ΞΕΝΥΧΤΙ ΜΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥΣ…

Καλημέρα. Σήμερα όποιος θελήσει να ασχοληθεί με το στοίχημα, οφείλει να επικεντρωθεί στην 7η εμβόλιμη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β Βραζιλίας. Προσωπικά έχω επιλέξει τρεις άσσους, δύο under και ένα Χ ημιχρόνου. Από πλευράς γηπεδούχων βλέπω πιθανή την επικράτηση των Γκουαρανί, Φιγκεϊρένσε και Γκοϊας.

Η Γκουαρανί η οποία ανέβηκε φέτος, τα πηγαίνει πολύ καλά έως τώρα και αντλεί μεγάλη δύναμη από την έδρα της, καθώς μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Σας θυμίζω ότι πέρσι διατήρησε το εντός έδρας αήττητο για όλη τη διάρκεια της περιόδου! Αν και νεοφώτιστη είναι πολύ φιλόδοξη και ήδη εξελίσσεται ως μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Ενισχύθηκε μεταγραφικά και σήμερα φιλοξενεί την μέτρια και ντεφορμέ Παϊσαντού. Εκτός από τον πιθανό άσσο δεν μπορούμε να… αψηφήσουμε και το under μιας και η Παϊσαντού συμπλήρωσε πέντε under και no – goal μαζί στα έξι πρώτα παιχνίδια της.

Σε συνδυασμό του άσσου με το under θα προβώ και στην αναμέτρηση της Γκοϊας με την Μπόα. Η Γκοϊας που ξεκίνησε άσχημα το πρωτάθλημα, στην πορεία έστρωσε και φαίνεται ότι τελικά έπιασαν τόπο οι αλλαγές του Σίλβιο Κρισιούμα (φωτό) ο οποίος επέστρεψε πρόσφατα ως υπηρεσιακός. Η συγκεκριμένη ομάδα αγωνιζόταν επί σειρά ετών στην μεγάλη κατηγορία και φέτος ενισχύθηκε ιδιαίτερα προκειμένου να διεκδικήσει την επιστροφή της στα μεγάλα… σαλόνια. Η Μπόα είναι μια μετριότατη ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων που θεωρείται ως ένα από τα φαβορί για τον υποβιβασμό. Επειδή όμως ο άσσος βρίσκεται χαμηλά, θα τον συνδυάσω με το under. Ούτως ή άλλως τόσο η μία όσο και η άλλη μετρούν από πέντε under σε έξι παιχνίδια. Ένα σκορ της τάξεως του 1-0 δεν είναι απίθανο και πληρώνει καλά… (5.00 στον STOIXIMAN.GR)

Αρνητικό είναι και το ξεκίνημα της Φιγκεϊρένσε, αλλά θεωρώ ότι διαθέτει το απαιτούμενο υλικό ώστε να ανταπεξέλθει και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Σίγουρα η αποχώρηση του Μόουρα που ήταν ο καλύτερός της παίκτης, έπαιξε καθοριστικό ρόλο, αλλά και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει, μπορούν να προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες. Η Φιγκεϊρένσε είναι μια ομάδα επιπέδου πρώτης κατηγορίας και σήμερα υποδέχεται την Κρισιούμα που μόλις την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε με το… ζόρι της Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας με 1-0. (1.85 η απόδοση του άσσου στην SPORTINGBET.GR)

Στον αγώνα της Λοντρίνα με την Οέστε θα ρισκάρω στο Χ του ημιχρόνου διότι τόσο η μία όσο και η άλλη συνηθίζουν να ρολάρουν στο δεύτερο 45λεπτο. Τα περισσότερα τέρματά τους τα σημειώνουν στο δεύτερο ημίχρονο και είναι πολύ πιθανό τα πρώτα 45 λεπτά να τελειώσουν χωρίς την επίτευξη κάποιου τέρματος. (2.50 το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου στην VISTABET.GR)

Η Ναούτικο και η Παρανά δεν έχουν μεγάλες διαφορές στην δυναμικότητά τους. Χαρακτηριστικό και των δύο είναι ότι δυσκολεύονται αρκετά στην επίτευξη του γκολ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να φέρνουν πολλά under. Για την ακρίβεια έχουν συμπληρώσει από πέντε στα έξι η καθεμία τους. Για ακόμη μία φορά λοιπόν βλέπω λίγα τέρματα.

Το στοίχημα των λίγων γκολ θα προτιμήσω και στον αγώνα της Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας με τη Βίλα Νόβα. Οι γηπεδούχοι μετρούν έξι στα έξι under έως τώρα και οι φιλοξενούμενοι έχουν πέντε στα έξι. Αναμένεται ένα «χλιαρό» παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Στο Σεαρά – Σάντα Κρουζ θεωρώ ότι οι αποδόσεις… κολακεύουν τους γηπεδούχους και αδικούν τους φιλοξενούμενους. Η Σεαρά δεν είναι τόσο καλύτερη για να της αξίζει το 1.60 του άσσου. Επιπροσθέτως πρέπει να αναφέρουμε ότι η Σάντα Κρουζ θα έχει νέο προπονητή – έστω και υπηρεσιακό – καθώς μετά από την εντός έδρας ήττα από την Λοντρίνα, απολύθηκε ο Βινίσιους Εουτρόπιο.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει παιχνίδια που δεν είναι του δικού μου… γούστου. Για τα προκριματικά του Μουντιάλ και τη ζώνη της βόρειας και κεντρικής Αμερικής ο Παναμάς υποδέχεται στην πόλη του Παναμά την Ονδούρα την οποία είχε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας με 1-0. Οι γηπεδούχοι μετρούν πέντε στα πέντε under μέχρι στιγμής και αν τα καταφέρουν να επικρατήσουν και πάλι δεν νομίζω ότι θα δούμε ένα σκορ άνω του 1-0.

Στην ζώνη της Ασίας η Συρία παίζει με την Κίνα σε ένα ματς που είναι ουσιαστικά αδιάφορο βαθμολογικά, καθώς οι δύο ομάδες δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Μαλαισία λόγω του γνωστού εμφυλίου που μαστίζει τη χώρα της Συρίας. Οι Κινέζοι εμφανίζονται βελτιωμένοι μετά από την έλευση του Μαρσέλο Λίπι και την προηγούμενη Τετάρτη διέλυσαν τις Φιλιππίνες με το απίστευτο 8-1!

Απόψε διεξάγονται και κάποια πολύ ενδιαφέροντα φιλικά παιχνίδια. Ξεχωρίζει αυτό ανάμεσα στη Γαλλία και την Αγγλία που θα πραγματοποιηθεί στις 22.00 ώρα Ελλάδας στο Παρίσι. Στοιχηματικά όμως δεν μπορεί να προσεγγιστεί εύκολα, διότι οι προπονητές και των δύο ομάδων θα χρησιμοποιήσουν αρκετούς αναπληρωματικούς. Παρεμπιπτόντως σε αυτή την αναμέτρηση θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά εν όψει Μουντιάλ το video assistant referee που αποτελεί μια καινοτομία στο ποδόσφαιρο. Πρόκειται για μια χρήσιμη μέθοδο στην οποία θα μπορεί ο διαιτητής να ανατρέχει στο video του αγώνα προκειμένου να διαλευκάνει κάποιες δύσκολες και σημαντικές φάσεις. Αν τελικά καθιερωθεί αυτό το σύστημα, τότε οι τραπεζικοί λογαριασμοί κάποιων διαιτητών θα… ξεφουσκώσουν εντυπωσιακά!

Το ίδιο ισχύει και με τους Σουηδούς καθώς ο Γιάνε Άντερσον έδωσε άδεια σε όλους τους παίκτες που έπαιξαν στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στη Γαλλία την οποία κέρδισαν στις καθυστερήσεις με 2-1. Η Νορβηγία θα κατέβει με πιο αξιόπιστη ενδεκάδα και ο αγώνας που θα διεξαχθεί στο Όσλο ξεκινά στις 20.45. Όλα τα παραπάνω τα αναφέρω πληροφοριακά και μόνο διότι για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, προσωπικά ούτε ασχολούμαι αλλά ούτε και ποντάρω σε τέτοιου είδους παιχνίδια…

Καλή τύχη και με οτιδήποτε νεότερο τα λέμε στο twitter (@fontastsounis). 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ »

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ προσφορά* από την Betsson
  • ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ