ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ… ΠΑΡΑΔΟΣΗ!

Καλημέρα. Από τη μέρα που μπήκε το 2018 η Χιμπέρνιαν πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία, αφού εκτός από την πρωτοπόρο Σέλτικ, κατάφερε να κερδίσει όλες τις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται στο πάνω μισό του βαθμολογικού πίνακα! Εκτός έδρας έχει υποστεί μόλις δύο ήττες σε 15 αγωνιστικές και απόψε φιλοξενείται από τη μέτρια Σεντ Τζόνστον που μέσα στο γήπεδό της έχει μόλις τέσσερις νίκες σε 14 παιχνίδια. Σημειώστε επίσης ότι διατηρεί και τη χειρότερη εντός έδρας επίθεση…

Στην Β Γερμανίας η πρωτοπόρος Φορτούνα είναι το φαβορί απέναντι στην ασταθή Μπίλεφελντ. Η ομάδα του Ντίσελντορφ συμπλήρωσε 5 σερί νίκες απέναντι στη Μπίλεφελντ, με συντελεστή τερμάτων 12-2. Και στον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει με σκορ 0-2.

Αν πάλι κυνηγάτε τα… πολλά, θεωρώ ότι το 1.40 του άσσου της Χολστάιν δεν είναι ότι πιο… μπετό υπάρχει σήμερα στο κουπόνι. Οι γηπεδούχοι διανύουν περίοδο ντεφορμαρίσματος και η Χαϊντενχάιμ δεν αποτελεί εύκολο αντίπαλο. Οφείλω να ομολογήσω πάντως, ότι αυτό που με επηρέασε περισσότερο είναι η παράδοση καθώς η Χαϊντενχάιμ έχει υποστεί μόνο μια ήττα στις 13 πιο πρόσφατες επισκέψεις της εκεί μέσα…

Στη Γ Γερμανίας η Φορτούνα Κολωνίας συμπλήρωσε πέντε διαδοχικές νίκες με συντελεστή τερμάτων 11-1. Πλέον σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση και έχει ουσιαστικές βλέψεις ανόδου. Απόψε φιλοξενεί την ντεφορμέ Σόνενχοφ η οποία έρχεται από επτά ήττες και δύο ισοπαλίες σε 9 αγωνιστικές.

Στη Β Ιταλίας οι μπουκ έδωσαν 1.70 στον άσσο της Φότζια. Της ομάδας δηλαδή που έχει σημειώσει τις λιγότερες (3) εντός έδρας νίκες στην κατηγορία. Δεν το συζητώ καν…

Στην Β Ισπανίας η Σεβίλλη Β έχει ήδη υποβιβαστεί, καθώς απέχει 20 ολόκληρους βαθμούς από τη γραμμή του υποβιβασμού. Μετρά μόλις δύο νίκες σε 30 αγωνιστικές, ενώ έρχεται και από εννέα σερί ήττες. Αν η Αλμπαθέτε φιλοδοξεί να προλάβει τα play off ανόδου, παιχνίδια σαν το αποψινό θα πρέπει να τα παίρνει… Ως εναλλακτική επιλογή πάντως υπάρχουν και τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου καθώς ως γνωστό η Σεβίλλη συνηθίζει να… διαλύεται από την ανάπαυλα και μετά. Για την ακρίβεια, τα 13 από τα 17 γκολ που δέχθηκε το τελευταίο διάστημα, σημειώθηκαν στο δεύτερη 45λεπτο…

Στην Β Γαλλίας το πρόγραμμα δεν ευνοεί για πονταρίσματα και τα μόνα που σκέφτομαι είναι τα διπλά της Αζαξιό και της Οσέρ. Η πρώτη έχει το τοπικό ντέρμπι της Κορσικής με τη Γκάζελεκ και ευνοείται από τη φόρμα καθώς οι γηπεδούχοι έρχονται από έξι ήττες και μια ισοπαλία. Η Αζαξιό διεκδικεί άνοδο και έχει καταφέρει να κερδίσει πολύ καλύτερες ομάδες φέτος…

Η Οσέρ έρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη με σκορ 4-0 επί της Σοσό! Σήμερα φιλοξενείται από την προτελευταία Κιουβεγί, που έχει τις χειρότερες εντός έδρας επιδόσεις στο πρωτάθλημα με 10 ήττες σε 14 παιχνίδια.

Με το Πορτογαλικό δεν θα ασχοληθώ, αλλά όσοι… πιστεύετε στις παραδόσεις, κρατήστε ότι η Πορτιμονένσε έχει να κερδίσει από το 1981 μέσα στην έδρα της Σετούμπαλ. Η συνολική παράδοση είναι 18-2-1.

Στη Β Ολλανδίας φοβάμαι για την έκπληξη δύο αναμετρήσεις. Πρόκειται για το Γιόνγκ Αϊντχόφεν – Φόλενταμ και το Έμεν – Χέλμοντ. Καταρχάς η Γιόνγκ Αϊντχόφεν ως γνωστό δεν έχει δικαίωμα ανόδου. Το τελευταίο διάστημα δεν πετυχαίνει νίκες και η Φόλενταμ έχει ανάγκη τους βαθμούς.

Το 1.30 της Έμεν είναι παράλογο και παράδοξο μαζί, καθώς η αντίπαλός της η Χέλμοντ είναι από τις πιο φορμαρισμένες της κατηγορίας. Και εδώ όμως υπάρχει μια σπουδαία παράδοση για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι δεν έχουν υποστεί ούτε μία ήττα στις 9 τελευταίες επισκέψεις τους εκεί μέσα! Εδώ δηλαδή ή δεν παίζεις τίποτα και… κάθεσαι στα αυγά σου ή μπουμπουνίζεις το 7.50 του διπλού στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Στο ματς της Γιονγκ Άλκμααρ με την Αλμίρε Σίτι, έχουμε δύο ομάδες που τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές πέτυχαν και δέχθηκαν συνολικά 22 γκολ. Από αυτά, τα 18 σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο…

Στην Τσεχία η ισχυρή Σλόβαν Λίμπερετς λογικά θα επικρατήσει της πολύ μέτριας Μπρνο που μακριά από το γήπεδό της εξαφανίζεται (1-1-8).

Στην Πολωνία η Λεχ Πόζναν συμπλήρωσε 11 (!) σερί νίκες απέναντι στην Λέχια Γκντάνσκ. Σημειώστε ότι οι γηπεδούχοι παραμένουν οι μοναδικοί που δεν έχουν υποστεί ακόμα ήττα φέτος στην έδρα τους. Αν θέλετε να ρισκάρουμε πάντως, υπάρχει και το Χ ημίχρονο – άσσο τελικό,  καθώς η Λεχ Πόζναν συνηθίζει να σκοράρει στο δεύτερο 45λεπτο.

Στην Αργεντινή όποιος καθίσει να παρακολουθήσει πρώτο ημίχρονο της Κολόν Σάντα Φε, τον έχει… πάρει ο ύπνος μέσα σε λίγα λεπτά. Σχεδόν όλα λήγουν στο 0-0 και αξίζει να σημειώσουμε ότι εδώ και 11 αγωνιστικές κατάφερε να σκοράρει μόλις μια φορά στο τοπικό ντέρμπι με την Ουνιόν. Σε αυτό το διάστημα όμως, στο τέλος κατάφερε να πετύχει 10 τέρματα. Επειδή και η Λανούς δεν φημίζεται για την…  αποδοτικότητά της, σκέφτομαι να ρισκάρω στο 0-0 του ημιχρόνου.

Καλή τύχη.

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΟΥΝΙΚΑΧΑ – ΠΑΟ (2.35 – 1.74)

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει σε μηδενική γκανιότα* το ΟΥΝΙΚΑΧΑ – ΠΑΟ για την Euroleague (ώρα έναρξης 22.00)

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* από την Betsson
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
  • 200% ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ