ΜΟΝΟ OVER Η ΟΜΟΝΟΙΑ…

Καλημέρα. Παραμερίζοντας τα κύπελλα, τα μόνα ματς επαγγελματικών πρωταθλημάτων που διεξάγονται σήμερα είναι κάποια λιγοστά από τη Γαλλία και την Κύπρο.

Έτυχε να παρακολουθήσω πάνω από 60 λεπτά της αναμέτρησης του Σαββάτου ανάμεσα στη Ρεν και τη Μαρσέιγ και διαπίστωσα ιδίοις όμμασι την απαράδεκτη αμυντική λειτουργία της ομάδας της Ρεν. Βάσει αυτών που είδα, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για τον τερματοφύλακά της να μπορέσει να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του και στο αποψινό παιχνίδι απέναντι στη Λιλ. Η γηπεδούχος ομάδα που έχει νέο προπονητή τον Γκαλτιέ, έχει και την παράδοση με το μέρος της, καθώς σε σύνολο 44 αναμετρήσεων έχει υποστεί μόλις τρεις ήττες! Όσοι ασχολείστε με τη στατιστική πάντως, ίσως να γνωρίζετε ότι η Ρεν έχει σταματήσει να σκοράρει σε πρώτο ημίχρονο εδώ και μήνες. Από τα συνολικά 12 γκολ των τελευταίων 10 αγωνιστικών, μόλις ένα σημειώθηκε στο πρώτο 45λεπτο και αυτό με αυτογκόλ, στο 1-0 με τη Μπορντό!

Η Μονπελιέ συμπλήρωσε 17 under σε 20 αγωνιστικές. Διατηρεί την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία αλλά και μια από τις χειρότερες επιθέσεις. Εκτός έδρας έχει 8 στα 9 under, με συντελεστή τερμάτων 7-5! Απίστευτα πράγματα… Σήμερα φιλοξενείται από την Αμιάν που έχει πανομοιότυπες αποδόσεις. Η επίθεσή της είναι η τρίτη χειρότερη στο πρωτάθλημα, αλλά η άμυνά της από τις καλύτερες στη Γαλλία. Επειδή το under προσφέρεται ευλόγως με χαμηλές αποδόσεις. Θα προτιμήσω να ρισκάρω στο 0-0 του ημιχρόνου που είναι και το… αγαπημένο των δύο αυτών ομάδων.  (2.25 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στην Κύπρο, η Ομόνοια παραμένει η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που μακριά από το γήπεδό της μετρά μόνο over! Έφτασε τα 9 στα 9 διατηρώντας την τρίτη παραγωγικότερη εκτός έδρας επίθεση. Απόψε φιλοξενείται στην Λεμεσό από τον Απόλλωνα ο οποίος διατηρεί την καλύτερη εντός έδρας επίθεση στην κατηγορία, επιτυγχάνοντας 30 γκολ σε εννέα παιχνίδια! Μέσο όρο δηλαδή 3.5 ανά αναμέτρηση! Υπό αυτήν την στατιστική, εννοείται ότι θα προτιμήσω να ποντάρω στο over.

Η άλλη ομάδα της Λεμεσού αντιθέτως, φέρνει το ένα under πίσω από το άλλο. Αναφέρομαι στην ΑΕΛ που μακριά από το γήπεδό της έχει 8 στα 9 under. Έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, αλλά συνάμα και τη δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση μετά από την Πάφο. Απόψε φιλοξενείται από τον ΑΠΟΕΛ και από τον μικρό σε απόδοση άσσο, προτιμώ να ποντάρω ρισκάροντας στο under 2.5 γκολ. Ως εναλλακτική επιλογή υπάρχει και το να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. (2.00 στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]). Σας θυμίζω ότι η ΑΕΛ κρατά απαραβίαστη την εστία της εδώ και επτά αγωνιστικές, στα πρώτα ημίχρονα των αναμετρήσεών της…

Καλή τύχη…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ