ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ…

Καλημέρα. Το στοίχημα δεν ενδείκνυται ιδιαίτερα τις Παρασκευές, καθώς τα παιχνίδια που διεξάγονται αυτή τη μέρα, προέρχονται συνήθως από πρωταθλήματα που είναι δύσκολα και αναξιόπιστα. Σήμερα δυσκολεύτηκα ακόμα περισσότερο να εντοπίσω κάποιο σημείο της… προκοπής για τρεις λόγους. Πρώτον οι αποδόσεις όλων των φαβορί είναι δραματικά μειωμένες. Δεύτερον απουσιάζουν τα γερμανικά πρωταθλήματα από τα οποία όλο και κάτι… βρίσκουμε κάθε φορά. Τρίτον ειδικά στη Β Γαλλίας όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής που διεξάγονται απόψε, αποτελούν ντέρμπι. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να πορευτώ με μια… σεμνή και ταπεινή τριάδα η οποία συνολικά μας εξαπλασιάζει το αρχικό μας κεφάλαιο.

Αποτελείται από τη Νις, την Μπρεστ, και τη Νέουσταντ.

Η Νις (φωτο) δεν έχει αλλάξει συγκριτικά με πέρσι που πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα. Στην έδρα της ήταν σχεδόν αλάνθαστη καθώς είχε 14 νίκες και μία μόνο ήττα σε 19 αγωνιστικές. Σήμερα φιλοξενεί τη νεοφώτιστη Τρουά που ο αποκλειστικός της στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία…

Η Μπρεστ δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα και σήμερα υποδέχεται την Γκάζελεκ. Θα πρέπει να βρει τον τρόπο να πάρει τους τρεις πρώτους της βαθμούς. Δεν ξέρω αν θα κερδίσει με 6-2 ή 3-0 όπως το έκανε πέρσι και πρόπερσι αντίστοιχα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ακόμα και το… μισό – μηδέν μου φτάνει και περισσεύει. Ούτως ή άλλως το πρωτάθλημα της Β Γαλλίας είναι ίσως το πιο δύσκολο σε ολόκληρη την Ευρώπη. 

Την προηγούμενη εβδομάδα μου χάλασε ένα καλό δελτίο αυτή η Φλοριντσντόρφερ από τη Β Αυστρίας. Πείσμωσα και θα την ξανακοντράρω καθώς υποδέχεται τη πρωτοπόρο Νέουσταντ που συμπλήρωσε τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Υπάρχει ποιοτική διαφορά μεταξύ των δύο αντιπάλων ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους. Ελπίζω απόψε να καταφέρουν να τη διατηρήσουν.

Φίλες και φίλοι από το υπόλοιπο πρόγραμμα δεν βρέθηκε τίποτα άλλο που να κατάφερε να με δελεάσει να ασχοληθώ μαζί του. Αν προκύψει τίποτα νεότερο τα λέμε και στο twitter (@fontastsounis).

Καλή τύχη.

STOIXIMAN.GR

Ο STOIXIMAN.GR προσφέρει σε μηδενική γκανιότα* το ματς της έναρξης της Πρέμιερ Λιγκ.

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΛΕΣΤΕΡ (1.54 – 4.75 – 6.90)

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ