ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ Η ΣΑΝΤΑ ΦΕ…

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Σήμερα έχουμε να κάνουμε με ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα καθώς τα παιχνίδια είναι λίγα και τα φαβορί δυσδιάκριτα.

Κρίνοντας από τις μεταγραφές του καλοκαιριού πάντως, η Σεντ Πάουλι φαντάζει ένα… κλικ ανώτερη από τη Διναμό Δρέσδης. Οι γηπεδούχοι που ξεκίνησαν το πρωτάθλημά με διπλό στο Μπόχουμ, ενισχύθηκαν αρκετά φέτος και στοχεύουν στην άνοδο. Η ομάδα της Δρέσδης από την άλλη μεριά, αποδυναμώθηκε συγκριτικά με πέρσι, καθώς αποχώρησαν πολλοί βασικοί ποδοσφαιριστές κυρίως από τη μέση και μπροστά. Τα τελευταία χρόνια που οι δύο αντίπαλοι ξαναβρέθηκαν στην ίδια κατηγορία, η Σεντ Πάουλι έχει τέσσερις στις τέσσερις νίκες.

Το πορτογαλικό πρωτάθλημα ξεκίνησε αλλά και τα τρία αποψινά ματς είναι ντέρμπι αμφιβόλου… έκβασης.  Βάσει ρόστερ φαίνεται ότι έχει ένα μικρό προβάδισμα η Ρίο Άβε αλλά το 1.80 δεν επαρκεί για ποντάρισμα.

Ντέρμπι όμως έχουμε και σε Δανία, Πολωνία, Τσεχία και Σουηδία. Μιλάμε για αμφίρροπα παιχνίδια όπου η μπίλια μπορεί να κάτσει οπουδήποτε. Αν έπρεπε να επιλέξω κάτι, ίσως πήγαινα στο over στο Τζουργκάρντεν – Μάλμε, διότι αυτές οι δύο ομάδες μαζί με την Έλφσμποργκ έχουν τις παραγωγικότερες επιθέσεις στην κατηγορία. Η δε Τζουργκάρντεν φέρνει μόνο over από το Ιούνιο και μετά.

Στην Ρουμανία η Ντιναμό Βουκουρεστίου είναι ανώτερη και λογικά θα επικρατήσει της Γκαζ Μετάν, αλλά η απόδοση δεν δελεάζει για ποντάρισμα.

Στην Κολομβία τέλος, ίσως αξίζει ένα μικρό ρίσκο το διπλό της Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε. Η ομάδα που κατέκτησε την περσινή Κλαουσούρα προπορεύεται στη βαθμολογία και είναι η μοναδική που μέχρι στιγμής μετρά μόνο νίκες. Η τυπικά γηπεδούχος Κορτουλούα (τα φετινά εντός έδρας παιχνίδια της τα δίνει στην έδρα της Αμέρικα Ντε Κάλι), δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και υστερεί αν συγκρίνουμε τα ρόστερ τους.

Εννοείται πως τα πονταρίσματα των όποιων επιλογών μας θα πρέπει να είναι αρκετά μειωμένα. Ούτως ή άλλως έρχεται ένα κουπόνι με πολλά παιχνίδια, καθώς διεξάγονται εμβόλιμες αγωνιστικές σε αρκετά πρωταθλήματα.

Καλή τύχη.

SPORTINGBET.GR

5% πριμ δίνει η SPORTINGBET.GR στον αγώνα ΣΕΝΤ ΠΑΟΥΛΙ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ*

*Ισχύουν όλοι και προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ