Οι Γερμανοί ξανάρχονται…

Καλημέρα. Τα μειωμένου στοιχηματικού ενδιαφέροντος προγράμματα συνεχίζονται και εμείς οφείλουμε για μία ακόμα φορά να δείξουμε σύνεση και αυτοσυγκράτηση…

Το πρωτάθλημα της Γ Γερμανίας ξεκίνησε και ειδικά φέτος υπάρχουν πολλές ομάδες που λογικά θα διεκδικήσουν το ένα από τα τρία εισιτήρια ανόδου. Μια από αυτές αναμένεται να είναι και η Τσέμνιτσερ η οποία φέτος ενισχύθηκε σημαντικά με καλές μεταγραφές. Σήμερα φιλοξενεί στην ισχυρή έδρα της την αποδυναμωμένη Σόνενχοφ και θεωρώ ότι δικαιολογημένα προβάλλεται ως το φαβορί της αναμέτρησης.

Αντιθέτως, δεν νομίζω ότι δικαιολογείται η χαμηλή τιμή του άσσου της Μάιντζ Β. Από την ομάδα αποχώρησαν αρκετοί καλοί παίκτες και αυτοί που απέμειναν δεν φαντάζουν ικανοί να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία. Η Τσβικάου από την Ανατολική Γερμανία, μπορεί να είναι νεοφώτιστη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και καταδικασμένη. Το αντίθετο μάλιστα… Η εύρωστη διοίκηση του συλλόγου, πραγματοποίησε καλές μεταγραφές και η ομάδα είναι έτοιμη για μια καλή πορεία. Ας προσέξουμε λοιπόν αυτόν τον χαμηλό σε απόδοση άσσο.

Σήμερα έχουμε πρεμιέρα και στο πρωτάθλημα Ρωσίας.

Τα φαβορί δεν αλλάζουν, καθώς για μία ακόμη χρονιά η Ζενίτ και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα είναι δύο από τις ομάδες που θα παλέψουν για την κατάκτηση του τίτλου. Σήμερα η ενισχυμένη Ζενίτ υποδέχεται τη Λοκομοτίβ Μόσχας και η ΤΣΣΚΑ φιλοξενείται από την Ανζί που πέρσι σώθηκε στα μπαράζ. Σας θυμίζω ότι η Ανζί είχε τη χειρότερη έδρα στην κατηγορία, με δύο μόλις νίκες μετά από 15 παιχνίδια.

Όσο για το Ζενίτ – Λοκομοτίβ, εδώ υπάρχει μια πολύ καλή παράδοση για τους γηπεδούχους, καθώς παραμένουν αήττητοι για 12 σερί παιχνίδια. Όσοι πάντως ασχολείστε με την στατιστική, αξίζει να αναφέρουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μεταξύ τους αναμετρήσεων τελειώνει στο goal – goal και στα 2-3 γκολ…

Και η Ροστόφ είναι φαβορί σήμερα απέναντι στην νεοφώτιστη Γκάζοβικ Όρενμπουργκ, αλλά επειδή ακολουθεί ο επαναληπτικός με την Άντερλεχτ για το Champions League, δεν έχω σκοπό να ακολουθήσω. Είναι βέβαιο ότι ο προπονητής της ομάδας θα αποφύγει να χρησιμοποιήσει κάποιους βασικούς ποδοσφαιριστές προκριμένου να είναι καθόλα έτοιμοι για την κρίσιμη ρεβάνς.

Στην Πολωνία μπορεί η Λέχια Γκντανσκ να είναι ενισχυμένη και να έχει φιλοδοξίες ακόμα και για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά από την άλλη μεριά δεν δικαιολογείται το 1.60 του άσσο της, απέναντι σε μια έμπειρη και μεστή ομάδα όπως είναι η Βίσλα Κρακοβίας. Εδώ υπάρχει και μια καλή παράδοση για τους φιλοξενούμενους, καθώς από το 2008 που οι δύο ομάδες βρέθηκαν στην ίδια κατηγορία, η Βίσλα ηττήθηκε μόλις δύο φορές στις 10 επισκέψεις της εκεί μέσα. Η απόδοση του άσσου μπορεί να πέφτει (Δείτε «αποδόσεις σε πτώση») αλλά προσωπικά θα διατηρήσω επιφυλάξεις…

Η νταμπλούχος Λέγκια Βαρσοβίας ψάχνει για την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά ίσως να χρειαστεί να περιμένει και άλλο διότι προέχει η Ευρώπη και η ρεβάνς με την Τρεντσίν. Η ομάδα δίνει μεγάλο βάρος στο Champions League και γι΄αυτό το λόγο θα αποφύγω και στην προκειμένη περίπτωση να ποντάρω στο φαβορί.

Στην Σουηδία ξεκινά ο δεύτερος γύρος και η πρωταθλήτρια Νόρκεπινγκ έχοντας πλέον αποκλειστεί από το Champions League, θα ρίξει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα.

Βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Μάλμε και σήμερα φιλοξενείται από τη μέτρια Σούντσβαλ που κάνει συχνά γκέλες στην έδρα της. Δεν… τρελαίνομαι με την απόδοση του διπλού, αλλά πιστεύω ότι οι φιλοξενούμενοι αν παίξουν σοβαρά θα συνεχίσουν νικηφόρα την πορεία τους…

Στο Γκέφλε – Χάμαρμπι κοντράρονται οι δύο από τις τρεις χειρότερες άμυνες στην κατηγορία. Τα over… πάνε και έρχονται και ειδικά η Χάμαρμπι έχει μεγάλη… τάση προς αυτά, καθώς συμπλήρωσε 6 στα 7 μακριά από την έδρα της. Το αξιοσημείωτο είναι ότι στα τρία τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έφερε over από το ημίχρονο…

Από τη δεύτερη κατηγορία, το μόνο που αξίζει από πλευράς απόδοσης είναι το διπλό της Χάλμσταντ. Η ομάδα που υποβιβάστηκε πέρσι, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει άμεσα στα μεγάλα σαλόνια, καθώς διαθέτει το καλύτερο υλικό στο πρωτάθλημα. Η Λιουνγκσκίλε δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο και αντιμετωπίζει όλα τα παιχνίδια με δισταγμό και επιφυλακτικότητα. Οι παίκτες της παίζουν φοβισμένα και δημιουργούν πολύ λίγες ευκαιρίες στις αναμετρήσεις τους.

Στην Κολομβία η Λος Μιγιονάριος που είναι ισχυρή στην έδρα της, μπορεί να επιβληθεί της μέτριας Ριονέγκρο και να διατηρήσει έτσι την καλή παράδοση των τελευταίων ετών.

Το πρωτάθλημα Χιλής ξεκινά με καθυστέρηση μιας εβδομάδας και η Κατόλικα με την Ουνιβεριδάδ Ντε Τσίλε αποτελούν δύο από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Στην πρεμιέρα αντιμετωπίζουν υποδεέστερους αντιπάλους και θεωρώ ότι μπορούν να ξεκινήσουν νικηφόρα την πορεία τους στο νέο πρωτάθλημα. Απλά επειδή ο άσσος της Κατόλικα είναι χαμηλός, για να ανέβει λίγο η απόδοση, θα μπορούσε να παιχτεί από ημίχρονο…

Στο Περού τέλος, η Χουάν Άουριτς είναι η ομάδα με τα περισσότερα εντός έδρας under στο πρωτάθλημα καθώς συμπλήρωσε 9 στα 13. Σήμερα φιλοξενεί την ουραγό Σαν Μαρτίν η οποία έχει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία. Αξίζει να αναφέρουμε ότι από το 2008 που οι δύο ομάδες βρέθηκαν στην ίδια κατηγορία, στα μεταξύ τους παιχνίδια φέρνουν μόνο under. Έχουν 10 στα 10 και μόνο σε μια αναμέτρηση κατάφερε η μία από τις δύο ομάδες (η Σαν Μάρτιν) να πετύχει πάνω από ένα γκολ.

Καλή τύχη και με το… μαλακό.

STOIXIMAN.GR

Έχεις κάποιο στοίχημα στο… μυαλό σου το οποίο δεν μπορείς να το βρεις πουθενά;  Ο STOIXIMAN.GR είναι στην διάθεσή σου για οποιοδήποτε στοίχημα! Ζήτησε το και θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να στο προσφέρουμε! Για περισσότερες πληροφορίες κλικάρετε ΕΔΩ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ