ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ UNDER…

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Στον αποψινό αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα που κρίνει την 9η αγωνιστική, υπάρχουν τρία δεδομένα. Πρώτον ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, ενώ μέσα στην Τούμπα έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ σε τέσσερα παιχνίδια. Δεύτερον, ο Αστέρας μακριά από την Τρίπολη φέρνει μόνο under. Μέχρι στιγμής έχει τέσσερα στα τέσσερα με συντελεστή τερμάτων 2-3. Τρίτο, στα μεταξύ τους παιχνίδια στην Τούμπα, έχουν εμφανιστεί 10 under σε 13 αναμετρήσεις. Αν προσθέσουμε το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι για μία ακόμη φορά θα αγωνιστούν χωρίς κόσμο λόγω τιμωρίας, τότε νομίζω ότι βάσει των παραπάνω δεδομένων θα μπορούσαμε να επιλέξουμε τη λύση των λίγων τερμάτων η οποία δεν πληρώνει και άσχημα. (1.75 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Το Σάββατο – επιτέλους – ξεκίνησε και το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Από τα παιχνίδια που διεξάγονται σήμερα θεωρώ ότι ξεχωρίζει το διπλό των Τρικάλων, καθώς πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα που είναι φαβορί για την άνοδο. Η Παναχαϊκή ακόμα… ψάχνεται, τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά και αυτό είναι κάτι που δυσχεραίνει την ομάδα.

Στην Ισπανία η Λα Κορούνια μετά και από την εντός έδρας ήττα από τη Χιρόνα, άλλαξε προπονητή, καθώς απολύθηκε ο Μελ και προσελήφθη ο Παράλο. Ίσως αυτή η αλλαγή βελτιώσει λίγο την ψυχολογία των παικτών. Απόψε αγωνίζεται με τη Λας Πάλμας η οποία συμπλήρωσε 7 ήττες σε 9 παιχνίδια, έχοντας τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι έρχονται από πέντε σερί ήττες με συντελεστή τερμάτων 2-15. Η δε παράδοση, δείχνει τέσσερα διπλά και μια ισοπαλία στα 5 πιο πρόσφατα. Από τη στιγμή που ο άσσος προσφέρεται σε χαμηλές αποδόσεις, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να τον κοντράρω…

Στο ματς της β κατηγορίας αντιθέτως, δεν βλέπω έκπληξη, καθώς η Γρανάδα βρίσκεται στα καλύτερά της από την αρχή της σεζόν. Η ομάδα έχει 5 νίκες σε 6 παιχνίδια και απόψε υποδέχεται τη νεοφώτιστη Χόγια Λόρκα που μακριά από την έδρα της μετρά 5 ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές! Η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη και μπορεί να βγει και στον αγωνιστικό χώρο.

Στη Ρωσία υπάρχει ένα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο στην αναμέτρηση της Ούφα με τη Ρουμπίν Καζάν. Καταρχάς οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν 7 σερί under 1.5 γκολ. Σε όλα τα παραπάνω ματς το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0. Η δε Ούφα είναι μια ομάδα που σπανίως σκοράρει στα πρώτα 45λεπτα των αγώνων της. Για την ακρίβεια εδώ και 14 αγωνιστικές, κατάφερε να πετύχει μόλις δύο γκολ σε πρώτο ημίχρονο. Βάσει αυτών των στατιστικών θα μπορούσαμε να ρισκάρουμε στο 0-0 του ημιχρόνου που πληρώνει 2.15 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Στη Β Σουηδίας η Νόρμπι υποδέχεται την αδιάφορη Βάρναμο και θα κυνηγήσει τη νίκη προκειμένου να αποφύγει τα μπαράζ σωτηρίας. Η Βάρμπεργκς βλέπετε κέρδισε το Σάββατο και την προσπέρασε κατά δύο πόντους στον βαθμολογικό πίνακα. Μέσα στο γήπεδό της η Νόρμπι είναι αρκετά αποτελεσματική και παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα η Βάρναμο πετυχαίνει εύκολα το γκολ, θα τεθώ υπέρ της ομάδας που έχει το μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο.

Στην Αργεντινή τέλος, υπάρχει μια αναμέτρηση στην οποία βλέπω έκπληξη, καθώς δεν μπορώ να δικαιολογήσω την απόδοση του 1.55 του άσσου. Όπως ήδη θα καταλάβατε, αναφέρομαι στην αγώνα της Χουστίθια με την Ολίμπο. Το ξέρω ότι οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, αλλά από την άλλη μεριά και οι γηπεδούχοι έχουν μόλις μια νίκη, ενώ έρχονται από τρεις ήττες και μια ισοπαλία. Σημερινό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε και το γεγονός ότι η Ολίμπο έχει νέο προπονητή ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο απόψε. Πρόκειται για τον Ρουμπέν Φορεστέγιο που πήρε τη θέση του Μάριο Σκιάκουα…

Καλή τύχη και με οτιδήποτε νεότερο τα λέμε στο twitter (@fontastsounis).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εσύ πήρες το δώρο* σου;
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΔΩΡΟ* ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ