ΣΤΟ… TOP 10 ΤΩΝ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ!

Καλημέρα. Στο μυαλό μου έχω φτιάξει ένα top 10 των πιο απρόβλεπτων και αναξιόπιστων ποδοσφαιρικών συλλόγων στην Ευρώπη. Μέσα σε αυτό ανήκουν και η Ρόμα με τη Λίβερπουλ που συνθέτουν το ένα ζευγάρι των ημιτελικών του Champions League. Για να σας φύγει η… περιέργεια, μερικές από τις υπόλοιπες ομάδες του top ten είναι η Ίντερ με τη Μίλαν, η Άρσεναλ, η Λεβερκούζεν, η Γκλάντμπαχ κ.α.

Στο πρώτο ματς η Λίβερπουλ έκανε σόου καθώς ήταν καταιγιστική από το πρώτο λεπτό έως το 80ο όπου μέχρι τότε κέρδιζε με 5-0! Ο Σαλάχ, ο Φιρμίνο και ο Μανέ παρέμειναν οι… συνήθεις ύποπτοι, καθώς ήταν αυτοί που σημείωσαν τα πέντε γκολ. Και εκεί που λοιπόν όλοι πιστέψαμε ότι είχε «κλειδώσει» η μία ομάδα του τελικού, ξαφνικά ήρθε ο Τζέκο και ο Βερότι και μείωσαν σε 5-2 με δύο γρήγορα γκολ στο φινάλε. Το αν μπορεί να ανατρέψει η Ρόμα ένα τέτοιο εις βάρος της σκορ θεωρώ ότι το απέδειξε στις 10 του Απρίλη στο 3-0 επί της Μπαρτσελόνα. Και τότε όλοι είχαμε προδικάσει την πρόκριση των Καταλανών μετά από το 4-1 του πρώτου αγώνα… Τα… θαύματα όμως δεν αποτελούν καθημερινότητα στο ποδόσφαιρο. Αυτό που έγινε με τη Μπαρτσελόνα δεν έχει προηγούμενο και θεωρώ ούτε και… επόμενο καθώς η Λίβερπουλ θα πάει υποψιασμένη στη Ρώμη.

Υποψιασμένοι όμως είναι και οι… μπουκ που έδωσαν 1.25 στο over και 1.25 στο goal – goal. Ουσιαστικά με αυτές τις αποδόσεις είναι σαν να σου λένε… φιλαράκι, τράβα και βρες τίποτα άλλο να παίξεις διότι εδώ απαγορεύεται να αγγίζετε. Προσωπικά τη δέχομαι την… προτροπή τους και δεν πρόκειται να παίξω τίποτα απολύτως. Αν έπρεπε όμως να επιλέξω έναν παίκτη για σκόρερ, θα πήγαινα προς… Σαλάχ μεριά, διότι θεωρώ ότι είναι ένας από τους πιο εύστροφους επιθετικούς αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας δυστυχώς δεν έχει πλούσιο αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Τα play off της Νάσιοναλ Λιγκ ξεκινούν με τον αγώνα της Όλντερσοτ με την Έμπσφλιτ. Πρόκειται για νοκ άουτ αναμέτρηση για τα προημιτελικά των play off ανόδου. Ο νικητής του ζευγαριού θα παίξει στα ημιτελικά με την Τρανμίρ. Δεν πρόκειται να ψάξω για τελικό νικητή, αλλά θα επιλέξω το Χ (0-0) του ημιχρόνου. Η απόφασή μου αυτή στηρίζεται στο γεγονός ότι οι δύο αυτές ομάδες εδώ και πολύ καιρό έχουν σχεδόν πάψει να δέχονται γκολ στα πρώτα 45 λεπτά των αγώνων τους. Ούτε και σημειώνουν όμως. Η Όλντερσοτ στα έξι τελευταία παιχνίδια της έβαλε ένα γκολ και η Έμπσφλιτ που το ίδιο διάστημα πέτυχε συνολικά 11 τέρματα, τα εννέα από αυτά τα έβαλε στο δεύτερο ημίχρονο. Αναμένω λοιπόν ένα κλειστό παιχνίδι χωρίς μεγάλες… συγκινήσεις κατά τη διάρκεια του πρώτου 45λεπτου. (2.60 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Σήμερα έχουμε πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα στο πρωτάθλημα της Β Ρωσίας, αλλά δυστυχώς όλες ανεξαιρέτως οι ομάδες που διεκδικούν άνοδο, προσφέρονται σε απελπιστικά χαμηλές αποδόσεις που δεν αξίζει να προτιμηθούν.

Λίγο πιο… ανεκτή είναι η τιμή του άσσου της Βάλτικα που διεκδικεί θέση στα μπαράζ ανόδου. Φιλοξενεί στην ισχυρή έδρα της την βαθμολογικά αδιάφορη Σινίκ η οποία την προηγούμενη αγωνιστική έχασε κάθε ελπίδα για διεκδίκηση της τέταρτης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ.

Στη Σουηδία η ΑΪΚ Στοκχόλμης θυμίζει την ΑΪΚ που όλοι… αγαπήσαμε. Είναι η μοναδική που μέχρι στιγμής φέρνει μόνο under καθώς συμπλήρωσε 6 στα 6 με συντελεστή τερμάτων 10-2. Σήμερα φιλοξενείται από τη Σίριους που έχει πετύχει μόλις δύο γκολ στο πρωτάθλημα. Πρώτη επιλογή το under, ακολούθως το διπλό και για μεγαλύτερο ρίσκο υπάρχει ο συνδυασμός των δύο παραπάνω στοιχημάτων (0-1 ή 0-2 δηλαδή). (3.60 στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Στην Κολομβία απομένουν δύο αγωνιστικές για το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και υπό άλλες συνθήκες δεν υπήρχε περίπτωση να ασχοληθώ με την αναμέτρηση της Ντεπορτίβο Κάλι με την πρωτοπόρο Ατλέτικο Νασιονάλ. Επειδή όμως οι γηπεδούχοι χρειάζονται βαθμούς για να παραμείνουν στην οκτάδα των play off σκέφτομαι να το ρισκάρω. Η Νασιονάλ ενδέχεται να χρησιμοποιήσει για μια ακόμη φορά αρκετούς αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές λόγω προστασίας των βασικών ενόψει play off και Λιμπερταδόρες. Η υψηλότερη τιμή του άσσου, είναι το 2.45 της [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”].

Τα υπόλοιπα βραδινά θα τα δούμε στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] όπου χθες ήταν η καλύτερη και πιο επικερδής μέρα από τότε που ξεκινήσαμε, καθώς κλείσαμε τη μέρα με 17 στα 18 σημεία!

Καλή τύχη…

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΡΟΜΑ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (2.64 – 4.15 – 2.60)

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει σε μηδενική γκανιότα* και το δεύτερο ζευγάρι του ημιτελικού,  ΡΟΜΑ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (ώρα έναρξης 21.45).

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ