίτη από το τέλος θα δώσει αγώνα μπαράζ. Η Βόλφσμπουργκ έχει το πιο εύκολο έργο από όλες, καθώς υποδέχεται την ουραγό και υποβιβασμένη Κολωνία. Πριν προλάβουμε όμως να κάνουμε αίτηση στην τράπεζα για… «στοιχηματοδάνειο» για να ποντάρουμε τον άσο, ας λάβουμε υπόψη μας την παρακάτω σημαντική λεπτομέρεια:

Η ομάδα της Κάτω Σαξονίας, δεν χρειάζεται τη νίκη, αλλά τον έναν βαθμό της ισοπαλίας για να γλιτώσει από τον απευθείας υποβιβασμό. Αυτό συμβαίνει, διότι έχει πολύ καλύτερη διαφορά τερμάτων από το Αμβούργο, από το οποίο απέχει δέκα γκολ! Επίσης, δεν θεωρώ ότι ευελπιστεί πως η Φράιμπουργκ θα χάσει την τελευταία αγωνιστική μέσα στο σπίτι της από τη μέτρια και αδιάφορη Αουγκσμπουργκ, προκειμένου να διατηρεί ελπίδες για απευθείας παραμονή… Όλα δείχνουν λοιπόν, ότι η Βόλφσμπουργκ που πριν από εννέα χρόνια είχε κατακτήσει τον τίτλο στη γερμανική Μπουντεσλίγκα, φέτος θα περάσει μέσα από την ψυχοφθόρα διαδικασία των μπαράζ για να παραμείνει στην κατηγορία. Αντίπαλός της, θα είναι η Χόλσταϊν που τερμάτισε τρίτη στη 2η κατηγορία.

Εν κατακλείδι: Ο άσος της Λεβερκούζεν θα περάσει, αλλά απορρίπτεται λόγω απόδοσης. Μόνο εάν συνδυαστεί με το over 3.5 θα αρχίσει να αποκτά κάποια αξία το ποντάρισμα. Σαφώς καλύτερα πληρώνει το διπλό της Λειψίας, που έχει τα φόντα να φεύγει με τους πολύτιμους βαθμούς της νίκης από την έδρα της απογοητευμένης Χέρτα. Η Άιντραχτ θα τα παίξει όλα για όλα κόντρα στη Σάλκε, αλλά δεν πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι θα… κάτσουν να χάσουν. Καλύτερα αυτό το παιχνίδι να το αφήσουμε για το live λοιπόν. Τόσο στη Βόλφσμπουργκ, όσο και στη Φράιμπουργκ ουσιαστικά αρκεί ο ένας βαθμός, οπότε θα αποφύγω τους χαμηλούς σε απόδοση άσους τους, ενώ στο Αμβούργο – Γκλάντμπαχ επιλέγω να εμπιστευτώ τους γηπεδούχους που παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την παραμονή στην κατηγορία. Όσον αφορά τέλος, στον αγώνα της Χόφενχαϊμ με την Ντόρτμουντ, όπως αναλύσαμε και νωρίτερα, εάν η Χόφενχαϊμ επικρατήσει με ένα γκολ διαφορά, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα βγουν και οι δύο στο Champions League. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουμε… εμείς εδώ στην Ελλάδα. Ελπίζω να το ξέρουν και οι ίδιοι…»

Σήμερα ολοκληρώνεται και το πρωτάθλημα της Γ Γερμανίας αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς τα πάντα έχουν κριθεί. Δεν βρίσκω λόγο λοιπόν να ασχοληθούμε με αυτό…

Το πρωτάθλημα Αργεντινής λήγει και τα ματς της τελευταία αγωνιστικής ξεκίνησαν χθες και ολοκληρώνονται τη Δευτέρα. Σήμερα αυτές που θέλουν νίκη είναι η Μπελγράνο, η Ντιφένσα, η Ταγιέρες και η Ουρακάν.

Έχουμε και λέμε: Η Μπελγράνο κυνηγά έξοδο στο Σουνταμερικάνα και σήμερα υποδέχεται στην αήττητη έδρα της την υποβιβασμένη Ατλέτικο Τέμπερλεϊ. Έξοδο στον ίδιο θεσμό διεκδικεί και η Ντιφένσα που σήμερα υποδέχεται και αυτή την επίσης υποβιβασμένη Άρσεναλ Σαραντί. Η Ταγιέρες απέχει ένα βαθμό από το Κόπα Λιμπερταδόρες και σήμερα φιλοξενείται από την Ολίμπο που μαζί με την Τέμπερλεϊ και την Άρσεναλ έχει υποβιβαστεί και αυτή.

Η Ουρακάν τέλος, δείχνει να έχει το πιο δύσκολο έργο καθώς υποδέχεται την πρωταθλήτρια Μπόκα. Οι φιλοξενούμενοι όμως αφενός είναι αδιάφοροι βαθμολογικά και αφετέρου έχουν στρέψει την προσοχή τους πλέον μόνο στο ματς της ερχόμενης Τετάρτης κόντρα στην Αλιάνσα Λίμα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες. Αυτός είναι και ο λόγος που θα κατέβουν με αναπληρωματικούς…

Με τα υπόλοιπα πρωταθλήματα που έχουν πολύ… δρόμο μπροστά τους, δεν θα ασχοληθούμε στην παρούσα φάση. Από τα Σκανδιναβικά πάντως, αν έπρεπε να κρατήσω οπωσδήποτε κάτι, θα επέλεγα το διπλό της Μπραν από τη Νορβηγία και τον άσσο της φορμαρισμένης ΑΦΚ από τη Β Σουηδίας.

Στη Β Βραζιλίας τέλος, ας προσέξουμε λίγο για πιθανή έκπληξη την αναμέτρηση της Φορταλέζα με τη Γκοϊας. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να ξεκίνησαν άσχημα το πρωτάθλημα, αλλά το ρόστερ τους είναι αρκετά καλό για τα δεδομένα της κατηγορίας και αργά ή γρήγορα θα ανακάμψουν. Μπορεί να τους βοηθήσει αγωνιστικά ο νέος τους προπονητής ο έμπειρος Νέι Φράνκο που ανέλαβε πριν από λίγες μέρες.

Καλή τύχη…

ΥΓ. Για τον αποψινό τελικό του ΟΑΚΑ δεν θα προβώ σε εκτιμήσεις και προβλέψεις, παρά μόνο σε ευχές… Δύο πράγματα έχω να ευχηθώ λοιπόν. Πρώτον, το ματς να αρχίσει και δεύτερον να… τελειώσει. Δυστυχώς στη χώρα μας, τίποτα από τα δύο δεν μπορούμε να θεωρούμε ως δεδομένο. Όχι από το εξωτερικό, αλλά και από τον πλανήτη… Άρη να φέρουμε διαιτητές, αν γίνει καμιά στραβή, είναι σχεδόν βέβαιο ότι για μία ακόμη φορά θα γίνει της… τρελής. Προσωπικά δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για απόψε, καθώς έχω την αίσθηση πως όλο και κάποια αφορμή θα βρουν οι «μάγκες» των εξεδρών αλλά και των διοικήσεων προκειμένου να τα κάνουν μπάχαλο. Ελπίζω να διαψευσθώ και από εκεί και πέρα ας κερδίσει ο καλύτερος και – κυρίως – ο ψυχραιμότερος…

Υ.Γ.1 Ειδικά σήμερα και αύριο το LIVE ΒΕΤ θα πάρει… φωτιά και τόσο εγώ όσο και ο Αλέξανδρος (Bookone) Θα φορέσουμε τη στολή του πυροσβέστη μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]. Σας περιμένουμε εκεί γιατί δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι… «Τα λεφτά είναι στο LIVE».

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στις 20.30

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει τον τελικό κυπέλλου σε μηδενική γκανιότα*  (2.55 – 3.25 – 3.30)

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

EUROVISION 2018 (22.00μμ)

Αμέτρητες προσφορές στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] για τη διοργάνωση. Πάνω από 90 στοιχηματικές επιλογές με την Ελένη Φουρέιρα να αποτελεί το μεγάλο φαβορί (2.15 το προσφέρει η [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ*

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίζεις, κερδίζεις, επιβραβεύεσαι!
  • ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ Μαζεύεις coins & ανταμείβεσαι
  • BLUE LOUNGE Κερδίζεις έπαθλα* σε κάθε milestone
  • GOLDEN LOUNGE Μεγαλύτερα έπαθλα* για εσένα
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ