ΝΑ… ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΗ!

Καλημέρα και καλό μήνα! Δεν ξέρω αν βγήκατε για να πιάσετε… τον Μάη, αλλά θεωρώ ότι είναι σαφώς προτιμότερο διότι στο στοίχημα σήμερα δεν βλέπω να… πιάνουμε τίποτα. Το πρόγραμμα βλέπετε είναι μειωμένου ενδιαφέροντος και προσωπικά θα ρισκάρω σε κάποιες πιθανές ισοπαλίες.

Οι δύο πρώτες έρχονται από τη Λιγκ 1 της Αγγλίας. Αναφέρομαι στα παιχνίδια Μπράντφορντ – Γουόλσολ και Ντονκάστερ – Γουίμπλεντον. Οι δύο φιλοξενούμενοι έχουν από 51 βαθμούς και η γραμμή του υποβιβασμού είναι στους 48. Τι σημαίνει αυτό; Πως αν πάρουν από ένα βαθμό απόψε θα κλειδώσουν την παραμονή τους στην κατηγορία χωρίς να χρειαστεί να περιμένουν το ματς της τελευταίας αγωνιστικής το ερχόμενο Σάββατο. Οι δύο γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά και δεν έχουν λόγο να κυνηγήσουν με… συνέπεια τη νίκη.

Στην Β Ιταλίας βρισκόμαστε τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε και οι… κάπως βολικές ισοπαλίες της ημέρας, εντοπίζονται στις αναμετρήσεις Αβελίνο – Τσιταντέλα, Κρεμονέζε – Νοβάρα και Πεσκάρα – Τσεζένα. Η Αβελίνο κινδυνεύει με υποβιβασμό, αλλά παραμένει πάνω από τη γραμμή. Η Τσιταντέλα βρίσκεται εντός play off ανόδου και είναι η ομάδα με τα περισσότερα (10) διπλά στο πρωτάθλημα. Επειδή όμως έχει αποκτήσει μια διαφορά ασφαλείας 7 πόντων, σήμερα το μεσημέρι (Το ματς ξεκινά 13.30 ώρα Ελλάδας) μπορεί να αρκεστεί και στο Χ.

Η Κρεμονέζε βρίσκεται στους 43 βαθμούς και η Νοβάρα στους 41. Κινδυνεύουν και οι δύο και από το τίποτα είναι προτιμότερος ο ένας βαθμός. Σας θυμίζω πάντως ότι οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία, καθώς πλέον έχουν 19 στις 38. Ακριβώς τα μισά τους παιχνίδια δηλαδή έληξαν χωρίς νικητή έως τώρα! Η δε Νοβάρα έρχεται από τρεις ισοπαλίες σε πέντε παιχνίδια. Στον πρώτο γύρο έφεραν 1-1 και ελπίζω σε κάτι ανάλογο…

Η Πεσκάρα έχει 45 βαθμούς και η Τσεζένα 42. Θυμίζω ότι η γραμμή είναι στους 41. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν 15 Χ και ανήκουν μέσα στο γκρουπ των ομάδων με τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία.

Από εκεί και πέρα θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι η Βίρτους Έντελα και η Κάρπι έχουν πάρα πολλές αγωνιστικές να πετύχουν γκολ σε πρώτο ημίχρονο…

Από τα φαβορί πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει η Πάρμα την προτελευταία Τερνάνα. Μαζί με τον άσσο θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και το no – goal καθώς από τους φιλοξενούμενους θα απουσιάσει ο πρώτος τους σκόρερ ο Μοντάλτο που έχει πετύχει 20 γκολ! Η δε Πάρμα διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία.

Τα ολλανδικά play off ξεκίνησαν και σήμερα η Ντόρντρεχτ υποδέχεται την Καμπούρ. Αν πάρουμε τα έξι τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων, θα διαπιστώσουμε εκ διαμέτρου αντίθετες επιδόσεις. Για την ακρίβεια σε αυτά τα έξι ματς η μεν Καμπούρ συνέλλεξε 18 βαθμούς και η δε Ντόρντρεχτ μόλις έναν! Τις δύο φορές που συναντήθηκαν φέτος επικράτησε με το ίδιο σκορ η Καμπούρ (3-0). Η παράδοση δείχνει πέντε διπλά στα 7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Η Ντόρντρεχτ διαθέτει τη χειρότερη εντός έδρας άμυνα στο πρωτάθλημα και η δε Καμπούρ τελείωσε την κανονική διάρκεια έχοντας τη δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας άμυνα με ένα γκολ διαφορά από τη Φορτούνα.

Αυτές φίλες και φίλοι αποτελούν τις μοναδικές επιλογές μου για σήμερα. Το βραδινό μεγάλο ματς του Champions League θα καθίσω να το παρακολουθήσω χωρίς κανένα στοιχηματικό άγχος, διότι θέλω να απολαύσω δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες του πλανήτη με την… ηρεμία μου. Ούτως ή άλλως ειδικά μετά και από το σκορ του πρώτου αγώνα όπου οι Ισπανοί κέρδισαν με 1-2, τα πάντα πλέον είναι ανοιχτά. Το μόνο που θεωρώ βέβαιο είναι πως θα διεξαχθεί ένα πολύ ενδιαφέρον και επιθετικό παιχνίδι.

Καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] όπου χθες για μια ακόμη φορά καταφέραμε να περάσουμε πάρα πολλά σημεία τόσο κατά τη διάρκεια του LIVE όσο και πριν από την έναρξη των αναμετρήσεων.

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]: Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου με 230+ ειδικά στοιχήματα

Τώρα το παιχνίδι… αποκτά άλλο επίπεδο στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] με επιστροφή* στο Champions League!

Οι Μαδριλένοι πέρασαν νικηφόρα από το Μόναχο, ωστόσο οι Βαυαροί δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη! Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Ριμπερί σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στον αγώνα!

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ