Συντηρητικά πάμε σήμερα

Καλημέρα. Χθες καταφέραμε να «διαβάσουμε» καλά τα παιχνίδια των τριών ελληνικών ομάδων, καθώς η εξέλιξη των αναμετρήσεών τους ήταν ακριβώς αυτή που είχαμε προβλέψει. Τώρα πλέον, τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και η ΑΕΚ απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης. Δεν είναι όμως τόσο μεγάλο για να αρχίσουν οι… χοροί. Τόσο η ΑΙΚ όσο και  – κυρίως – η Σεντ Ετιέν, δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία λέξη τους και γι΄αυτό ας είμαστε συγκρατημένοι και συγκροτημένοι.  

Όσο για τον ΠΑΣ θεωρώ ότι του αξίζουν ακόμα περισσότερα συγχαρητήρια διότι στάθηκε πάρα πολύ καλά μέσα σε μια δύσκολη έδρα μιας ομάδας που συμμετέχει στο Ολλανδικό πρωτάθλημα. Το 1-0 μπορεί να ανατραπεί, αλλά η αλήθεια είναι ότι το έργο της ομάδας της Ηπείρου δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο. Όλα αυτά όμως θα τα δούμε την επόμενη εβδομάδα.

Το κουπόνι αρχίζει να γεμίζει πάλι με παιχνίδια, καθώς το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο επιστρέφουν για την έναρξη της νέας σεζόν. Έχουμε συνηθίσει τις Παρασκευές να τις συνδυάζουμε με τη Β Γαλλίας. Απόψε λοιπόν, διεξάγεται η πρώτη αγωνιστική και θα περιμένουμε να δούμε και να διαπιστώσουμε αν τελικά «βγήκαν» οι μεταγραφές κάποιων ομάδων.

Η Λανς για παράδειγμα είναι ένας σύλλογος που ενισχύθηκε μεταγραφικά και γι΄αυτό το λόγο θεωρείται ως ένα από τα 2-3 μεγάλα φαβορί για την άνοδο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα όπου η θέση της ανήκει στην πρώτη και όχι στην δεύτερη κατηγορία. Στην πρεμιέρα φιλοξενείται από τη μέτρια και μάλλον αποδυναμωμένη Νιόρ, της οποίας ο βασικός στόχος είναι ο ίδιος με πέρσι. Η παραμονή στην κατηγορία δηλαδή… Σας υπενθυμίζω πάντως ότι κατά τη διάρκεια της περσινής περιόδου, η συγκεκριμένη ομάδα είχε κάκιστες επιδόσεις στην έδρα της. Για την ακρίβεια είχε μόλις 4 νίκες σε 19 παιχνίδια. Από τη στιγμή λοιπόν που όχι μόνο δεν βελτιώθηκε, αλλά ουσιαστικά αποδυναμώθηκε, δεν μπορώ να κατανοήσω για ποιο λόγο δίνεται έστω και οριακά ως πρώτο σημείο ο άσσος στο αποψινό παιχνίδι με τη φιλόδοξη και δυνατή Λανς. Δεν συνηθίζω να ποντάρω σε πρεμιέρες και ίσως να μην το κάνω ούτε και επί του προκειμένου. Οφείλω να παραδεχθώ όμως, ότι αν έπρεπε οπωσδήποτε να παίξω κάτι σήμερα από την πρώτη αγωνιστική της Β Γαλλίας, θα επέλεγα το διπλό της Λανς. (2.70 στην SPORTINGBET.GR)

Σε γενικές γραμμές πάντως, το σημερινό πρόγραμμα δεν θεωρώ ότι είναι θελκτικό για τον παίκτη του στοιχήματος, οπότε θα με δείτε εξαιρετικά φειδωλό και συγκρατημένο.

Το πρωτάθλημα Τσεχίας επιστρέφει και αυτό και η αυλαία ανοίγει με την αναμέτρηση της Ντούκλα Πράγας με την Τέπλιτσε. Οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν σχεδόν τα πάντα στην ομάδα τους προκειμένου να μην βρεθούν να κινδυνέψουν με υποβιβασμό όπως πέρσι.

Θεωρώ ότι η ομάδα δεν έχει δέσει ακόμα και ότι θα τα βρει δύσκολα μέσα στην Πράγα κόντρα σε έναν ανώτερο αντίπαλο. Θυμάμαι ότι πέρσι η Τέπλιτσε είχε μία από τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία και αυτό οφειλόταν στο γεγονός ότι δεχόταν πολύ εύκολα το τέρμα. Γενικότερα και… ειδικότερα πάντως, κόντρα στην Ντούκλα έχει σημαντικό αμυντικό πρόβλημα. Αν δούμε τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους, θα ανακαλύψουμε  ισάριθμες νίκες των γηπεδούχων, οι οποίες είχαν τα παρακάτω σκορ: 3-1, 4-0, 4-0, 5-1. Έχω την αίσθηση ότι αυτή η παράδοση θετικών αποτελεσμάτων για την Ντούκλα θα συνεχιστεί και απόψε. (1.92 στην BET8.GR)

Στη Β Βραζιλίας τέλος, θεωρώ αδιανόητο να δίνουν τόσο υψηλά το over σε μια ομάδα που συμπλήρωσε 15 στα 17 στο πρωτάθλημα. Σε ένα σύλλογο που έχει 7 over σε 8 παιχνίδια στην έδρα του. Αναφέρομαι στην Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας η οποία είναι εξαιρετική στην επίθεση, αλλά μετριότατη στον αμυντικό τομέα. (2.0 στην INTERWETTEN.GR)

Φίλες και φίλοι, όπως ανέφερα και νωρίτερα, το σημερινό πρόγραμμα δεν θεωρώ ότι έχει να μας προσφέρει τίποτα το ιδιαίτερο. Προσωπικά αυτή την περίοδο εξακολουθώ να οδεύω με σβηστές τις μηχανές, διότι θέλω να κάνω οικονομία δυνάμεων και… χρημάτων. Όταν, εάν και εφόσον προκύπτει οτιδήποτε αξιόλογο, προσπαθώ να το εντοπίζω και να το αναφέρω.

Για οτιδήποτε νεότερο υπάρξει τα λέμε και στο twitter(@fontastsounis). 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ