ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα το οποίο… ξέχασα να αναφέρω χθες. Σήμερα διεξάγονται λιγότερα παιχνίδια συγκριτικά με τις προηγούμενες Δευτέρες και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι από την ερχόμενη Πέμπτη ξεκινά η τελευταία μάχη των εθνικών ομάδων για τα τελικά του παγκοσμίου κυπέλλου. Το αποψινό στοιχηματικό ενδιαφέρον λοιπόν, είναι μικρό και ουσιαστικά περιορίζεται στο πρωτάθλημα της Β Σουηδίας.

Απομένουν 5 αγωνιστικές για το φινάλε και σήμερα αγωνίζονται δύο ομάδες που θα παλέψουν για την τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου. Πρόκειται για τις Τρέλεμποργκ και Χέλσινγκμποργκ που έχουν από 45 και 41 βαθμούς αντίστοιχα. Η Τρέλεμποργκ υποδέχεται στην ισχυρότατη έδρα της (8-3-1) τη συγκριτικά αδύναμη Βάρμπεργκς που παραμένει η μοναδική ομάδα στην κατηγορία χωρίς εκτός έδρας νίκη (0-4-8). Οι γηπεδούχοι δεν έχουν… δικαίωμα γκέλας και πιστεύω ότι οι παίκτες τους θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να παραμείνουν φαβορί για την τρίτη θέση.

Η Χέλσινγκμποργκ τώρα, έχει πιο δύσκολο έργο διότι αγωνίζεται μακριά από το γήπεδό της. Τα… καλά νέα όμως για τους φιλοξενούμενους, είναι ότι η Γκέφλε έχει τις χειρότερες εντός έδρας επιδόσεις σε όλες τις κατηγορίες της Σουηδίας! Έχει υποστεί 8 ήττες σε 12 παιχνίδια και αυτό είναι κάτι που οφείλουμε να το λάβουμε σοβαρά υπόψη μας. Η καλή φόρμα των τελευταίων αγωνιστικών σε μένα δεν λέει και πολλά πράγματα, διότι οι τρεις από τις τέσσερις νίκες ήταν απέναντι  σε ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις παλεύοντας για τη σωτηρία τους (Ατβίνταμπεργκ, Νόρμπι, Σιριάνσκα). Η μοναδική νίκη της Γκέφλε που θεωρείται σημαντική, ήταν απέναντι στη Φάλκενμπεργκ, η οποία όμως βρίσκεται σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση καθώς συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς νίκη μετά από πάρα πολύ καιρό. Το μόνο που με φοβίζει για να ποντάρω στο καλοπληρωμένο διπλό, είναι ότι η Χέλσινγκμποργκ φέρνει πάρα πολλές ισοπαλίες. Είναι η ομάδα με τα περισσότερα (11) Χ στην κατηγορία και στις τελευταίες 5 αγωνιστικές έφερε τέσσερις ισοπαλίες. Υπό τον… φόβο του Χ λοιπόν αποφάσισα να ποντάρω στο διπλό αλλά με την… συνοδεία του draw no bet το οποίο πληρώνει 1.80 στον STOIXIMAN.GR. Μπορεί η Χέλσινγκμποργκ να έχει τις λιγότερες (4) ήττες στο πρωτάθλημα, αλλά επαναλαμβάνω ότι έχει μεγάλη τάση και ροπή στις ισοπαλίες.

Τι άλλο μπορούμε να κρατήσουμε από το σημερινό πρόγραμμα; Τον άσσο της Φροζινόνε και το Χ του ημιχρόνου στο Οβιέδο – Σαραγόσα.

Η Ιταλική ομάδα εγκαινιάζει απόψε το νέο της γήπεδο το οποίο θα κατακλύσουν οι φίλαθλοί της. Θα θελήσει να μπει με το δεξί και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει διότι απέναντί της θα βρεθεί μια ομάδα που δεν μας έχει… συνηθίσει σε εκτός έδρας επιτυχίες. Η Φροζινόνε παραμένει ένα από τα φαβορί για την άνοδο καθώς το ρόστερ της είναι πληρέστατο…

Στο Οβιέδο – Σαραγόσα προτίμησα να ρισκάρω στο Χ του ημιχρόνου διότι η γηπεδούχος ομάδα δεν συνηθίζει να σκοράρει στα πρώτα 45λεπτα των αγώνων της. Αν πάρουμε για παράδειγμα τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της, θα διαπιστώσουμε ότι από τα επτά γκολ που πέτυχε συνολικά, μόλις το ένα σημειώθηκε σε πρώτο ημίχρονο. Η Σαραγόσα θα παίξει κλειστά και αμυντικά και έστω ένα 45λεπτο μπορεί να αντέξει εκεί μέσα. Για τους φίλους των παραδόσεων, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Οβιέδο συμπλήρωσε 24 νίκες σε σύνολο 36 αναμετρήσεων. Η Σαραγόσα αντιθέτως, έχει μόλις πέντε διπλά στο ενεργητικό της.

Καλή τύχη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ