ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ;

Καλημέρα. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει σχεδόν αποκλειστικά κάποια λιγοστά παιχνίδια από Ολλανδία και Τουρκία.

Στην γείτονα χώρα η φόρμα των Καραμπούκ και Τράμπζονσπορ που σήμερα παίζουν μεταξύ τους, είναι εκ διαμέτρου αντίθετη. Οι γηπεδούχοι που παραμένουν βυθισμένοι στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, συμπλήρωσαν 8 σερί ήττες! Οι φιλοξενούμενοι αντιθέτως, έρχονται από επτά νίκες και μία εκτός έδρας ισοπαλία με την Καϊσέρισπορ που παραμένει αήττητη στο γήπεδό της. Η Καραμπούκ συμπλήρωσε πέντε ήττες σε επτά παιχνίδια στην έδρα της και η Τράμπζονσπορ διαθέτει την παραγωγικότερη εκτός έδρας επίθεση στην κατηγορία. Η φόρμα και η στατιστική μας οδηγούν ασφαλώς στο διπλό επί του προκειμένου.

Η εξαιρετική Μπασακσεχίρ θέλει τη νίκη απόψε για να κατακτήσει τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα. Παίζει εκτός έδρας με την Κασίμπασα σε ένα ματς που αποτελεί τοπικό ντέρμπι της πόλης. Για τους φιλοξενούμενους επιστρέφει από τιμωρία ο πρώτος τους σκόρερ ο Αντεμπαγιόρ.  Η Κασίμπασα που διατηρεί τη δεύτερη χειρότερη εντός έδρας άμυνα, θα δυσκολευτεί από τους καλούς και έμπειρους επιθετικούς των φιλοξενούμενων.

Η Γαλατά είναι πιθανό να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στη νεοφώτιστη Γκεζντέπσπορ, αλλά στο 1.30 δεν αγοράζω…

Αρκετά χαμηλό βρίσκω και τον άσσο της Καϊσέρισπορ, διότι η Μαλάτιασπορ τα πηγαίνει καλά με τις ομάδες που βρίσκονται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Σας θυμίζω ότι την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε επί της Γαλατά, ενώ πριν από ένα μήνα είχε πάρει ισοπαλία και από την πρωταθλήτρια Μπεσίκτας. Το αποφεύγω λοιπόν…

Στην Ολλανδία οι δύο άσσοι του Άγιαξ και της Φέγενορντ είναι… αδιαπραγμάτευτοι, αλλά μόνο σε συνδυασμό με τα πολλά γκολ θα μπορούσαν να παιχτούν.

Στα άλλα δύο Ολλανδικά ματς της ημέρας, επιλέγω το να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Η Γκρόνινγκεν τις τελευταίες έξι αγωνιστικές έχει πετύχει συνολικά 12 γκολ και μόνο τα τρία από αυτά σημειώθηκαν στο πρώτο 45λεπτο. Υποδέχεται τη Σπάρτα που και αυτή τα περισσότερα γκολ τα δέχεται στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Φένλο τις τελευταίες έξι αγωνιστικές πέτυχε και δέχθηκε συνολικά 16 γκολ. Μόλις τα τέσσερα από αυτά μπήκαν στο πρώτα 45 λεπτά. Παίζει με τη Χέρακλες η οποία στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της πέτυχε τέσσερα γκολ και δέχθηκε οκτώ. Μόλις σε ένα έβαλε και μόλις σε ένα δέχθηκε στα πρώτα 45 λεπτά των αγώνων της.

Φίλες και φίλοι, τόσο εγώ όσο και όλο το επιτελείο του bookenemy.com σας ευχόμαστε να περάσετε όμορφα και ζεστά Χριστούγεννα παρέα και συντροφιά με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν πραγματικά!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* από την Betsson
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
  • 200% ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ