ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ… ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙ…

Καλημέρα. Οι «πρωταθλητές» επιστρέφουν, καθώς σήμερα και αύριο πραγματοποιείται η 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Δυστυχώς όμως για μία ακόμη φορά οι αποδόσεις που συνοδεύουν τα φαβορί είναι από αστείες έως και απαράδεκτες. Αναφέρομαι βέβαια στο 1.02 (!) της Παρί, το 1.05 της Ατλέτικο, και τα 1.25 της Γιουνάιτεντ, της Μπάγερν και της Μπαρτσελόνα. Ακόμα και τα over στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις πληρώνουν απειροελάχιστα, οπότε ούτε από εκεί μπορούμε να περιμένουμε κάτι.

Στοιχεία… παράδοξου έχει το σετ των αποδόσεων στον αγώνα της Βασιλείας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το 1.70 δεν αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες που μπορούν να προκύψουν από αυτό το παιχνίδι. Οι Ρώσοι μπορεί να μην βρίσκονται σε ιδανική αγωνιστική κατάσταση, αλλά παραμένουν δυνατοί, έμπειροι και υπολογίσιμοι.

Ούτε και Γιουβέντους όμως θα έπαιζα στο 1.90. Η φετινή Σπόρτινγκ παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και δεν είναι τυχαίο ότι στην Πορτογαλία δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική η Γιουβέντους… ίδρωσε για να την κερδίσει, καθώς το δεύτερο και νικητήριο γκολ το έβαλε στο τέλος της αναμέτρησης.

Όσο για το Ρόμα – Τσέλσι, έτσι όμως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία στον τρίτο όμιλο πιστεύω ότι με τον βαθμό της ισοπαλίας, ίσως μείνουν και οι δύο ικανοποιημένες. Η Ρόμα βέβαια θέλει και χρειάζεται περισσότερο τη νίκη, αλλά άλλο η θέληση και οι ευσεβείς πόθοι και άλλο η αγωνιστική πραγματικότητα. (Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει το ματς σε μηδενική γκανιότα)

Εν κατακλείδι τι παίζουμε σήμερα στο Champions League; Με πάσα ειλικρίνεια, προσωπικά τίποτα! Σε κάποιες αναμετρήσεις που υπάρχουν ορατά φαβορί π.χ. Μάντσεστερ – Μπενφίκα, Ατλέτικο – Καραμπάγκ, Παρί – Άντερλεχτ, θεωρώ ότι μια λογική και προσιτή επιλογή θα μπορούσε να αποτελέσει το ειδικό στοίχημα του να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Και οι τρεις φιλοξενούμενοι θα παίξουν αμυντικά και θα κλειστούν πίσω, αλλά δεν θα μπορέσουν να αντέξουν για πολύ την πίεση των ανώτερων αντιπάλων τους.

Και το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας όμως δεν είναι θελκτικό για ποντάρισμα. Η εμβόλιμη αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ πραγματικά δεν μου λέει τίποτα απολύτως, καθώς πρόκειται για ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αυτό εξάλλου είναι κάτι που αποτυπώνεται και στις αποδόσεις, καθώς σπάνια θα δείτε σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα να είναι τόσο κοντά τα σημεία και να μην υπάρχουν φαβορί.

Προσωπικά πάντως, δεν θα απέκλεια τη μίνι – έκπληξη σε τρεις αναμετρήσεις. Πρόκειται για τις Λιντς – Ντέρμπι, Μπέρτον – Μπάρνσλεϊ και Ρέντινγκ – Νότιγχαμ.

Η Ντέρμπι είναι στα καλύτερά της, καθώς έρχεται από τρεις σερί νίκες. Η Λιντς αντιθέτως, πήρε την… κατηφόρα καθώς συμπλήρωσε τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Οι φιλοξενούμενοι παίρνουν συχνά βαθμούς τα τελευταία χρόνια στο «Έλαντ Ρόουντ».

Η Μπέρτον είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας, καθώς στα τελευταία έξι παιχνίδια της υπέστη τέσσερις ήττες. Αποκόμισε μόλις δύο βαθμούς και ο συνολικός συντελεστής τερμάτων ήταν 1-12! Φαβορί αυτή η ομάδα απέναντι σε μια Μπάρνσλεϊ που παραδοσιακά παίζει επιθετικά εκτός έδρας;

Σε αγωνιστική αποσύνθεση βρίσκεται και η Ρέντινγκ η οποία συμπλήρωσε 4 ήττες σε 5 παιχνίδια. Μέσα στην έδρα της μετρά μόλις μια νίκη σε έξι αγώνες και απόψε υποδέχεται τη φορμαρισμένη Νότιγχαμ που ήδη έχει τρία διπλά στο ενεργητικό της.

Στη Β Βραζιλίας απομένουν μόλις έξι αγωνιστικές για το φινάλε. Απόψε κοντράρονται η Γκοϊας με την Κρισιούμα που βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας από 42 βαθμούς. Η γραμμή του υποβιβασμού βρίσκεται στους 36 και αν πάρουν από ένα πόντο θα φτάσουν στους 43 και ουσιαστικά θα έχουν σωθεί. Η καλή κατάσταση της Γκοϊας δεν μου λέει πολλά πράγματα για να ποντάρω στο χαμηλό 1.75 του άσσου. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι τρεις από τις τέσσερις νίκες που πέτυχε το τελευταίο διάστημα ήταν απέναντι στις τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα. Η Κρισιούμα αντιθέτως, είχε δύσκολο πρόγραμμα, καθώς βρέθηκε αντιμέτωπη με τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας.

Στο Κόπα Λιμπερταδόρες διεξάγεται ο αγώνας ρεβάνς ανάμεσα στη Γκρέμιο και τη Μπαρτσελόνα από το Εκουαδόρ. Στο πρώτο ματς οι βραζιλιάνοι είχαν κερδίσει εύκολα με σκορ 0-3 και αν οι φιλοξενούμενοι θέλουν να κυνηγήσουν το… θαύμα, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να μπουν δυνατά και επιθετικά από το πρώτο δευτερόλεπτο.  Υπό αυτές τις συνθήκες δεν βρίσκω απίθανο το ενδεχόμενο του over το οποίο πληρώνει πολύ καλά (2.15 στην [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”]).

Στην Κολομβία τέλος, η ουραγός Περτολέρα δεν λέει να… συνέλθει με τίποτα. Η ομάδα παρά την αλλαγή προπονητή συμπλήρωσε επτά σερί ήττες και απόψε φιλοξενεί την Ντεπορτίβο Κάλι που παίζει το τελευταίο της χαρτί για είσοδο στα play off.

Ο αγώνας της Ατλέτικο Ουίλα με την Όνσε Κάλντας φαντάζει αδιάφορος βαθμολογικά, αλλά αυτό είναι κάτι που ουσιαστικά δεν ισχύει και θα σας εξηγήσω αμέσως το γιατί… Οι γηπεδούχοι έχουν δώσει τρία ματς λιγότερα από τις υπόλοιπες ομάδες και αυτό σημαίνει ότι μπορούν άνετα να καλύψουν τη διαφορά των 6 βαθμών που τους χωρίζει από τη Μεντεγίν και τα play off. Η Όνσε Κάλντας αντιθέτως, δεν έχει πιθανότητες να τα καταφέρει και αυτό είναι κάτι που ενδέχεται να διευκολύνει τους γηπεδούχους. Η Ουίλα έχει και την παράδοση με το μέρος της καθώς συμπλήρωσε πέντε σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 9-2.

Καλή τύχη και με οτιδήποτε νεότερο τα λέμε αργότερα στο twitter (@fontastsounis).

SPORTINGBET.GR Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα με 210+ ειδικά στοιχήματα

Τώρα το παιχνίδι… αποκτά άλλο επίπεδο στην SPORTINGBET.GR με πριμ 5%* στο Champions League και μια προσφορά ημέρας* έκπληξη!

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους «μπλαουγκράνα». Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 210+ ειδικά στοιχήματα!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

**αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εσύ πήρες το δώρο* σου;
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΔΩΡΟ* ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ