Στην υγειά της Ουνιόν!

Καλημέρα. Πριν ξεκινήσουμε θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι τόσο αυτό το Σαββατοκύριακο όσο και το επόμενο, οι προτάσεις από αυτήν εδώ τη στήλη θα είναι επιγραμματικές. Έλαβα αυτή την απόφαση διότι γνωρίζω πολύ καλά πως ειδικά αυτά τα δύο Σαββατοκύριακα όλοι οι Έλληνες θα βρίσκονται σε κάποια παραλία με τον καφέ ή την μπίρα ανά χείρας. Θεώρησα λοιπόν ότι δεν υπάρχει λόγος να κάθομαι να γράφω ολόκληρα κείμενα τα οποία θα τα διάβαζαν ελάχιστοι άνθρωποι. Τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας όμως, η ανάλυση των αναμετρήσεων θα γίνεται κανονικά. Επίσης, το Σαββατοκύριακο (19-20/8) θα επιστρέψουμε στις μεγάλες αναλύσεις. Ούτως ή άλλως εκείνη την περίοδο θα έχουν ξεκινήσει και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που δεν διεξάγονται ακόμη.

Πάμε τώρα στα σημερινά. Στη Β Γαλλίας η Λανς ενισχύθηκε έχοντας ως αποκλειστικό στόχο την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία, η οποία έχει ήδη καθυστερήσει δύο χρόνια. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα, που μέσα στο γήπεδό της δεν νοείται να κάνει γκέλες με υποδεέστερους αντιπάλους αν θέλει να πετύχει τον στόχο της. Απόψε λοιπόν, φιλοξενεί τη μέτρια Νιμ που αν εξαιρέσουμε την περσινή χρονιά, όλες τις προηγούμενες σεζόν τερμάτιζε λίγο πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι και μένει να το αποδείξουν και στον αγωνιστικό χώρο… (2.00 στην NETBET.GR)

Άλλη μια ομάδα η οποία στοχεύει στην άνοδο, είναι η Νανσί του Πάμπλο Κορέα. Ο ικανός αυτός τεχνικός μπορεί να βρει τους τρόπους να ανεβάσει άμεσα στην πρώτη κατηγορία μια ομάδα που υποβιβάστηκε φέτος. Σήμερα υποδέχεται τη Νιορ που δεν ενισχύθηκε ιδιαίτερα συγκριτικά με πέρσι. Η Νιόρ είναι ένας σύλλογος περιορισμένων δυνατοτήτων και φιλοδοξιών.

Στην Β Γερμανίας η Ίνγκολσταντ προβάλλεται από τους μπουκ ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο. Η ομάδα του Μάικ Βάλπουργκις που υποβιβάστηκε φέτος, έχει καλό ρόστερ που απαρτίζεται τόσο από έμπειρους ποδοσφαιριστές όσο και από νεαρούς πολλά υποσχόμενους. Η σημερινή της αντίπαλος Σαντχάουζεν, κάθε χρονιά αγωνίζεται έχοντας ως στόχο την παραμονή. Φέτος έχασε κάποιους σημαντικούς παίκτες και ενισχύθηκε κυρίως με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Έχω την αίσθηση ότι προμηνύεται μια αρκετά δύσκολη σεζόν για εκείνη.

Πρωταθλήτρια των μεταγραφών θεωρείται η Ουνιόν Βερολίνου. Απέκτησε πολύ καλούς παίκτες και ο Κέλερ έχει γεμάτο το οπλοστάσιό του. Η ομάδα του Βερολίνου παλεύει κάθε σεζόν για να κερδίσει ένα εισιτήριο ανόδου, αλλά στο τέλος κάτι συμβαίνει και δεν τα καταφέρνει. Φέτος ίσως ήρθε η σειρά της, να αγωνιστεί στα μεγάλα γερμανικά σαλόνια. Σήμερα υποδέχεται την μέτρια Χολστάιν που προβιβάστηκε φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της σε αυτή την κατηγορία. Δικαιολογημένα λοιπόν η Ουνιόν προβάλλεται ως το φαβορί της αναμέτρησης. (1.84 στην VISTABET.GR)

Φίλες και φίλοι το σημερινό πρόγραμμα δεν με εμπνέει για πολλά περισσότερα. Θεωρώ πάντως ότι χρειάζεται προσοχή ο αγώνας της Ντέγκερφορς με την Έργκριτε για δύο λόγους. Πρώτον οι γηπεδούχοι κάνουν συχνά γκέλες στην έδρα τους και δεύτερον οι φιλοξενούμενοι διατηρούν παράδοση θετικών αποτελεσμάτων εκεί μέσα (5 διπλά στα 7 πιο πρόσφατα).

Από τα λιγοστά μεταμεσονύχτια παιχνίδια δεν έχει προκύψει κάτι προς το παρόν. Οφείλω να πληροφορήσω πάντως ότι από χθες γνωρίζει σημαντική πτώση η απόδοση του διπλού της Μοντερέι η οποία φιλοξενείται από την Τιχουάνα για το μεξικάνικο πρωτάθλημα…

Καλή τύχη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ