ΣΕ ΚΑΛΟ ΡΥΘΜΟ Η ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ

Καλημέρα. Παραμερίζοντας για μία ακόμη φορά όλους τους αγώνες κυπέλλων, πάμε να δούμε τι μπορούμε να βρούμε από τα ματς των πρωταθλημάτων που διεξάγονται σήμερα. Στην Ρουμανία τόσο η Άστρα όσο και η Κραϊόβα είναι δύο μεγάλες ομάδες που σήμερα παίζουν με υποδεέστερους αντιπάλους. Η Άστρα που δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ στην έδρα της, υποδέχεται την Κονκόρντια η οποία δεν έχει ακόμα σημειώσει νίκη στο πρωτάθλημα. Η δε Κραϊόβα φιλοξενείται από την ουραγό Γιουβέντους Βουκουρεστίου η οποία δεν έχει σκοράρει ακόμα μέσα στο γήπεδό της. Στην προκειμένη περίπτωση εξετάζουμε και το under λόγω της αφλογιστίας των γηπεδούχων, αλλά κυρίως επειδή η Κραϊόβα μετρά 4 στα 4 under μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Στη Β Ρωσίας η Κρίλια παραμένει το πρώτο φαβορί για την άνοδο λόγω της σημαντικής ενδυνάμωσής της κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα μετά από έξι αγωνιστικές και σήμερα φιλοξενείται από την μέτρια Σινίκ που στηρίζεται κυρίως σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Δεν αγνοώ την παραδοσιακά καλή έδρα των γηπεδούχων, αλλά η Κρίλια παραμένει ανώτερη. Στα υπόψη και το under, λόγω του ότι η Κρίλια είναι η μοναδική ομάδα στην κατηγορία που έως τώρα δεν έχει φέρει ούτε ένα over.

Μια από τις δυσάρεστες εκπλήξεις μέχρι στιγμής είναι η ουραγός Τιούμεν που παραμένει η μοναδική χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Σήμερα της παρουσιάζεται μια μοναδική ευκαιρία για την πρώτη της φετινή επιτυχία, καθώς φιλοξενεί την προτελευταία Βλαδιβοστόκ που συνεχίζει να ταλανίζεται από πολύ μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Αν η Τιούμεν δεν κερδίσει ούτε σήμερα, τότε θα μετατραπεί ως το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό.

Ο αγώνας της Χαϊντενχάιμ με την Άουε διεκόπη στο 12ο λεπτό λόγω καταιγίδας. Το ματς θα διεξαχθεί απόψε στις 21.00 ώρα Ελλάδας. Αν και οι Γερμανοί γενικότερα δεν είναι αξιόπιστοι, θα δώσω προβάδισμα στους γηπεδούχους, διότι συγκριτικά με την αποδυναμωμένη Άουε, φαίνεται να διαθέτουν καλύτερο οπλοστάσιο παικτών.

Στην Ελβετία οι βίοι είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι για Γιούνγκ Μπόις και Τουν, αφού οι γηπεδούχοι έχουν τρεις στις τρεις νίκες με συντελεστή 9-0 και οι φιλοξενούμενοι 3 στα 3 ήττες με συντελεστή 9-6. Το ματς είναι τοπικό ντέρμπι και η παράδοση είναι υπέρ της Γιούνγκ Μποις, η οποία μετρά 9 νίκες στα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Στα 7 από τα 9 αυτά ματς μάλιστα, κατάφερε να πετύχει από 3 έως 4 γκολ. Φέτος δεν βλέπω να αλλάζει κάτι και λογικά μπορεί να συνδυαστεί ο άσσος με το over…

Στη Β Ελβετίας η Ξαμάξ έχει πολύ βαριά φανέλα και είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Σήμερα παίζει με τη Βόλεν που έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι είναι εμπειρότεροι και μπορούν να βρουν τον τρόπο να φύγουν με το διπλό στις αποσκευές τους.

Στη Β Σουηδίας η Φάλκενμπεργκ η οποία υποβιβάστηκε πέρσι, μπορεί να άργησε να… ξυπνήσει, αλλά τα θετικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος, τη βοήθησαν να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα και να ελπίζει βάσιμα στην τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου. Σήμερα παίζει με τη Βάρναμο την οποία κερδίζει κάθε χρόνο από τότε που βρέθηκαν στην πρώτη κατηγορία. Προβάδισμα τους γηπεδούχους λοιπόν…

Θα κλείσουμε με πρωτάθλημα Ιαπωνίας και με δύο πιθανά διπλά. Η πρωτοπόρος Τσερέζο Οσάκα(φωτο) διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και σήμερα στις 13.00 ώρα Ελλάδας φιλοξενείται από τη μέτρια Σιμίζου που έχει μια από τις χειρότερες έδρες στην κατηγορία (δύο νίκες σε 9 αγωνιστικές). Η Τσερέζο διατηρεί μακράν την παραγωγικότερη επίθεση και η Σιμίζου έχει την τέταρτη χειρότερη εντός έδρας επίθεση στην κατηγορία.

Αυτή που ουσιαστικά θεωρείται υποβιβασμένη είναι η ουραγός Νιιγκάτα η οποία παραμένει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με 15 ήττες σε 20 παιχνίδια. Μέσα στην έδρα της μάλιστα, έχει το αρνητικό ρεκόρ των 8 ηττών σε 9 αγωνιστικές! Να λοιπόν μια καλή ευκαιρία για την ανώτερη Καβασάκι να… καβαλήσει τη μηχανή της και να φουλάρει για τη νίκη που θα την διατηρήσει κοντά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Καλή τύχη.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ