ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ Η ΓΚΑΛΓΟΥΕΙ…

Καλημέρα. Απόψε στις 21.45 ώρα Ελλάδας, διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Ιρλανδίας. Δυστυχώς όμως το βαθμολογικό – άρα και στοιχηματικό – ενδιαφέρον είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Η Κορκ μετά από 12 ολόκληρα χρόνια ξαναστέφτηκε πρωταθλήτρια, ενώ οι Ντάνταλκ, Σάμροκ και Ντέρι θα συμμετάσχουν στα προκριματικά του Europa League. Η Ντροχέντα και η Φιν Χαρπς υποβιβάστηκαν και η μοναδική εκκρεμότητα που απομένει είναι το ποια εκ των Γκάλγουεϊ (35), Σλίγκο Ρόβερς (38), Σεντ Πάτρικς (38), θα τις ακολουθήσουν στην δεύτερη κατηγορία.

Η Γκάλγουεϊ (φωτο) χρειάζεται μόνο νίκη και ταυτόχρονα να ηττηθεί είτε η Σεντ Πάρτικς είτε η Σλίγκο Ρόβερς. Ας δούμε όμως τα παιχνίδια. Η Γκάλγουεϊ υποδέχεται τη δυνατή Ντάνταλκ που τερμάτισε δεύτερη στη βαθμολογία με 21 νίκες στο ενεργητικό της. Η Σλίγκο Ρόβερς παίζει εκτός έδρας με την ουραγό και υποβιβασμένη Ντροχέντα που τα έχει παρατήσει εδώ και καιρό.

Η Σεντ Πάτρικς τέλος, αγωνίζεται εκτός με την Ντέρι που έχει ήδη κερδίσει ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League. Δυστυχώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εκ προοιμίου τις αγωνιστικές διαθέσεις των παικτών της Ντάνταλκ. Επειδή όμως η συγκεκριμένη ομάδα την επόμενη εβδομάδα έχει τον τελικό του κυπέλλου με την Κορκ, το θεωρώ σχεδόν βέβαιο ότι ο προπονητής της θα ξεκουράσει πολλούς βασικούς ποδοσφαιριστές προκειμένου να είναι έτοιμοι για το ματς της χρονιάς που θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο. Αυτό είναι κάτι που ενδέχεται να βοηθήσει τη Γκάλγουεϊ στο να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ούτως ή άλλως η ομάδα είναι ανεβασμένη αγωνιστικά, καθώς έχει ένα αήττητο έξι παιχνιδιών. Ρισκάροντας λοιπόν, θα μπορούσαμε να «αγοράσουμε» τον άσσο της Γκάλγουεϊ.

Στην Σλίγκο Ρόβερς και τη Σεντ Πάτρικς αρκεί ο βαθμός της ισοπαλίας για να παραμείνουν οριστικά στην κατηγορία. Η Σλίγκο αν επιδείξει στοιχειώδη σοβαρότητα, θα φύγει με το διπλό από την έδρα της Ντροχέντα και έτσι δεν θα χρειαστεί να… στήσει αυτί για να πληροφορηθεί τι γίνεται στα υπόλοιπα ματς.

Η Σεντ Πάτρικς που μετρά 8 ισοπαλίες σε 16 παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της, θα κλειστεί στην άμυνα προκειμένου να πάρει τον πολύτιμο βαθμό στην έδρα της Ντέρι. Πιστεύω ότι και αυτή μπορεί να τα καταφέρει καθώς η αντίπαλός της είναι αδιάφορη βαθμολογικά και θα παραταχθεί με απουσίες.

Εν κατακλείδι λοιπόν, αν κάποιος θελήσει να ποντάρει στην τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ στην Ιρλανδία, θα πρέπει να ρισκάρει στον άσσο της Γκάλγουεϊ και στην ισοπαλία στην αναμέτρηση της Ντέρι με τη Σεντ Πάτρικς.

Στη Β Γαλλίας διεξάγονται λιγότερα παιχνίδια από ότι συνηθίζεται τις Παρασκευές επειδή έως την Τετάρτη πραγματοποιώντας αγώνες κυπέλλου. Αν το εξετάσουμε βάσει φόρμας, τότε η Οσέρ δείχνει ικανή να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Μπουργκ. Η γηπεδούχος ομάδα βλέπετε, έρχεται από τρεις σερί ήττες με συντελεστή τερμάτων 0-10. Πρόκειται για την ομάδα που έχει δεχθεί τα περισσότερα (25) γκολ στην κατηγορία. Η Οσέρ από την άλλη μεριά, συμπλήρωσε τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια της και σε αυτό το διάστημα δέχθηκε μόλις δύο γκολ.

Επιστροφή στις νίκες αναμένω από τη Μπρεστ που παραμένει ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο. Σήμερα θα υποδεχθεί στη Βρετάνη την Ορλεάν που… «ξεφούσκωσε» βίαια και απότομα. Σας θυμίζω ότι έως την 7η αγωνιστική βρισκόταν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και αυτή τη στιγμή έχει υποχωρήσει στην 14η θέση. Ο λόγος είναι ότι στο διάστημα που μεσολάβησε, υπέστη τέσσερις ήττες ενώ έφερε και μια ισοπαλία με την ουραγό Τουρ που δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα.

Στην Μπουντεσλίγκα η Μάιντζ υποδέχεται απόψε την Άιντραχτ και γι΄αυτή την αναμέτρηση έκανα… ειδικό αφιέρωμα στην KING BET που κυκλοφορεί. Αν θέλετε να πληροφορηθείτε το λόγο, δεν έχετε παρά να κλικάρετε στην στήλη ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ προκειμένου να θυμηθείτε πως ακριβώς σώθηκε πέρσι η Μάιντζ. Τα… χρωστούμενα είναι δεδομένα και μένει να δούμε αν το χρέος θα αποπληρωθεί απόψε….

Στην τρίτη κατηγορία η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος είναι η Ουντερχάκινγκ που συμπλήρωσε πέντε σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 12-0! Απόψε υποδέχεται την αρκετά μέτρια Χάνσα Ροστόκ που ενώ είναι καλή στην άμυνα, αντιμετωπίζει επιθετικά προβλήματα. Πιστεύω ότι οι φιλοξενούμενοι μπορούν να αντέξουν ένα ημίχρονο σε μια ισχυρή έδρα. Για παραπάνω όμως θα δυσκολευτούν…

Στην Δανία η Νόρτζελαντ συνεχίζει την… ιστορία με τα over καθώς συμπλήρωσε 12 στα 13, με 6 στα 6 μακριά από την έδρα της. Σήμερα φιλοξενείται από την ασταθή Άαρχους που έχει 5 over στα 6 πιο πρόσφατα.

Στην Αργεντινή τέλος, η Αρχεντίνος Τζούνιορ βρίσκεται σε ανοδική πορεία, καθώς συμπλήρωσε τρεις διαδοχικές νίκες με συντελεστή 6-1. Σήμερα παίζει με την ντεφορμέ Άρσεναλ Σαραντί που μετρά πέντε ήττες στις 6 πρώτες αγωνιστικές. Το timing είναι υπέρ των γηπεδούχων…

Καλή τύχη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εσύ πήρες το δώρο* σου;
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΔΩΡΟ* ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ