ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΙ ΚΡΟΑΤΕΣ…

Το χθεσινό ματς ανάμεσα στη Γαλλία και την Αργεντινή είναι από αυτά που θα θυμόμαστε για αρκετό καιρό ακόμα καθώς τα είχε όλα. Σασπένς, ανατροπές στο σκορ, πάθος, δύναμη, πολλές φάσεις και συνολικά επτά τέρματα! Οι Γάλλοι πέρασαν δίκαια στους «8» και όπως έχω τονίσει και πριν από την έναρξη του Μουντιάλ, προσωπικά πιστεύω ότι φέτος είναι ικανοί να φτάσουν στην κορυφή της Ευρώπης, διότι θεωρώ ότι υπερέχουν αγωνιστικά και ποιοτικά έναντι των υπολοίπων που συμμετέχουν σε αυτό το μουντιάλ…

Το παγκόσμιο κύπελλο συνεχίζεται με δύο ακόμα παιχνίδια για την φάση των «16». Στις 17.00 ώρα Ελλάδας η διοργανώτρια Ρωσία παίζει με την Ισπανία που δεν έχει ικανοποιήσει έως τώρα με τις εμφανίσεις της. Γενικότερα βλέπουμε ότι φέτος… ζορίζεται με οποιονδήποτε αντίπαλο. Σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα του πρόσφατου παρελθόντος που έφτανε στην κορυφή του κόσμου. Έχουν αποσυρθεί αρκετοί ποδοσφαιριστές από τότε, ενώ από τη νέα φουρνιά παικτών, ο μόνος που πραγματικά ξεχωρίζει, είναι ο Ίσκο της Ρεάλ. Ο Ινιέστα θυμίζει… εξηντάρη και προσωπικά δεν πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει ψηλά φέτος. Οι μπουκ βέβαια έχουν αντίθετη άποψη, καθώς στέκονται περισσότερο στο όνομα και τη φανέλα, παρά στην ουσία…

Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το 1.50 του άσσου. Οι Ρώσοι έχουν δείξει καλά δείγματα γραφής έως τώρα και έχουν τρία ατού έναντι των Ισπανών. Πρώτο, την πολύτιμη βοήθεια της εξέδρας. Δεύτερο, έλλειψη άγχους, καθώς κανείς δεν πρόκειται να τους προσάψει κάτι εάν αποκλειστούν. Τρίτο, μεγαλύτερη όρεξη και φρεσκάδα. Ο Τσερτσέσοφ είναι ένας πολύ καλός και έμπειρός προπονητής και θεωρώ ότι θα βάλει δύσκολα στον Ιέρο.

Επαναλαμβάνω ότι αποδόσεις της τάξεως του 1.50 δεν συνάδουν με τη δυσκολία της αναμέτρησης και προσωπικά θα αποφύγω να ποντάρω σε αυτόν τον άσο. Προτιμώ να ρισκάρω στην έκπληξη των… ορεξάτων ρώσων που αναμένεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό το Σάββατο το απόγευμα. Στο φινάλε, ειδικά σε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο, έχουμε δει να σημειώνονται και μεγαλύτερες εκπλήξεις…

Στις 21.00 ώρα Ελλάδας η Κροατία παίζει με τη Δανία. Οι Κροάτες μαζί με τους Βέλγους έχουν πιάσει εντυπωσιακή απόδοση σε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο και αυτό δεν είναι τυχαίο καθώς και οι δύο αυτές ομάδες διαθέτουν αρκετούς εξαιρετικούς παίκτες από τη μέση και μπροστά που είναι διεθνώς αναγνωρισμένοι.

Στη φάση των ομίλων πραγματοποίησαν περίπατο καθώς έκαναν τρεις νίκες με συντελεστή τερμάτων 7-1. Τόσο αγωνιστικά, όσο και «ηθικά» η Κροατία είναι… ακμαιότατη και θα αποτελέσει έκπληξη αν υποστεί ήττα – αποκλεισμό – από μια Δανία που φτάνει δύσκολα στην επίτευξη του τέρματος. Οι δανοί προσωπικά δεν με έχουν πείσει για τις δυνατότητές τους και θεωρώ ότι σήμερα το βράδυ θα τερματιστεί η πορεία τους σε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο. Το 1.90 της [eafl id=”13149″ name=”tipbet” text=”TIPBET.GR”] είναι η υψηλότερη τιμή του άσου, που κατάφερα να εντοπίσω…

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας.

Στη Νορβηγία η Ρόζενμποργκ δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα από την ουραγό Σάντεφιορντ που έρχεται από οκτώ ήττες και μία ισοπαλία. Το εύλογο διπλό μπορεί να συνδυαστεί με το over καθώς οι γηπεδούχοι διαθέτουν τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Κάτι σαν το 0-3 το περσινό δηλαδή…

Η Τρόμσο είναι ισχυρότατη στην έδρα της, ενώ διανύει περίοδο φόρμας καθώς έρχεται από τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους. Σήμερα υποδέχεται τη ντεφορμέ Οντ που τους τελευταίους δύο μήνες κατάφερε να κερδίσει μόνο την ουραγό Σάντεφιορντ στην οποία αναφερθήκαμε πριν…

Η Σταρτ ανέβηκε αγωνιστικά από τη μέρα που την ανέλαβε ο Ρέγκνταλ. Προσωπικά δεν θα εκπλαγώ αν φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Ρανχάιμ που το τελευταίο διάστημα δέχεται πολλά γκολ…

Όσο για το Μπραν – Μόλντε το μόνο που μπορώ να επισημάνω είναι ότι η πρωτοπόρος Μπραν δεν έχει σκοράρει σε πρώτο ημίχρονο τους τελευταίους σχεδόν δύο μήνες! Το ίδιο διάστημα η Μόλντε δέχθηκε μόνο ένα τέρμα κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Από το να ασχοληθώ δηλαδή με το 1.67 του άσσου προτιμώ να ποντάρω είτε στο Χ του ημιχρόνου, είτε στα περισσότερα γκολ του δευτέρου 45λέπτου… (2.00 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στη Β Νορβηγίας παραδοσιακά σημειώνονται πολλά γκολ. Σήμερα θα κρατήσω τα over στις αναμετρήσεις Στρόμεν – Βίκινγκ, Λεβάνγκερ – Ούλενσακερ και Φλόρο – Σόγκνταλ. Ιδού μερικά στατιστικά στοιχεία: Η Στρόμεν μετρά τα περισσότερα over καθώς συμπλήρωσε 12 στα 14. Η Βίκινγκ διαθέτει την τρίτη παραγωγικότερη επίθεση της κατηγορίας.

Η Λεβάνγκερ συμπλήρωσε πέντε στα έξι over εντός. Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Η Ουλενσάκερ έρχεται από έξι συνεχόμενα over και γκολ – γκολ μαζί. Είναι η ομάδα που έχει σημειώσει τα περισσότερα (31) τέρματα έως τώρα.

Τη χειρότερη άμυνα την έχει η ουραγός Φλόρο που σήμερα υποδέχεται τη δεύτερη Σόγκνταλ. Οι παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας όταν έχουν… όρεξη σκοράρουν κατά βούληση. Σε αυτή την αναμέτρηση εκτός από το over θεωρώ ότι μπορούμε να παίξουμε και το διπλό..

Στο Χαμ Καμ – Τρομσντάλεν τέλος, υπάρχει εμφανές λάθος στο σετ αποδόσεων. Δεν γίνεται δηλαδή να προσφέρει στο 1.65 μια ομάδα που έρχεται από τρεις σερί ήττες και που βρίσκεται κοντά στη γραμμή του υποβιβασμού. Η Τρομσντάλεν από την άλλη μεριά, έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες και είναι στα καλύτερά της από την αρχή της σεζόν!

Στη Λευκορωσία αντιθέτως, τα γκολ μπαίνουν με το σταγονόμετρο. Η Ντιναμό Μινσκ και η Βίτεμπσκ είναι τα φαβορί σήμερα απέναντι στους αντιπάλους τους που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Επειδή όμως οι αποδόσεις δεν είναι ικανοποιητικές, θα ρισκάρω να τις συνδυάσω με τα under. Θυμίζω ότι η Βίτεμπσκ συμπλήρωσε 11 στα 13 under.

Η Ντιναμό Μινσκ έχει 10 στα 13 και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα. Υποδέχεται τη Ντινιέπρ που μακριά από το γήπεδο της έχει πετύχει μόλις τέσσερα γκολ.

Στο κύπελλο Χιλής τέλος, διεξάγονται οι επαναληπτικοί της φάσης των «16» και το σκορ του πρώτου αγώνα (3-0) παραπέμπει σε… over στον αγώνα της Νιουμπλένσε με την Κομπρεσάλ. Οι γηπεδούχοι είναι αναγκασμένοι να παίξουν φουλ επίθεση από το πρώτο δευτερόλεπτο αν θέλουν να ελπίζουν σε μια μεγάλη ανατροπή απέναντι στην πρωτοπόρο της Β κατηγορίας.

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]

Τώρα το παιχνίδι… αποκτά άλλο επίπεδο στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] με πριμ 5%* και επιστροφή στο Μουντιάλ!

Όλοι οι αγώνες με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 300+ ειδικά στοιχήματα!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο για σήμερα στη Stoiximan!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ 5 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ