ΟΙ ΛΟΝΔΡΕΖΟΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΙΧΤΥΑ…

Καλημέρα. Σήμερα δεν υπάρχουν παιχνίδια οπότε αναγκαστικά θα είμαστε πολύ σύντομοι…

Στην Πρέμιερ διεξάγεται το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Γουεστ Χαμ και έχω την εντύπωση ότι θα συνεχιστεί η παράδοση των τελευταίων πέντε ετών που θέλει τις δύο ομάδες να φέρουν συνεχώς over. Η Τότεναμ ανέκτησε τη χαμένη φόρμα της καθώς συμπλήρωσε πέντε νίκες σε έξι παιχνίδια. Σε αυτό το διάστημα πέτυχε συνολικά 18 γκολ. Μέσο όρο δηλαδή, ακριβώς τρία ανά αναμέτρηση! Τη Γουεστ Χαμ την έχουμε μάθει πλέον… Στην επίθεση είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, αλλά στην άμυνα είναι για να την κλαίνε οι ρέγγες της Μάγχης. Σας θυμίζω ότι διατηρεί τη δεύτερη χειρότερη άμυνα μετά από τη Στόουκ. Βάσει των έως τώρα δεδομένων, το πιθανότερο είναι να επαληθευτεί ο άσσος με τη συνοδεία του over. Προσωπικά πάντως, βλέπω ως πιθανό ενδεχόμενο και το να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Αν πάρουμε τα τελευταία 6 παιχνίδια της Τότεναμ θα δούμε ότι συνολικά έχουν επιτευχθεί 25 γκολ. Τα 18 από αυτά σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων της Λονδρέζικης ομάδας.

Θα έχετε διαπιστώσει ότι το τελευταίο διάστημα ασχολούμαι περισσότερο με τη στατιστική διότι παρατήρησα πως ειδικά σε αυτά τα bet του ημιχρόνου, συνήθως επιβεβαιώνεται…

Στην Πορτογαλία, έχει λογική ο άσσος της Πορτιμονένσε επειδή η Μπελενένσες διατηρεί τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις με επτά ήττες σε 8 παιχνίδια. Επειδή όμως το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι αρκετά δύσκολο, σκέφτομαι να το αφήσω για το live.

Με κύπελλα δεν ασχολούμαι, αλλά πιστεύω ότι η Βιγιαρεάλ θα θελήσει να προχωρήσει στον θεσμό, καθώς αποτελεί τον μόνο τρόπο για διάκριση. Η ομάδα είναι ανεβασμένη αγωνιστικά και ο Μπάκα με τον Μπακαμπού αποδίδουν εξαιρετικά στην επίθεση, αφού αποτελεί το παραγωγικότερο δίδυμο στην Ισπανία. Η Λεγκανές από την άλλη μεριά, βρίσκεται σε πτωτική πορεία καθώς συμπλήρωσε πέντε ήττες σε επτά παιχνίδια. Δεν ξέρω τις προθέσεις του Καγιέχα όσον αφορά τη σύνθεση που θα κατεβάσει, αλλά αν αυτή είναι αξιόπιστη, τότε νομίζω ότι οι φιλοξενούμενοι μπορούν να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει προβάδισμα για την πρόκριση (ακολουθεί ρεβάνς την ερχόμενη εβδομάδα).

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ