ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ… ΤΡΕΛΟ ΦΑΜΠΡΙ!

Καλημέρα. Για τα ελληνικά παιχνίδια της ημέρας έχει γράψει ο «Παίκτης» στη στήλη του και για μια ακόμη φορά θα με βρουν σύμφωνο τα γραφόμενά του. Προσωπικά πάντως αν έπαιζα κάτι, θα πήγαινα στις ξερές ισοπαλίες στο Λαμία – Ξάνθη και στο ΠΑΣ – Αστέρας. Ως εναλλακτική λύση με μικρότερο ρίσκο, υπάρχει και το Χ του ημιχρόνου. Τα ματς του ΠΑΟ και του Ολυμπιακού δεν με απασχολούν στοιχηματικά.

Στην Κύπρο διεξάγεται το ντέρμπι πρωτοπόρων ανάμεσα στην Ανόρθωση και την ΑΕΚ. Αναμένεται ένα σκληρό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες που δεν δέχονται εύκολα το γκολ. Θα παίξω το Χ του ημιχρόνου διότι δεν αναμένω πολλές φάσεις στα πρώτα 45 λεπτά. Σημειώστε ότι στα ματς της Ανόρθωσις, από τα εννέα γκολ που έχουν μπει συνολικά τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, μόνο το ένα σημειώθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Εναλλακτικό στοίχημα λοιπόν, είναι το να μπουν περισσότερα γκολ από την ανάπαυλα και μετά… (2.15 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Το ίδιο επιλέγω και για τον αγώνα της Λεγκανές με τη Σοσιεδάδ στην Ισπανία. Εδώ μάλιστα, υπάρχει ένα πραγματικά εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο, καθώς η Λεγκανές έχει να σκοράρει σε πρώτο ημίχρονο από τον περασμένο Αύγουστο! Αν πάρουμε τις 15 τελευταίες αγωνιστικές θα δούμε ότι από τα 24 γκολ που έχουν σημειωθεί συνολικά στα παιχνίδια της, τα 18 μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο! (2.15 στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Η Ρεάλ αναζητά ξέσπασμα και η Θέλτα φαντάζει ως ιδανικό… θύμα διότι παίζει επιθετικά και δεν κλείνεται πίσω. Τα τρία τελευταία χρόνια πέρασε από εκεί μέσα με τριάρες και τεσσάρες. Εδώ λοιπόν είτε πάμε σε συνδυασμό του διπλού με το over ή στο… σκέτο over 3.5 γκολ…

Στη Β Ισπανίας οι εταιρίες δίνουν σαφές προβάδισμα σε μια ομάδα που δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη στην έδρα της μετά από 10 παιχνίδια! Αυτή είναι η ουραγός Σεβίλλη Β η οποία γενικότερα από την αρχή της σεζόν έχει πετύχει μόλις μία νίκη σε 20 αγωνιστικές! Σήμερα φιλοξενεί τη νεοφώτιστη Χόγια Λόρκα που έχει νέο προπονητή στον πάγκο της. Σίγουρα οι περισσότεροι θα τον θυμάστε, καθώς πρόκειται για τον Φάμπρι (φωτό) που είχε περάσει από τον Παναθηναϊκό. Κάτι οι κάκιστες επιδόσεις της Σεβίλλης και κάτι η έλευση του Φάμπρι για τους φιλοξενούμενους, με αναγκάζουν να επανεξετάσω πιθανή έκπληξη εδώ πέρα…

Στη στήλη του ο Bookone1 ο οποίος χθες έπιασε 4 στα 4 (!) προτείνει τρία σημεία από ακόμα μικρότερες κατηγορίες των ισπανικών πρωταθλημάτων.

Στο αγγλικό κύπελλο πιστεύω ότι η βελτιωμένη Γουέστ Χαμ δεν θα σνομπάρει τον θεσμό και θα πάει για τη νίκη στην έδρα της Σριούσμπερι από την οποία απέχει δύο κατηγορίες.

Στη Γαλλία επειδή η Σεντ Ετιέν δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά στο πρωτάθλημα, μόνο σε πιθανή διάκριση στο κύπελλο μπορεί να ελπίζει πλέον. Ο Γκαρσιά απολύθηκε και ανέλαβε το πετυχημένο δίδυμο Πριντά – Γκασέ. Πιστεύω ότι δεν θα αδιαφορήσει για το κύπελλο και γι΄αυτό θα της δώσω προβάδισμα απέναντι στη Νιμ που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία. Ο άσσος κυκλοφορεί σε πολύ αξιοπρεπείς αποδόσεις. (2.10 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Για τους πολύ… βραδινούς παίκτες τέλος, το μόνο που θα επέλεγα είναι το διπλό της Κλαμπ Αμέρικα για την πρώτη αγωνιστική της Κλαουσούρα στο Μεξικό. Πρόκειται για μια μεγάλη δύναμη της κατηγορίας που υπερέχει της μέτριας Κερετάρο. Σας θυμίζω ότι κατά την περσινή Απερτούρα η μεν Κλαμπ Αμέρικα είχε τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις με έξι διπλά σε δέκα παιχνίδια και η δε Κερετάρο τις χειρότερες εντός έδρας επιδόσεις με μία μόλις νίκη… (2.25 το διπλό στη [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Καλή τύχη…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ