ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥ

Καλημέρα. Τα ελληνικά play off συνεχίζονται με τις αναμετρήσεις ΑΕΚ – Πανιώνιος και Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ απέκτησε προβάδισμα για την πρωτιά μετά από τη νίκη της στην Τούμπα. Το 0-1 μάλιστα την αδικεί, καθώς το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερη έκταση. Ο ΠΑΟΚ ήταν κατώτερος των περιστάσεων και ώρες ώρες σου δημιουργούσε την εντύπωση ότι δεν τον ενδιέφερε πραγματικά το παιχνίδι. Φαίνεται ότι δεν έχουν ξεμεθύσει ακόμα από την κατάκτηση του κυπέλλου… Η ΑΕΚ λοιπόν, μας άφησε την εντύπωση μιας ισχυρής ομάδας που τελικά θα τα καταφέρει να τερματίσει πρώτη στα play off. Ο Πανιώνιος δεν νομίζω ότι έχει τέτοιου είδους ελπίδες και φιλοδοξίες. Σήμερα θα παίξει το γνώριμο ποδόσφαιρό του της δυνατής άμυνα και των καλών αντεπιθέσεων, αλλά έστω και δύσκολα η «Ένωση» τελικά θα επικρατήσει. Η ΑΕΚ δεν χάνει εύκολα με τον Χιμένεθ και θα διατηρηθεί η καλή παράδοση για τους γηπεδούχους (48-9-4). Δεν βλέπω όμως μεγάλο σκορ. 1-0 ή 2-0 το πολύ. Θα προβώ σε συνδυασμό του άσσου με το under δηλαδή. (2.75 στην SPORTINGBET.GR)

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να εμφανιστεί κουρασμένος διότι στη Νέα Σμύρνη αναγκάστηκε να αγωνιστεί με 10 παίκτες από το 12ο κιόλας λεπτό λόγω αποβολής του Ζέκα (φωτο). Στο αποψινό ματς δεν θα αγωνιστεί ο πορτογάλος χαφ καθώς και ο Βιγιαφάνιες που τραυματίστηκε. Το τελευταίο διάστημα η ομάδα του τριφυλλιού δεν παρουσιάζει την ίδια φρεσκάδα και γι΄αυτό το λόγο δεν είμαι διατεθειμένος και πρόθυμος να ποντάρω πάνω της σε αποδόσεις κάτω του 2.20. Οφείλω πάντως να ομολογήσω ότι είμαι… περίεργος να δω πως θα παίξει σήμερα ο ΠΑΟΚ. Θέλω δηλαδή να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι αν θα αγωνιστεί το ίδιο νωθρά όπως και με την ΑΕΚ, ή αν θα ξυπνήσει ο παλιός καλός «δικέφαλος». Κρατάω το Χ του ημιχρόνου και από εκεί και πέρα βλέπουμε στο live… (1.97 στον STOIXIMAN.GR που προσφέρει σε μηδενική γκανιότα το παιχνίδι)

Γενικότερα πάντως το πρόγραμμα αυτού του τριημέρου δεν είναι του γούστου μου. Δεν σας κρύβω μάλιστα ότι ήδη επεξεργάζομαι το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου καθώς διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική πάρα πολλών ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Η αρχή γίνεται αύριο με τη Β Ιταλίας, την σκυτάλη παίρνει την Παρασκευή η Β Γαλλίας και ακολουθεί σχεδόν όλη η υπόλοιπη Ευρώπη το Σάββατο και την Κυριακή. Θεωρώ λοιπόν ότι θα ήταν προτιμότερο να φυλάξουμε δυνάμεις και… πορτοφόλια για τις επόμενες μέρες που θα ακολουθήσουν.

Στη σημερινή μέρα πάντως, δεσπόζει ο τελικός του Ιταλικού κυπέλλου που διεξάγεται στο Ολίμπικο της Ρώμης. Η πρωταθλήτρια Γιουβέντους έχει θέσει ως στόχο να τα κατακτήσει όλα φέτος. Και πρωτάθλημα, και κύπελλο και Champions League, όπου στον τελικό που θα διεξαχθεί στο Κάρντιφ στις 3 Ιουνίου θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Ρεάλ.

Για την «Μεγάλη Κυρία» του Ιταλικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου δεν χρειάζονται συστάσεις. Όλοι ξέρουμε και όλοι γνωρίζουμε πλέον ότι οι «Μπιανκονέρι» μπορούν να κερδίσουν οποιαδήποτε ομάδα του πλανήτη αν και εφόσον το θελήσουν. Η Λάτσιο είναι ανεβασμένη αγωνιστικά, σκοράρει με ευκολία, αλλά είναι αρκετά απρόσεκτη έως και αφελής πίσω. Πιστεύω λοιπόν ότι η Γιουβέντους εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει, όπως το έπραξε άλλες δύο φορές φέτος απέναντι στη Λάτσιο με την οποία ούτως ή άλλως διατηρεί εξαιρετική παράδοση. Ποντάρισμα λοιπόν λίγων ευρώ στη Γιούβε προκειμένου να αποκτήσει και μεγαλύτερο ενδιαφέρον η βραδιά… (2.21 η μεγαλύτερη απόδοση που βρήκα στην GOALBET)

Στη Ρωσία πραγματοποιείται η προτελευταία αγωνιστική και βάσει κινήτρου στηρίζουμε Γκάζοβικ και Άρσεναλ Τούλα από γηπεδούχους και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας από φιλοξενούμενους. Οι δύο πρώτες βρίσκονται στη γραμμή του υποβιβασμού και υποδέχονται τις παντελώς αδιάφορες Ούφα και Άμκαρ αντίστοιχα. Η Άμκαρ μάλιστα, βρίσκεται σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση, καθώς έρχεται από τέσσερις σερί ήττες με συντελεστή τερμάτων 0-6. Μακριά από την έδρα της μετρά μόλις μία νίκη σε 14 παιχνίδια.

Μαζί με τους άσσους πάντως, θα μπορούσαμε να δούμε και τα under διότι έτσι… επιτάσσει η στατιστική. Έχουμε και λέμε λοιπόν: Η Ούφα είναι η ομάδα με τα περισσότερα under (23) στην κατηγορία. Μακριά από την έδρα της μάλιστα συμπλήρωσε 13 στα 14! Ακολουθεί η Άμκαρ με 21 under σε 28 παιχνίδια. Η Γκάζοβικ μετρά 9 στα 13 στο γήπεδό της. Δεν σκοράρει εύκολα, αλλά η εντός έδρας άμυνά της είναι από τις καλύτερες του πρωταθλήματος. Παρόμοιες επιδόσεις έχει και η Άρσεναλ Τούλα που είναι η ομάδα που έχει σημειώσει τα λιγότερα (15) γκολ στην κατηγορία. Μέσα στο γήπεδό της απαριθμεί 10 under σε 13 παιχνίδια.

Η δε ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα. Προσπαθεί να διατηρηθεί στην δεύτερη θέση που οδηγεί στο Champions League έχοντας ένα βαθμό διαφορά από τη Ζενίτ. Απόψε φιλοξενείται από την μέτρια και αδιάφορη Ρούμπιν Καζάν, η οποία βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα οι μοσχοβίτες θα επικρατήσουν.

Στις ΗΠΑ το Σικάγο παραμένει αλώβητο στην έδρα του και σήμερα φιλοξενεί το Κολοράντο που μακριά από το γήπεδό του μετρά μόνο ήττες. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου της Δύσης και δεν πιστεύω ότι μπορούν να βρουν θετικό αποτέλεσμα μέσα στην δυνατή έδρα ενός Σικάγο που σκοράρει πολύ εύκολα. (1.70 στην INTERWETTEN.GR)

Το υπόλοιπο πρόγραμμα φίλες και φίλοι δεν θα με απασχολήσει στοιχηματικά. Θα επανεξετάσω μόνο κάποια βραδινά παιχνίδια και αν προκύψει κάτι, θα το αναφέρω άμεσα στο twitter (@fontastsounis).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ »

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ προσφορά* από την Betsson
  • ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ