ΝΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ…

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!

Το ελληνικό πρωτάθλημα επιστρέφει μετά από δύο εβδομάδες, καθώς σήμερα ξεκινά ο δεύτερος γύρος. Για τα τρία ματς της ημέρας έχει γράψει αναλυτικά ο «Παίκτης» στη στήλη των συνεργατών. Οι απόψεις του, θα με βρουν σύμφωνο. Εγώ θα προσθέσω και το under στο Βέροια – Τρίκαλα από τη Φούτμπολ Λιγκ καθώς η μεν Βέροια έχει μόνο under εντός και τα δε Τρίκαλα μόνο under εκτός! Επιλέγω λοιπόν τόσο τα λίγα γκολ, όπως και το Χ του ημιχρόνου…

Στην Αγγλία διεξάγεται ο τρίτος γύρος του κυπέλλου και γι΄αυτό το λόγο τα ματς των πρωταθλημάτων που πραγματοποιούνται απόψε είναι ελάχιστα. Εγώ θα επαναλάβω για μια ακόμη φορά ότι τα κύπελλα ούτε με αφορούν, ούτε με ενδιαφέρουν ως παίκτη του στοιχήματος…

Στη Λιγκ 1 όμως, θεωρώ ότι δεν μπορεί να αγνοηθεί η φόρμα της Πλίμουθ. Η ομάδα του Άνταμς έρχεται από τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες και σήμερα θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ντεφορμέ Μπέρι που συμπλήρωσε πέντε σερί ήττες με συντελεστή τερμάτων 0-10! Από τα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι αν πάρουμε τα έξι τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων, θα διαπιστώσουμε ότι στο πρώτο ημίχρονο η Πλίμουθ δεν έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ και η Μπέρι δεν έχει πετύχει κανένα!

Τα περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο επέλεξα για την αναμέτρηση της Τσάρλτον με την Όλνταμ. Οι φιλοξενούμενοι τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές πέτυχαν τέσσερα γκολ και δέχθηκαν εννέα. Ο συντελεστής τερμάτων τους στο πρώτο ημίχρονο όμως, εντοπίζεται στο 0-3! (1.93 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Η Νορθάμπτον με τη Σάουθεντ είναι δύο ομάδες που δέχονται με μοναδική ευκολία το τέρμα. Σας θυμίζω ότι η Σάουθεντ διατηρεί τη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα και ότι η Νορθάμπτον έχει δεχθεί συνολικά 46 γκολ στο πρωτάθλημα. Είναι η δεύτερη χειρότερη επίδοση μετά από την Όλνταμ που έχει 48 γκολ στο παθητικό της. Τα μεταξύ τους ματς είθισται να τελειώνουν στο over 2.5 και 3.5 γκολ και πιστεύω ότι το ίδιο μπορεί να επαναληφθεί και φέτος.

Στη Λιγκ 2 η Άκρινγκτον που είναι ισχυρή στην έδρα της, υποδέχεται την Τσέστερφιλντ η οποία έχει τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία. Αν έπρεπε να ρισκάρω, θα πήγαινα στο Χ ημίχρονο – άσσο τελικό διότι οι γηπεδούχοι συνηθίζουν να σκοράρουν σχεδόν αποκλειστικά στα δεύτερα ημίχρονα των αγώνων τους. Εδώ και έξι αγωνιστικές, μόνο κόντρα στην Κρόουλι σημείωσαν γκολ στο πρώτο 45λεπτο. (4.60 στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Στη Νάσιοναλ Λιγκ η Ίστλιχ βελτιώθηκε άμεσα μετά από την έλευση του Χέσενθαλερ. Επειδή πρόκειται για μια ομάδα που διαθέτει αρκετά ποιοτικό ρόστερ, έχω την αίσθηση ότι υπό τις οδηγίες του νέου της τεχνικού, θα αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα. Σήμερα υποδέχεται την προτελευταία Γκίσελι που έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία και είμαι μαζί της… (1.91 ο άσσος στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Και η Ρέξαμ είναι σε θέση να επιβληθεί της ουραγού Τορκί και να παραμείνει στα υψηλά… κλιμάκια της βαθμολογίας. Η ουαλική ομάδα έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 14 ματς στο γήπεδό της, ενώ διατηρεί και την καλύτερη εντός έδρας άμυνα. Η Τορκί είναι αδύναμη και ευάλωτη και δύσκολα θα αντέξει εκεί μέσα. Επειδή πάντως η Ρέξαμ είναι η ομάδα με τα περισσότερα (21) under σε ολόκληρη τη Βρετανία, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε και αυτό το στοίχημα…

Η Μάσκλφιλντ που προπορεύεται στη βαθμολογία, λογικά δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα από μια ομάδα που έχει υποστεί τις περισσότερες (17) ήττες στην κατηγορία. Εδώ όμως υπάρχει και ένα εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο: Η Σόλιχουλ τις τελευταίες έξι αγωνιστικές έβαλε πέντε γκολ και δέχθηκε τέσσερα. Και τα έξι αυτά παιχνίδια όμως, έληξαν 0-0 στο ημίχρονο! Η δε Μάκλσφιλντ το ίδιο διάστημα πέτυχε συνολικά 14 γκολ. Τα εννιά από αυτά μπήκαν από την ανάπαυλα και μετά. Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν, θεωρώ ότι είναι προτιμότερο να ποντάρουμε στο να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο… (1.97 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Από πλευράς φιλοξενούμενων τέλος, θα κρατήσω μόνο την Τρανμίρ η οποία εδώ και δύο μήνες σκοράρει σχεδόν ακατάπαυστα. Φιλοξενείται από την Μπάροου που μέσα στο γήπεδό της έχει πετύχει μόλις τρεις νίκες σε 14 παιχνίδια. Συμπλήρωσε μάλιστα τέσσερις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα… (2.00 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στην Τσάμπιονσιπ Σκωτίας η Ντανφέρμλιν μπορεί να διατηρήσει την εξαιρετική παράδοση που έχει στην έδρα της Νταμπάρτον και να πάρει μια ακόμα νίκη. Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις δύο νίκες σε εννέα παιχνίδια στην έδρα τους, ενώ διατηρούν και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα μετά από την ουραγό και ανύπαρκτη Μπρέχιν.

Στη Λιγκ 1 Σκωτίας υπάρχουν ορισμένες ομάδες που πετυχαίνουν και δέχονται γκολ με το τσουβάλι. Αναφέρομαι στην Άλμπιον Ρόβερς και την Έιρ. Η Άλμπιον έρχεται από πέντε σερί over 3.5 γκολ και μακριά από το γήπεδό της έχει 8 στα 9 over. Η Έιρ που μέσο όρο πετυχαίνει περίπου τρία γκολ ανά αναμέτρηση. Εντός έδρας συμπλήρωσε εννέα over σε δέκα παιχνίδια. Η πλειοψηφία αυτών των παιχνιδιών έληξε στο over 3.5 γκολ. Προτίθεμαι λοιπόν να ρισκάρω στο over 3.5 τόσο στο Αλόα – Άλμπιον, όσο και στο Έιρ – Άρμπροουθ. Στο ματς της Έιρ «αγοράζω» και το να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς οι γηπεδούχοι συνηθίζουν να ρολάρουν από ένα σημείο και μετά. Τα 12 από τα 17 τελευταία τέρματά τους, σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο…

Στη Λιγκ 2 οι επιθετικοί της Πίτερχεντ έχουν πάρει φωτιά! Η ομάδα που διαθέτει μακράν την παραγωγικότερη επίθεση στην κατηγορία, στα τρία τελευταία παιχνίδια της πέτυχε συνολικά 16 γκολ! Εκτός έδρας έχει 7 νίκες σε 8 παιχνίδια με μέσο όρο επίτευξης τερμάτων τα τρία γκολ! Σέβομαι την Στενχάουσμιουρ, αλλά στην ξέφρενη κατάσταση που βρίσκεται η Πίτερχεντ, λογικά θα αντιμετωπίσει προβλήματα απόψε. Το διπλό με το over τα βλέπω με την ίδια… συμπάθεια και δεν αποκλείω τον συνδυασμό. Ούτως ή άλλως από το 2014 που ξαναβρέθηκαν στην ίδια κατηγορία, φέρνουν συνεχώς over στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Όπως στο ματς της Έιρ όμως έτσι και εδώ θα μπορούσαμε να επιλέξουμε και το να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι πραγματικά… αξιοθαύμαστο το γεγονός ότι τα 18 από τα 22 γκολ που πέτυχε η Πίτερχεντ τις τελευταίες έξι αγωνιστικές, μπήκαν από την ανάπαυλα και μετά!

Στην Ιταλία, αν η Μίλαν (φωτο) δεν κερδίσει ούτε και την Κροτόνε, τότε καλύτερα οι παίκτες της να αλλάξουν άμεσα επάγγελμα! Οι φιλοξενούμενοι που διαθέτουν τη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα, διανύουν περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος. Ο εύλογος άσσος μπορεί να συνδυαστεί με το over λόγω της τραγικής άμυνας της Κροτόνε. Και εδώ όμως υπάρχει ένα εντυπωσιακό στοιχείο που θέλει τους φιλοξενούμενους να δέχονται γκολ σχεδόν αποκλειστικά στα δεύτερα ημίχρονα των αγώνων τους. Στις έξι πιο πρόσφατες αγωνιστικές δέχθηκαν 13 γκολ και τα 11 από αυτά μπήκαν στο δεύτερο 45λεπτο! Αν θέλουμε δηλαδή να ρισκάρουμε θα μπορούσαμε να οδηγηθούμε στο Χ ημίχρονο – άσσο τελικό. (4.30 στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Η Μπενεβέντο μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να κέρδισε την Κιέβο, αλλά αυτή ήταν μόλις η πρώτη της νίκη τη φετινή σεζόν. Μετρά 17 ήττες σε 19 παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων 10-41 και όποια ομάδα απλά… σέβεται την ιστορία της οφείλει να κερδίζει τη νεοφώτιστη αδύναμη ομάδα. Η Σαμπντόρια κυνηγά έξοδο στο Europa League και απόψε θα πάει για τη νίκη. Επειδή πάντως η Μπενεβέντο (όπως και η Κροτόνε) συνήθως… διαλύεται στο δεύτερο ημίχρονο, μπορούμε και εδώ να ρισκάρουμε στο Χ ημίχρονο – διπλό τελικό. (5.25 στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Η Λάτσιο έχει επτά νίκες εκτός και μόλις τέσσερις μέσα στη Ρώμη! Απόψε φιλοξενείται από την σαφώς υποδεέστερη ΣΠΑΛ που εδώ και πολύ καιρό έχει κερδίσει μόνο την Μπενεβέντο στην οποία αναφερθήκαμε πριν. Το διπλό μαζί με το over αποτελούν μια λογική εκδοχή…

Στην Ισπανία δεν βλέπω εκπλήξεις, καθώς πιστεύω ότι όλα τα φαβορί εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν. Η Ατλέτικο μετρά έξι σερί νίκες απέναντι στην συμπολίτισσα Χετάφε, με συνολικό συντελεστή τερμάτων 18-0! Επειδή και πάλι πιστεύω ότι δεν θα δεχθεί γκολ, συνδυάζω τον άσσο με το no – goal. Ένα σκορ της τάξεως του 2-0 θεωρώ ότι συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες εμφάνισης.  (6.00 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Η Βαλένθια που δεν μας έχει συνηθίσει σε εντός έδρας γκέλες, υποδέχεται τη Χιρόνα και λογικά θα επικρατήσει. Δεν ξέρω όμως αν θα το πράξει από το πρώτο ημίχρονο, καθώς τις τελευταίες έξι αγωνιστικές πέτυχε μόλις ένα τέρμα στα πρώτα 45 λεπτά των αγώνων της.

Στη Β Ισπανίας έχουμε το δεδομένο ότι η Κάντιθ έχει πάρα πολύ καιρό να δεχθεί γκολ σε πρώτο ημίχρονο. Το ίδιο ισχύει και για την αντίπαλό της τη Γρανάδα. Στα έξι τελευταία παιχνίδια των γηπεδούχων σημειώθηκαν συνολικά 14 γκολ και τα 10 από αυτά μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο. Ο συντελεστής τερμάτων της Γρανάδα στα τέσσερα πιο πρόσφατα είναι 5-4 και από αυτά τα εννέα γκολ, μόνο το ένα επετεύχθη σε πρώτο 45λεπτο…

Στην Πορτογαλία τέλος, η Μπράγκα μπορεί να εκμεταλλευτεί για μία ακόμη φορά την πολύ δυνατή έδρα της (7 νίκες σε 8 παιχνίδια με συντελεστή 21-4). Διατηρεί εξαιρετική παράδοση απέναντι στη Ρίο Άβε, αλλά για να ανεβάσω την απόδοση, μπορεί και εδώ να ρισκάρω στο Χ ημίχρονο – άσσο τελικό. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των φετινών τερμάτων της Μπράγκα σημειώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο των αναμετρήσεών της.

Καλή τύχη…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ