ΠΛΗΓΜΑ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ…

Καλημέρα. Όπως πέρσι τέτοια εποχή με την Μπαρτσελόνα, έτσι και φέτος η Παρί μας θύμισε ότι τα λεφτά εκτός από την ευτυχία δεν φέρνουν ούτε τα κύπελλα… Οι ζάμπλουτοι ιδιοκτήτες της παριζιάνικης ομάδας έχουν ξοδέψει ένα σωρό λεφτά για να την ενισχύσουν με παίκτες παγκόσμιας κλάσης, αλλά το ειδικό βάρος της φανέλας δεν μπορεί να αποτιμηθεί και να εκτιμηθεί διότι αποκτιέται μόνο μέσω της παρόδου του χρόνου.

Στο πρώτο ματς στη Μαδρίτη η Παρί προηγήθηκε απέναντι σε μια Ρεάλ που είναι η χειρότερη των τελευταίων 10 ετών. Στο τέλος έχασε 3-1 και είπε και… merci beaucoup. Μίλησε δηλαδή το όνομα της βασίλισσας και η τεράστια φανέλα της… Θα μπορέσει σήμερα η Παρί να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ; Προσωπικά δεν το… πολυπιστεύω. Ειδικά αν δεν παίξει και ο Μ’ Μπαπέ μετά από τον Νεϊμάρ (φωτο) τότε το πρόβλημα της γαλλικής ομάδας αρχίζει να αποκτά διαστάσεις… Σίγουρα πρόκειται για ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι που θα καθίσουμε να το παρακολουθήσουμε με τη δέουσα… αφοσίωση. Στοιχηματικά όμως δεν έχει να μας πει τίποτα απολύτως. Το over που ευλόγως έρχεται πρώτο στο μυαλό μας προσφέρεται στην αστεία τιμή του 1.25. Αν έπρεπε… ντε και καλά να παίξω κάτι, θα πήγαινα στα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου, διότι οι γηπεδούχοι θα είναι αναγκασμένοι να βγουν μπροστά και να ρισκάρουν. (1.90 στην [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”]).

Το Λίβερπουλ – Πόρτο είναι ένα αδιάφορο ματς καθώς το 0-5 του πρώτου αγώνα σφράγισε οριστικά την πρόκριση της αγγλικής ομάδας στους «8». Ο Κλοπ θα ξεκουράσει κάποιους βασικούς καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο Μάντσεστερ. Με αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί και η Πόρτο καθώς και για αυτήν προέχει πλέον το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει λοιπόν κανένα απολύτως στοιχηματικό ενδιαφέρον και γι΄αυτό θεωρώ ότι δεν πρέπει να ασχοληθούμε με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση…

Σήμερα διεξάγονται και αρκετά βρετανικά παιχνίδια, αλλά λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί στο νησί, για μια ακόμη φορά θα είμαι φειδωλός και προσεκτικός στις επιλογές μου.

Ξεκινώντας από την Tσάμπιονσιπ οφείλω να ομολογήσω ότι βρίσκω σχεδόν… ακατανόητο το 1.70 του άσσου της Ρέντινγκ. Μιλάμε για μια ντεφορμέ ομάδα που μέσα στο γήπεδό της μετρά εννέα ήττες και τρείς μόνο νίκες μετά από 17 αγωνιστικές!

Πιθανή έκπληξη βλέπω και στο Σέφιλντ Γουέν. – Ίπσουιτς, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν πάρει την αγωνιστική κατηφόρα το τελευταίο διάστημα. Έρχονται από τρεις διαδοχικές ήττες με 10 γκολ παθητικό. Η Ίπσουιτς είναι μια υπολογίσιμη και σφριγηλή ομάδα που ξέρει να παίρνει βαθμούς μακριά από το γήπεδό της. Έχει μάλιστα και την παράδοση με το μέρος της, καθώς δεν έχει υποστεί ούτε μία ήττα στις 8 πιο πρόσφατες επισκέψεις της στο Σέφιλντ.

Το 1.40 του άσσου της Κάρντιφ δεν μου λέει κάτι, καθώς η Μπάρνσλεϊ ανέβηκε αγωνιστικά από τη μέρα που την ανέλαβε ο Μοράις. Θα προτιμήσω το under διότι οι ουαλοί εδώ και καιρό όλα τους τα ματς τα κερδίζουν είτε με 1-0, είτε με 2-0. Διατηρούν μάλιστα και την καλύτερη εντός έδρας άμυνα στο πρωτάθλημα.

Μιας και αναφέρθηκα σε αλλαγές προπονητών, ενημερώνω ότι η Μπέρμιγχαμ έχει νέο τεχνικό τον Γκάρι Μονκ. Θα κάνει ντεμπούτο στο αποψινό παιχνίδι με τη Μίντλεσμπρο και καλό θα ήταν να αποφύγουμε το 1.80 του διπλού… Ο συγκεκριμένος προπονητής γνωρίζει πολύ καλά τη Μίντλεσμπρο καθώς εργάστηκε πρόσφατα εκεί.

Γενικότερα πάντως θεωρώ ότι οι χαμηλές τιμές που συνοδεύουν τα πρώτα σημεία δεν συνάδουν με τις δυσκολίες που έχουν πάντα τα ματς της Τσάμπιονσιπ. Ένα τελευταίο σημείο που θα κρατήσω είναι τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου στον αγώνα της ΚΠΡ με την Ντέρμπι. Η ΚΠΡ βλέπετε, τις τελευταίες 11 αγωνιστικές κατάφερε να σκοράρει μόνο μία φορά σε πρώτο ημίχρονο. Σε αυτό το διάστημα όμως, στο τέλος κατάφερε να πετύχει συνολικά 12 γκολ.

Στη Νάσιοναλ Λιγκ η πρωτοπόρος Μάκλσφιλντ που έχει τις περισσότερες (11) εκτός έδρας νίκες σε ολόκληρη τη Βρετανία, απόψε φιλοξενείται από την πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας που συμπλήρωσε 17 (!) αγωνιστικές χωρίς νίκη. (2.55 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Τόσο η Χάρτλπουλ όσο και η Τσέστερ είναι δύο ομάδες που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν μεγάλα και δυσεπίλυτα οικονομικά προβλήματα. Έχω ξαναδηλώσει ότι κάθε φορά που θα κοντράρονται με ανώτερους αντιπάλους, δεν θα διστάζω να ποντάρω εναντίον τους… Το ίδιο θα πράξω και απόψε καθώς η μεν Χάρτλπουλ παίζει εκτός έδρας με την ισχυρή Όλντερσοτ που διεκδικεί άνοδο και η δε Τσέστερ φιλοξενεί την αρκετά καλή Ντόβερ που εκτός έδρας έχει υποστεί μόλις τέσσερις ήττες σε 17 αγωνιστικές. (2.20 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]).

Δυστυχώς το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας δεν παρουσιάζει στοιχηματικό ενδιαφέρον. Στο μόνο που θα ρισκάρω είναι στο Χ ημίχρονο – άσσο τελικό στον αγώνα της Λα Εκιδάδ με την Tσίκο για το πρωτάθλημα της Κολομβίας. Οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι, αλλά δεν έχουν καταφέρει ακόμα να σκοράρουν σε πρώτο ημίχρονο από την έναρξη της φετινής σεζόν. Μέσα στο γήπεδό τους ο συντελεστής τερμάτων μετά από τρεις αγωνιστικές είναι στο 1-0. Η δε Τσίκο που είναι η μοναδική χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, δεν έχει σκοράρει ακόμα μακριά από την έδρα της… (4.0 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]).

Καλή τύχη και θα τα πούμε κατά τη διάρκεια της ημέρας στο twitter (@fontastsounis). Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι όσοι δεν έχετε λογαριασμό στο twitter μπορείτε να μας διαβάζετε και μέσα από το Bookenemy.com κλικάροντας εκεί που γράφει τα tweets του Φώντα.

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΠΑΡΙ – ΡΕΑΛ (1.83 – 4.55 – 4.25)

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει σε μηδενική γκανιότα* το ΠΑΡΙ – ΡΕΑΛ (ώρα έναρξης 21.45)

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ