ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ…

Καλημέρα. Από εδώ και στο εξής οι καθημερινές επιλογές μας θα μειώνονται καθώς θα διεξάγονται πολύ λίγα παιχνίδια. Καιρός ήταν όμως να το γυρίσουμε και λίγο στο… ρελαντί μετά από μια πολύ έντονη και δύσκολη σεζόν.

Στα play off ανόδου της Τσάμπιονσιπ η Άστον Βίλα υποδέχεται τη Μίντλεσμπρο στη ρεβάνς του 0-1. Το πιθανότερο είναι η ομάδα του Στιβ Μπρους να επιστρέψει στην Πρέμιερ, αλλά δεν είμαι πρόθυμος να στοιχηματίσω για αυτό. Η Μίντλεσμπρο είναι αναγκασμένη να ψάξει για γκολ, αλλά δεν είναι και υποχρεωμένη να το κάνει από νωρίς. Θεωρώ λοιπόν ότι ο Πιούλις θα προσπαθήσει πρωτίστως να φυλάξει τα νώτα του και να «χτυπήσει» σε κάποια αντεπίθεση την ώρα που δεν θα το περιμένει η Άστον Βίλα. Σκέφτομαι λοιπόν να επιλέξω τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς όσο θα περνά η ώρα, τόσο θα εντείνεται η πίεση των φιλοξενούμενων.

Το ίδιο ακριβώς στοίχημα επιλέγω και για τον αγώνα της Σεντ Πάρτικς με τη Σλίγκο Ρόβερς για την πρέμιερ Ιρλανδίας. Εδώ όμως η επιλογή μου αυτή βασίζεται ξεκάθαρα στη στατιστική, καθώς τα 11 από τα 12 τελευταία τέρματα που πέτυχε ή δέχθηκε η Σεντ Πάρτικς στο πρωτάθλημα, σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Φίτεσε και η Ουτρέχτη είναι δύο φύσει επιθετικές ομάδες που σήμερα κοντράρονται για τα Ολλανδικά Play off. Εδώ και μια δεκαετία εξαιρουμένης της σεζόν 12-13, όλες οι μεταξύ τους αναμετρήσεις τελειώνουν στο γκολ – γκολ. Δεν έχω λόγο να ψάξω για κάτι άλλο…

Όπως έχουμε ξαναπεί, το μεγάλο όνομα της Β Σουηδίας είναι η Χέλσινγκμποργκ που εννοείται πως αποκλειστικός της στόχος είναι η άνοδος. Φέτος ξεκίνησε αρκετά καλά και απόψε θα πάει για το διπλό στην έδρα της μέτριας Λαντσκρόνα που έχει αρκετά κενά στην άμυνά της.

Στο Κόπα Λιμπερταδόρες, στον δεύτερο όμιλο η πρωτοπόρος Ατλέτικο Νασιονάλ αρκείται στον ένα βαθμό για να προκριθεί και μαθηματικά στην επόμενη φάση. Παίζει στο Εκουαδόρ με την Ντελφίν η οποία θα ήθελε τη νίκη αλλά δεν θα είναι εύκολο να την πάρει, καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτεροι και εμπειρότεροι. Θα ρισκάρω στην ισοπαλία λοιπόν.

Στο άλλο ματς του ομίλου λογικό η Κόλο Κόλο θα βρει τον τρόπο να κερδίσει την υποδεέστερη Μπολιβάρ από τη Βολιβία που αποδυναμώνεται όταν απομακρύνεται από την έδρα της.

Στο Champions League Ασίας τέλος, σήμερα στις 15.00 ώρα Ελλάδας διεξάγεται ο αγώνας ρεβάνς της φάσης των 16 ανάμεσα στην Κουανγκτσόου και την Τιαντζίν. Πρόκειται για δύο κινέζικες ομάδες όπου η ανώτερη και δημοφιλέστερη είναι η πλούσια Κουανγκτσόου Εβεργκράντε του Φάμπιο Καναβάρο (φωτο). Το πρώτο ματς έληξε ισόπαλο 0-0, αλλά πιστεύω ότι αυτή τη φορά οι ακριβοπληρωμένοι αστέρες των γηπεδούχων θα καταφέρουν να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Φίλες και φίλοι χθες παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα ήταν μικρό, πέρασαν πάρα πολλά καλά σημεία στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]. Ελπίζω και εύχομαι το ίδιο να πράξουμε και σήμερα.

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τριπλό combo στο Pamestoixima.gr
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ