ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ…

Καλημέρα. «Το ποδόσφαιρο είναι ένα απλό άθλημα που 22 παίκτες κυνηγούν μία μπάλα για 90 λεπτά και στο τέλος κερδίζουν οι… Γερμανοί»! Τα λόγια του Γκάρι Λίνεκερ επιβεβαιώθηκαν για μία ακόμη φορά χθες το βράδυ, καθώς η χειρότερη – ίσως – εθνική ομάδα της Γερμανίας των τελευταίων 40 (και βάλε) ετών, κατάφερε στο φινάλε να γυρίσει τούμπα το ματς, παρά το ότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες!

Τα λόγια πραγματικά είναι περιττά. Είτε συμπαθείς, είτε αντιπαθείς τους Γερμανούς, οφείλεις να παραδεχτείς, ότι το πείσμα, η αποφασιστικότητα, το πάθος και ο εγωισμός τους δεν συγκρίνεται με καμία άλλη ομάδα αυτού του πλανήτη. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο…

Πάμε τώρα στα σημερινά παιχνίδια…

Στον 7ο όμιλο θεωρώ ότι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα καθώς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η Αγγλία και το Βέλγιο θα περάσουν στην επόμενη φάση. Οι Βρετανοί που επιχειρούν ριζική ανανέωση, έχουν μπροστά τον Χάρι Κέιν της Τότεναμ που πραγματικά είναι όλα τα λεφτά. Από εκεί και πέρα όμως, οι υπόλοιποι παίκτες δεν θεωρώ ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο. Εννοείται ότι δεν το συζητάω το 1.10 του άσσου και προτιμώ τα 2-3 γκολ (2.00 στην [eafl id=”13149″ name=”tipbet” text=”TIPBET.GR”]) καθώς οι Άγγλοι και να θέλουν, δεν μπορούν να βάλουν περισσότερα. Ο Παναμάς θα προσπαθήσει για κάτι καλό και προσωπικά δεν αποκλείω να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο ματς με τους Βέλγους τα πήγε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά λύγισε στο δεύτερο όταν ο Μέρτενς πέτυχε πολύ νωρίς το γκολ. Σίγουρα η αναμέτρηση δεν θα είναι τόσο εύκολη για τους Άγγλους όσο τουλάχιστο θεωρούν και πιστεύουν οι μπουκ…

Η Σενεγάλη και η Ιαπωνία που σήμερα παίζουν μεταξύ τους, έκαναν την μίνι έκπληξη στην πρεμιέρα, καθώς επικράτησαν με το ίδιο σκορ (2-1) της Πολωνίας και της Κολομβίας αντίστοιχα. Πρόκειται για δύο αρκετά καλές και έμπειρες ομάδες που έχουν μερικούς καταξιωμένους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ τους. Σήμερα δεν αποκλείεται ο ένας βαθμός να βολέψει γιατί θα φτάσουν στους τέσσερις. Η πρώτη μου επιλογή όμως θα είναι το Χ του ημιχρόνου, διότι γνωρίζοντας πλέον το στυλ που παίζει η Ιαπωνία, αυτό που θα κοιτάξει πρωτίστως ο Νισίνο είναι να μην δεχθεί τέρμα. Για τη Σενεγάλη αν σκοράρει κάποιος πιστεύω ότι αυτός θα είναι ο μεγάλος σταρ της ομάδας, ο Μανέ της Λίβερπουλ. (Στο υψηλό 2.70 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”] το 0-0 του ημιχρόνου)

Το βράδυ στις 21.00 ώρα Ελλάδας διεξάγεται το ντέρμπι των… απογοητευμένων, καθώς θα αναμετρηθούν στο Καζάν η Πολωνία με την Κολομβία. Όποιος χάσει… χάνεται, ενώ με τον ένα βαθμό μπορεί να αποκλειστούν και οι δύο. Δύσκολα τα πράγματα λοιπόν για δύο ομάδες που ξεκίνησαν με φιλοδοξίες σε αυτό το θεσμό. Θεωρώ ότι θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, διότι όπως προαναφέραμε το Χ δεν βολεύει. Τόσο οι Πολωνοί, όσο και οι Κολομβιανοί λοιπόν θα επιδιώξουν να πετύχουν ένα τέρμα και δεν αποκλείω να τα καταφέρουν διότι και οι δύο ομάδες διαθέτουν εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές από τη μέση και μπροστά. Κρατάω λοιπόν το γκολ – γκολ καθώς και το over στην προκειμένη περίπτωση. (2.05 το over στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας ξεκινώντας από τη Νορβηγία.

Καταρχάς βρίσκω από δυσανάλογες έως και… παράλογες τις αποδόσεις στον αγώνα της Στρόμσγκοντσετ με τη Ρανχάιμ. Οι φιλοξενούμενοι που βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, διατηρούν την παραγωγικότερη επίθεση και έρχονται από τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια. Η Στρόμσγκοντσετ από την άλλη μεριά, έχει μόλις τρεις νίκες στο ενεργητικό της και μια από τις χειρότερες άμυνες. Ο μοναδικός που παίζει μπάλα εκεί, είναι ο Πέντερσεν ο οποίος είναι και ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας. Οι υπόλοιποι δεν… βλέπονται. Το 1.50 του άσσου και τα πεντάρια του διπλού δεν έχουν καμία απολύτως επαφή με την τωρινή πραγματικότητα.

Η Σάρπσμποργκ και η Τρόμσο έχουν από εννέα over σε 13 αγωνιστικές. Πρόκειται για δύο ομάδες που είναι εξαιρετικές μπροστά αλλά μέτριες πίσω. Σήμερα παίζουν μεταξύ τους και θα προτιμήσω τα πολλά γκολ…

Στη Β Νορβηγίας αρχικά συνδυάζουμε τον άσσο με το over της πρωτοπόρου Αάλεσουντ που έχει την καλύτερη εντός έδρας επίθεση.

Το… σκέτο over επιλέγουμε στον αγώνα της Ασάνε με τη Λεβάνγκερ διότι οι δύο αυτές ομάδες δέχονται με χαρακτηριστική ευκολία το γκολ.

Από εκεί και πέρα αν το εξετάσουμε βάσει φόρμας, θα οδηγηθούμε στους άσσους της Κονγκσβίγκερ και της Σόγκνταλ. Η πρώτη έρχεται από τέσσερις σερί νίκες και παίζει με την ουραγό Στρόμεν που μετρά 9 ήττες σε 13 παιχνίδια. Εδώ θα μπορούσαμε να δούμε και το over μιας και η Στρόμεν έχει 6 στα 6 εκτός.

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας όμως παραμένει η Σόγκνταλ που έχει να ηττηθεί από τις 16 Μαΐου. Σήμερα φιλοξενεί τη ντεφορμέ Γιέρβ και δικαιολογημένα προσφέρεται σε χαμηλές αποδόσεις ο άσσος της.

Αν όμως θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι αρκετά πιο… φιλόδοξο, υπάρχει η Σάντνες που θεωρώ ότι αδικείται από τη βαθμολογική θέση που κατέχει. Αυτό το λέω διότι η συγκεκριμένη ομάδα διαθέτει ένα από τα πληρέστερα ρόστερ της κατηγορίας. Ξεκίνησε ως φαβορί για την άνοδο, αλλά στο τέλος του πρώτου γύρου βρίσκεται ακριβώς στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα. Από τη στιγμή όμως που υπάρχουν οι δυνατότητες, δεν μπορώ να αγνοήσω τις υψηλές τιμές που συνοδεύουν το διπλό της. (4.00 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]).

Η Ούλενσακερ είναι απρόβλεπτη ομάδα και επειδή ειδικά το τελευταίο διάστημα δέχεται πολλά γκολ, θεωρώ αρκετά πιθανό να παραβιαστεί η εστία της από μια ανώτερη αντίπαλο. Εδώ λοιπόν θα μπορούσαμε να κυνηγήσουμε την έκπληξη, αλλά για μια ακόμη φορά έχει τύχη και το over αφού ούτως ή άλλως στο πρωτάθλημα της Β Νορβηγίας σημειώνονται πολλά γκολ…

Στη Β Σουηδίας η Χέλσινγκμποργκ λογικά δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα μέσα στην ισχυρή έδρα της από την ουραγό Βάρναμο που μετρά μόλις μία νίκη σε 13 αγωνιστικές. Ο άσσος συνδυάζεται με το over καθώς οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία.

Πολύ καλή ομάδα έχει φτιάξει φέτος η ΑΦΚ που έριξε αρκετά λεφτά κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Μοναδικός και αποκλειστικός στόχος είναι η άνοδος και σήμερα φιλοξενείται από τη μέτρια Έστερ που μετρά μόλις μία νίκη σε έξι παιχνίδια στην έδρα της. Η Έστερ διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες στο πρωτάθλημα, ενώ η ΑΦΚ είναι η ομάδα που έχει δεχθεί τα λιγότερα (7) γκολ. (2.45 το διπλό στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Στον αγώνα της Φρέι με τη Γκέφλε αναμένεται να σημειωθούν αρκετά τέρματα. Η Φρέι έχει τα περισσότερα (10) over στην κατηγορία, ενώ η Γκέφλε διατηρεί τη χειρότερη άμυνα μαζί με τη Βάρναμο.

Στις ΗΠΑ τέλος, θεωρώ ότι οι αποδόσεις αδικούν το Πόρτλαντ στο ματς με την Ατλάντα. Δεν μπορώ να αμφισβητήσω βέβαια την πρωτοπόρο της Ανατολής, αλλά από την άλλη μεριά, δεν διανοούμαι να αγνοήσω και το αήττητο σερί των 10 παιχνιδιών χωρίς ήττα της ομάδας του Πόρτλαντ.

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]

ΑΓΓΛΙΑ – ΠΑΝΑΜΑΣ (1.23 – 7.00 – 22.00)

ΠΟΛΩΝΙΑ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ (3.48 – 3.52 – 2.32)

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει σε μηδενική γκανιότα* και πάνω από 340 στοιχήματα για τα άκρως ενδιαφέροντα αυτά παιχνίδια του Μουντιάλ.

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο για σήμερα στη Stoiximan!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ 5 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ