ΞΕΛΟΓΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Καλημέρα. Με το Europa League δεν έχω πολλά… αλισβερίσια και γι΄αυτό το λόγο σήμερα θα είμαι συνοπτικός όσο θα… ξεδιπλώνω τις σκέψεις μου. Ας δούμε λοιπόν, κάποιες επιλεγμένες αναμετρήσεις.

ΑΣΤΑΝΑ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ

Η Αστάνα παραμένει χωρίς επίσημο παιχνίδι από τις αρχές Δεκεμβρίου! Το πρωτάθλημα Καζακστάν βλέπετε, ξεκινά σε μισό μήνα. Η αγωνιστική απραξία των γηπεδούχων ενδέχεται να ευνοήσει τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας που φέτος κάνει μια πολύ καλή σεζόν. (2.25 το διπλό στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Θεωρώ ότι τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις ορέξεις και τις προθέσεις των παικτών του Βενγκέρ. Αν δηλαδή οι «κανονιέρηδες» θέλουν όντως να διεκδικήσουν τη νίκη, μπορούν να τα καταφέρουν απέναντι σε έναν αντίπαλο που μόλις πριν από λίγες μέρες έδωσε το πρώτο του επίσημο παιχνίδι στο 2018 κόντρα στην Γκέτεμποργκ για το κύπελλο. Το πιθανό διπλό μπορεί να συνδυαστεί και με το over, καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι η Άρσεναλ αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο. (2.30 ο συνδυασμός διπλού με over στον[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ – ΜΙΛΑΝ

Η Λουντογκόρετς συμπλήρωσε δύο μήνες χωρίς επίσημο παιχνίδι. Σήμερα έχει τρεις τιμωρημένους και υποδέχεται τη φορμαρισμένη Μίλαν που δεν δείχνει να υποτιμά τον θεσμό. Προβάδισμα στους Ιταλούς λοιπόν… (2.10 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

ΝΙΣ – ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ

Εδώ εντοπίσαμε το πρώτο… λάθος των μπουκ για απόψε. Η Λοκομοτίβ η οποία πραγματοποιεί υγιεινό περίπατο στο πρωτάθλημα Ρωσίας, έχει ένα εξαιρετικό ρόστερ και στοχεύει σε διάκριση στην Ευρώπη. Η Νις δεν είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση και εξακολουθεί να παραμένει αναξιόπιστη στην άμυνα. Σας θυμίζω ότι στον έκτο όμιλο του Europa League που συμμετείχε η Λοκομοτίβ δεν είχε υποστεί ήττα μακριά από το γήπεδό της…

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Η Ντόρτμουντ μεταμορφώθηκε από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Πέτερ Στέγκερ, καθώς παραμένει αήττητη για επτά σερί παιχνίδια. Το Europa League δεν αποτελεί πολυτέλεια για αυτήν και θα επιδιώξει να πάρει ένα σκορ πρόκρισης απέναντι στην επικίνδυνη μεν, αλλά… αμάθητη από τέτοιου είδους ματς δε Αταλάντα. (1.80 ο άσσος στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Η Σοσιεδάδ έμπλεξε για τα καλά στο πρωτάθλημα, καθώς πλέον κινδυνεύει ανοιχτά με υποβιβασμό. Την Κυριακή παίζει με τη Λεβάντε σε ένα ματς που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως «εξάποντο». Η Σάλτσμπουργκ παραμένει μια πολύ καλή ομάδα η οποία στον όμιλο που συμμετείχε όχι μόνο δεν έχει υποστεί ήττα, αλλά έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ. Στην παρούσα φάση λοιπόν το 1.65 του άσσου δεν έχει και τόσο… σχέση με την πραγματικότητα.

ΝΑΠΟΛΙ – ΛΕΙΨΙΑ

Η Νάπολι θα κατέβει με αρκετούς αναπληρωματικούς διότι αυτό που προέχει είναι το Καμπιονάτο και η κατάκτηση του φετινού τίτλου. Θα πάρουν ανάσες δηλαδή αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές. Ο πρώτος σκόρερ της ο Μέρτενς ούτως ή άλλως δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας. Λόγω των πολλών απουσιών αρχίζει να αποκτά… ενδιαφέρον το κοντράρισμα του χαμηλού σε απόδοση άσσου…

ΣΤΕΑΟΥΑ – ΛΑΤΣΙΟ

Η Λάτσιο μπορεί να μην είναι στα καλύτερά της, αλλά το Europa League  δεν το υποτιμά. Η ομάδα της Ρώμης φιλοξενείται από την Στεάουα που προέρχεται και αυτή από αγωνιστική αποχή. Η Λάτσιο τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη σκοράρει με μοναδική ευκολία και γι΄αυτό το λόγο θα της δώσω προβάδισμα για τη νίκη μέσα στο Βουκουρέστι. Οι Ρουμάνοι ούτε πείθουν, ούτε τρομάζουν. (1.87 στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Όσον αφορά στον αγώνα της ΑΕΚ με την Ντιναμό, εκτός από τις γνωστές… ευχές για ότι καλύτερο στην ελληνική ομάδα, δεν θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω κάτι στην εξεύρεση ενός αξιόπιστου σημείου. Η «Ένωση» έχει… ξελογιαστεί με το ελληνικό πρωτάθλημα και την προοπτική της επιστροφής της στους τίτλους μετά από πάρα πολλά χρόνια. Επειδή πάντως έχω καταλάβει πλέον τον τρόπο που επιλέγει να παίξει ο προπονητής της, αν έπρεπε οπωσδήποτε να ποντάρω κάπου, θα ήταν είχε το Χ του ημιχρόνου, είτε να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο 45λεπτο.

Αφήνουμε το Europa League και περνάμε να δούμε τα βραδινά ματς του Λιμπερταδόρες και του Σουνταμερικάνα.

Στο Λιμπερταδόρες η πολύ δυνατή Ατλέτικο Τζούνιορ από την Κολομβία λογικά δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα μέσα στην «καυτή» έδρα της από τη μέτρια Γκουαρανί.

Στο Σουνταμερικάνα τόσο η Νασιονάλ από την Παραγουάη όσο και η Ουνιόν Εσπανιόλα από τη Χιλή, μπορούν να επικρατήσουν των υποδεέστερων και πιο άπειρων αντιπάλων τους. Η Νασιονάλ υποδέχεται την Μινέρος από τη Βενεζουέλα που απέχει αρκετά αγωνιστικά από τους γηπεδούχους. Η Ουνιόν Εσπανιόλα φιλοξενεί την Σπορτ Χουανκάγιο από το Περού που αποδυναμώθηκε αρκετά συγκριτικά με την περσινή περίοδο, καθώς αποχώρησαν σχεδόν όλοι οι καλοί μέσοι που διέθετε.

Αν πάλι κυνηγάτε τις εκπλήξεις, τότε ίσως ο αγώνας της Χουστίθια με την Αμέρικα Ντε Κάλι μπορεί να καλύψει τα… γούστα σας. Η Χουστίθια είναι μια άπειρη ομάδα που συμμετέχει μόλις για δεύτερη φορά στη διοργάνωση. Η Αμέρικα Ντε Κάλι μπορεί να ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια αγωνιζόμενη στη δεύτερη κατηγορία Κολομβίας, αλλά πλέον ανέβηκε και είναι έτοιμη να επιστρέψει στις παλιές καλές στιγμές. Πρόκειται για μια ιστορική ομάδα με μεγάλες επιτυχίες που φέτος ενισχύθηκε έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου. Το 1.30 του άσσου δεν συνάδει με το όνομα και την φανέλα των δύο αντιπάλων.

Καλή τύχη…

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] : Η μάχη της ΑΕΚ στην Ευρώπη με 250+ ειδικά στοιχήματα και μηδενική γκανιότα!

Σε ένα ματς με εξαιρετικό ενδιαφέρον και σε επίπεδο στατιστικών, το [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει περισσότερες από 250 αγορές για πλούσιο παιχνίδι στο ματς της Ένωσης με την Ντιναμό Κιέβου.

Η ΑΕΚ παραμένει αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις από τον Οκτώβριο του 2017, ενώ και στο Europa League πήρε την πρόκριση για τους «32» περνώντας από τον Όμιλο χωρίς να γνωρίσει την ήττα. (Το ίδιο κατάφεραν άλλες 3 ομάδες: Σάλτζμπουργκ, Ζενίτ και Αταλάντα).

Στα ενδιαφέροντα ευρωπαϊκά στατιστικά της ΑΕΚ για φέτος, αξίζει να σημειωθεί το ότι τα τελευταία 5 παιχνίδια της έληξαν ισόπαλα,  όπως επίσης και ότι οι Λιβάγια και Χριστοδουλόπουλος έχουν σκοράρει τα 4 από τα τελευταία 5 γκολ της Ένωσης (από 2 ο καθένας).

Η Ντιναμό έρχεται στην Αθήνα για να δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της για φέτος, καθώς το ουκρανικό πρωτάθλημα διακόπηκε στις 10 Δεκεμβρίου και ξαναρχίζει στις 18/02. Το έργο της ΑΕΚ πάντως μόνο εύκολο δε θα είναι, καθώς η ουκρανική ομάδα τα πηγαίνει αρκετά καλά στις εκτός έδρας υποχρεώσεις της, έχοντας χάσει μόνο μία φορά στους ομίλους!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* από την Betsson
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
  • 200% ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ