ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ΜΕ ΜΙΡΑΛΑΣ!

Καλημέρα. Από όλα αυτά τα ματς των κυπέλλων που διεξάγονται σήμερα, δεν με αφορά τίποτα απολύτως. Για τα δε φιλικά παιχνίδια, δε νομίζω ότι χρειάζεται να προβώ σε κάποιον σχολιασμό… Μόνο και μόνο επειδή όπως λέγαμε και χθες, είμαστε από τις ελάχιστες χώρες που εξακολουθούμε να δίνουμε προσοχή στο κύπελλο και να μη το σνομπάρουμε, ίσως αξίζει το κόπο να επιλέξουμε 2-3 σημεία από αυτά τα παιχνίδια.

Όπως έγραψα και στην KING BET της Τρίτης, η Ξάνθη δύσκολα θα ανατρέψει το εις βάρος της 3-0 του πρώτου αγώνα. Αν δεν είχε βάλει το τρίτο γκολ ο Λεοζίνιο στις καθυστερήσεις του ματς, τότε τα πάντα θα ήταν ανοιχτά. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πολύ σπάνια βλέπουμε να ανατρέπονται τέτοια σκορ. Από την άλλη μεριά όμως, δεν έχουν και τίποτα να χάσουν. Πιστεύω δηλαδή ότι θα παίξουν φουλ επίθεση από το πρώτο κιόλας λεπτό και από κει και πέρα όπου τους βγάλει. Μια πρώτη λογική επιλογή, αποτελεί το over 2.5 γκολ, διότι όπως προανέφερα, αναμένω γρήγορο, επιθετικό και… «ρισκαδόρικο» ποδόσφαιρο από πλευράς γηπεδούχων. (2.25 στην [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”]).  Ως δεύτερη επιλογή έχω τον άσσο από ημίχρονο, διότι θεωρώ ότι οι Θρακιώτες υπερέχουν ποιοτικά και εμπειρικά των Θεσσαλών. Θα μπορούσαμε τέλος, να ρισκάρουμε και στην εκτίμηση ότι θα σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, διότι από ένα σημείο και μετά, θέλοντας και μη, θα ανοιχτεί ακόμα πιο πολύ η ομάδα της Ξάνθης…

Περνάμε τώρα στον αγώνα του ΠΑΣ με τον Λεβαδειακό. Οι Βοιωτοί μπορεί να ενισχύθηκαν μεταγραφικά, αλλά εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζουν σημαντικό πρόβλημα στην επίτευξη του γκολ. Διαθέτουν τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση στο πρωτάθλημα και αυτό είναι ένα στοιχείο που ευνοεί την ομάδα των Ιωαννίνων. Επειδή και οι παίκτες του ΠΑΣ όμως, δεν… φημίζονται για την επιθετική τους δεινότητα, έχω την αίσθηση ότι θα παιχτεί ένα πολύ κλειστό ματς με ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Ο Λεβαδειακός δεν έχει λόγο να αγχωθεί ψάχνοντας το τέρμα, ενώ και ο ΠΑΣ είναι υποχρεωμένος να προσέξει στην άμυνα, καθώς αν δεχτεί πρώτος γκολ, τότε η σεμνή τελετή θα λάβει τέλος… Το under δεν με ικανοποιεί από πλευράς απόδοσης και έτσι θα προτιμήσω να ρισκάρω στο Χ του ημιχρόνου που πληρώνει σαφώς καλύτερα… (2.12 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Για τον Παναθηναϊκό τα έχω πει και γράψει εκατοντάδες φορές…

Ο ΠΑΟ στο μόνο που φιλοδοξεί φέτος, είναι να τελειώσει τη σεζόν όσο πιο… ανώδυνα γίνεται, καθώς ο σύλλογος βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης. Το κύπελλο αποτελεί περιττή πολυτέλεια και προσωπικά δεν πρόκειται να εκπλαγώ αν γνωρίσει και δεύτερη ήττα μέσα στη Λεωφόρο! Οι μισοί παίκτες έχουν ήδη αποχωρήσει και οι άλλοι μισοί βρίσκονται σε συνεχή επαφή και επικοινωνία με τους μάνατζερ τους. Οι στοιχηματικές εταιρείες βέβαια, εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν με υπερβολικό σεβασμό τους «πράσινους» επηρεασμένοι από τη βαριά φανέλα και το ιστορικό όνομα. Καλώς ή κακώς όμως, στο ποδόσφαιρο δεν παίζουν μπάλα οι φανέλες, αλλά οι άνθρωποι που τις φορούν… Τη δεδομένη στιγμή λοιπόν, το έμψυχο υλικό του ΠΑΟ, αμφιβάλλω αν μπορεί να ανταπεξέλθει κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Δεν είναι μόνο η μαζική αποχώρηση των καλύτερων του ποδοσφαιριστών, αλλά κυρίως ότι και αυτοί που απέμειναν για να βγάλουν τα… κάστανα από τη φωτιά, βρίσκονται σε δεινή ψυχολογική κατάσταση, αφού πραγματικά δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει!

Αυτά τα 1.20 και 1.30 λοιπόν, εγώ τα ακούω βερεσέ… Εδώ ή δεν παίζεις τίποτα και… σφυρίζεις αδιάφορα, ή κυνηγάς την έκπληξη και τα πολλά! Προσωπικά είμαι διατεθειμένος να πράξω το δεύτερο, διότι ούτως ή άλλως η ομάδα της Φθιώτιδας, έχει δείξει αρκετά θετικά στοιχεία έως τώρα. Μακριά από το γήπεδό της έχει υποστεί μόλις δύο ήττες σε επτά αγωνιστικές και η τελευταία από αυτές, σημειώθηκε στις 15 Οκτωβρίου από τον πολύ δυνατό φέτος ΠΑΟΚ…

Ο Ολυμπιακός τέλος θα κατέβει με πολλούς αναπληρωματικούς στη σύνθεσή του, αλλά δεν τίθεται θέμα γκέλας με τον ανύπαρκτο Πλατανιά που συμπλήρωσε 14 (!) σερί ήττες σε όλους τους θεσμούς.

Οι πρόσφατες μεταγραφικές κινήσεις, με προεξέχουσα αυτή του Κέβιν Μιραλάς (φωτο), δημιούργησαν κλίμα ενθουσιασμού – έως και παροξυσμού – στις τάξεις των οπαδών των «ερυθρολεύκων» οι οποίοι αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στο γήπεδο «Καραϊσκάκης». Σήμερα αναμένεται να αγωνιστεί ως βασικός ο Βέλγος επιθετικός, αλλά όποιοι και αν αγωνιστούν μπορούν να χαρίσουν στην ομάδα τους μία δεύτερη, άνετη νίκη…

Καλή τύχη και αν υπάρξει κάτι νεότερο και… φρεσκότερο θα το αναφέρω στον προσωπικό μου λογαριασμό στο twitter… (@fontastsounis)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο για σήμερα στη Stoiximan!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ 5 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ