Ο… ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΣ!

Καλημέρα. Βραδιά Champions League και η αποψινή καθώς η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Τσέλσι και η Μπεσίκτας τη Μπάγερν… Στο πρώτο ματς οι Καταλανοί πήραν ισοπαλία μέσα στο Λονδίνο και τώρα είναι ένα βήμα πριν από την πρόκριση στα προημιτελικά. Ο Μέσι που σκόραρε και στο πρώτο παιχνίδι, θα θελήσει να γιορτάσει τον ερχομό του τρίτου του παιδιού με μια ακόμα σπουδαία προσωπική του εμφάνιση. Η Τσέλσι ξέρει να αμύνεται, αλλά απόψε δεν της αρκεί αυτό, αφού θα πρέπει να ψάξει για γκολ. Προσωπικά πάντως δεν πιστεύω ότι έχει τύχη να αποκλείσει την Μπαρτσελόνα μέσα στο «Καμπ Νόου».

Οι δύο πρώτες μου επιλογές θα είναι ο άσσος και το να πετύχει πρώτος γκολ ο Μέσι. (3.60 ο Μέσι στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]). Αν θέλετε να το ρισκάρουμε περισσότερο, θα μπορούσαμε να πάμε στο Χ ημίχρονο – άσσο τελικό καθώς οι Καταλανοί συμπλήρωσαν τέσσερα σερί 0-0 ημιχρόνου στο Champions League. Στο δεύτερο 45λεπτο όπου οι Άγγλοι θα είναι αναγκασμένοι να βγουν μπροστά, λογικά κάποια στιγμή θα δεχθούν γκολ. Τώρα που το… ξανασκέφτομαι δηλαδή, μια τρίτη λογική επιλογή αποτελούν και τα περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Θα ψάξω λοιπόν για έναν συνδυασμό όλων των παραπάνω που να πληρώνει καλά…

Το άλλο ματς είναι παντελώς αδιάφορο αφού στο πρώτο ματς η Μπάγερν διέλυσε τη Μπεσίκτας με σκορ 5-0. Δεν υπάρχει κανένας λόγος λοιπόν να ασχοληθούμε σοβαρά με αυτή την αναμέτρηση. Θα ήθελα να υπενθυμίσω πάντως, ότι για τη Μπεσίκτας αυτό που προέχει πλέον είναι το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με τη Μπασακσεχίρ. Το αποτέλεσμα σε αυτό το ματς αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα να κατακτήσει και πάλι τον τίτλο…

Στη Λιγκ 1 Σκωτίας η ομάδα με τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις παραμένει η Έιρ με εννέα διπλά σε 12 παιχνίδια! Έχει μάλιστα 37 γκολ στο ενεργητικό της, που σημαίνει ότι μέσο όρο πετυχαίνει πάνω από τρία γκολ ανά αναμέτρηση!

«Παίζει» να είναι και η καλύτερη επίδοση σε ολόκληρη την Ευρώπη! Σήμερα φιλοξενείται από την Άρμπροουθ που στον δεύτερο γύρο την κέρδισε με 1-4 εκεί μέσα. Αυτό ήταν το 4ο σερί διπλό που κατακτά η Έιρ στην έδρα της αντιπάλου της. Η Άρμπροουθ παρά το ότι βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία έχει μόλις έξι νίκες σε 14 αγωνιστικές στο γήπεδό της. Εκτός από το πιθανό διπλό δεν μπορώ να μην κοιτάξω και προς… over μεριά αφού η Έιρ έχει τα περισσότερα σε ολόκληρη τη Σκωτία. Για την ακρίβεια συμπλήρωσε 23 over σε 27 παιχνίδια!

Η Γιουβέντους η οποία έρχεται από 13 νίκες και μια ισοπαλία δεν νομίζω ότι θα χάσει βαθμούς μέσα στο Τορίνο από την Αταλάντα που την κερδίζει κάθε χρόνο. Επειδή όμως ο άσσος δεν πληρώνει ικανοποιητικά, σκέφτομαι να ρισκάρω στο να βρει δίχτυα ο Ντιμπάλα που πέτυχε τα δύο γκολ απέναντι στην Ουντινέζε. (3.50 στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]).

Για ακόμα μεγαλύτερο ρίσκο υπάρχει το Χ ημίχρονο – άσσο τελικό. Η Αταλάντα βλέπετε, στις τελευταίες επτά αγωνιστικές δέχθηκε μόλις ένα γκολ στα πρώτα 45 λεπτά των αγώνων της. Ήταν στο 1-1 με τη Φιορεντίνα. Η δε Γιουβέντους πραγματικά έχει… ξεχάσει τι πάει να πει να δέχεσαι γκολ σε πρώτο ημίχρονο καθώς κρατά απαραβίαστη την εστία της για 15 συνεχόμενες αγωνιστικές!

Με κύπελλα δεν ασχολούμαι, αλλά η έλευση του Βέμπερ στον πάγκο της Μλάντα, πιστεύω ότι θα βοηθήσει άμεσα την ομάδα. Υποδέχεται την ουραγό στο πρωτάθλημα, Μπάνικ Οστράβα και αξίζει να αναφέρουμε ότι οι γηπεδούχοι μετρούν επτά σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 16-2 απέναντι στην αποψινή αντίπαλό τους!

Η Ζλιν μπορεί να αγωνίζεται μια κατηγορία πιο πάνω από τη Χράντετς αλλά δεν θα την θεωρήσω φαβορί όπως έσπευσαν να πράξουν οι μπουκ, διότι στο πρωτάθλημα δεν έχει ούτε ένα διπλό στο ενεργητικό της. Η Χράντετς διαθέτει μια αρκετά καλή έδρα και οι παίκτες της θα αγωνιστούν με φανατισμό…

Στη Β Πορτογαλίας η Σπόρτινγκ Λισαβόνας Β που βρέθηκε πλέον κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού λόγω της κακής άμυνας της που είναι η χειρότερη του πρωταθλήματος, απόψε υποδέχεται την ισχυρή Πεναφιέλ η οποία παλεύει για την άνοδο. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και επειδή φέτος υπάρχει τεράστιος… συνωστισμός και ανταγωνισμός στην κορυφή, τα περιθώρια απώλειας βαθμών απέναντι σε υποδεέστερους αντιπάλους είναι εξαντλημένα… Η Σπόρτινγκ στις τελευταίες 11 αγωνιστικές κατάφερε να κερδίσει μόνο την ουραγό Ρεάλ Σπόρτε…

Μια από τις διεκδικήτριες των δύο πρώτων θέσεων είναι και η Νασιονάλ Μαδέιρα η οποία έχει υποστεί τις λιγότερες (5) ήττες στην κατηγορία. Έρχεται από τρεις σερί νίκες, ενώ διαθέτει και την παραγωγικότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Σήμερα φιλοξενείται από την Κόβα ντε Πιεντάντε η οποία δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά τελευταία. Κινδυνεύει και αυτή με υποβιβασμό και έχει υποστεί τις περισσότερες ήττες (13) μετά από την ουραγό και ουσιαστικά υποβιβασμένη Ρεάλ Σπόρτε. (2.40 το διπλό στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Στην Β Ελβετίας διεξάγεται το παιχνίδι ανάμεσα στη Βίντερτουρ και τη Βαντούζ που διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Η Βαντούζ ξεκίνησε εντυπωσιακά μετά τη διακοπή, καθώς μετρά τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες έχοντας πετύχει συνολικά 13 γκολ. Η Βίντερτουρ αντιθέτως, σε αυτό το διάστημα κέρδισε μόνο την ουραγό Βόλεν. Διαθέτει μάλιστα, τη χειρότερη έδρα στην κατηγορία αφού έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο ένα ματς σε σύνολο 11 παιχνιδιών. Υπό τις παρούσες συνθήκες λοιπόν, θεωρώ ότι δικαιολογημένα η Βαντούζ προβάλλεται ως το φαβορί της αναμέτρησης. (2.05 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Επειδή έτυχε να… χαζέψω λίγο από τον πρώτο αγώνα της Σάο Πάολο με τη Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας για το κύπελλο Βραζιλίας μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι το τελικό 2-0 θα μπορούσε άνετα να είναι ακόμα και… τριπλάσιο αφού οι γηπεδούχοι εκτός από πέναλτι έχασαν πολύ μεγάλες ευκαιρίες, ενώ είχαν και δοκάρι. Δεν νομίζω ότι η Κλαμπ που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία θα μπορέσει να ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα. Να τονίσουμε επίσης, ότι για τη Σάο Πάολο απομακρύνθηκε ο Ντοριβάλ Ζούνιορ και στη θέση του προσελήφθη ο παλιός ποδοσφαιριστής του συλλόγου ο Ουρουγουανός Ντιέγκο Αγκίρε που ήταν σπουδαίος και ως παίκτης…

Στη Κολομβία τέλος, η Ενβιγκάδο στα έξι παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα, δεν έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ έχει πετύχει μόλις ένα! Υποδέχεται τη Σάντα Φε η οποία δεν έχει δεχθεί γκολ στα πρώτα 45 λεπτά των τεσσάρων τελευταίων αγώνων της. Θα κρατήσω λοιπόν το 0-0 του ημιχρόνου που πληρώνει 2.25 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]

Καλή τύχη…

Μπαρτσελόνα – Τσέλσι με μηδενική γκανιότα* στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]

Οι επαναληπτικοί των σπουδαίων ευρωπαϊκών παιχνιδιών του Champions League και του Europa League παίζουν στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] με αμέτρητα στοιχήματα και κορυφαίες αποδόσεις.

Στην πιο… «εμπορική» αναμέτρηση της εβδομάδας, το βράδυ της Τετάρτης η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Τσέλσι, με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να προσφέρεται ως φαβορί τόσο για τη νίκη όσο και για την πρόκριση μετά το 1-1 του Στάμφορντ Μπριτζ.

Η προϊστορία πάντων είναι οριακά υπέρ των «Μπλε», καθώς στους συνολικά 13 αγώνες που έχουν δώσει μεταξύ τους οι δύο ομάδες, οι Λονδρέζοι μετρούν 4 νίκες έναντι 3 των Μπλαουγκράνα, ενώ 6 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* από την Betsson
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
  • 200% ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ