ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΕΧΑΣΕ!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Η πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου της Σούπερ Λίγκα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Απόλλων – Ατρόμητος.

Πριν μεσολαβήσει η διακοπή των τριών εβδομάδων, η ομάδα του Περιστερίου βρισκόταν σε ιδανική αγωνιστική κατάσταση. Παραμένει συνδιεκδικήτρια του τίτλου και το αξιοθαύμαστο είναι ότι αυτή τη στιγμή διατηρεί τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις, έχοντας πέντε διπλά στο ενεργητικό της. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Ατρόμητος είναι η ομάδα που έχει υποστεί τις λιγότερες ήττες στην κατηγορία. Βασικά έχει χάσει μόνο από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με σκορ 2-1.

Ο Απόλλων από την άλλη μεριά, κινδυνεύει με υποβιβασμό καθώς έχει μόλις δύο νίκες στο ενεργητικό του. Το υλικό του δεν είναι κακό, αλλά παρουσιάζει μεγάλη αστάθεια στην απόδοσή του. Παρά το γεγονός ότι στα αθηναϊκά ντέρμπι τα πάντα μπορούν να συμβούν, στην προκειμένη περίπτωση επιλέγω να στηρίξω την φιλοξενούμενη ομάδα που μας έχει δείξει πολλά θετικότερα στοιχεία έως τώρα.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει ελάχιστα παιχνίδια με μηδαμινό στοιχηματικό ενδιαφέρον και γι΄αυτό το λόγο θα παραμείνω μόνο στο διπλό του Ατρομήτου.

Εάν και εφόσον προκύψει κάτι καλύτερο και ουσιαστικότερο κατά τη διάρκεια της μέρας, θα το αναφέρω στο twitter (@fontastsounis) όπως το πράττω καθημερινά.

Καλή τύχη και καλή εβδομάδα να έχουμε.

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει σε μηδενική γκανιότα* το ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (3.85 – 3.10 – 2.38) (ώρα έναρξης 19.30)

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ