ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ… ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΖΩΗ ΤΗΣ!

Καλημέρα. Απόψε επιστρέφει δυναμικά στην ζωή μας το Champions League, με οκτώ, άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο, ενδιαφέροντα παιχνίδια. Αυτό που σίγουρα ξεχωρίζει, είναι το Σίτι – Νάπολι, το οποίο αναμένουμε να το παρακολουθήσουμε με ξεχωριστό ενδιαφέρον. Πάντως, όπως και σε όλα σχεδόν τα υπόλοιπα παιχνίδια, ερχόμαστε αντιμέτωποι με μια ιδιαίτερα χαμηλή απόδοση στο πρώτο σημείο που επί του προκειμένου είναι ο άσσος. Η Νάπολι όμως αυτή τη στιγμή, παραμένει η πιο φορμαρισμένη ομάδα σε ολόκληρη την Ευρώπη! Στο Καμπιονάτο έχει 8 στα 8 και θεωρώ ότι θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται με μεγαλύτερο σεβασμό. Το μόνο… άλλοθι που έχουν οι μπουκ είναι το γεγονός ότι η ιταλική ομάδα έχει ρίξει το βάρος κυρίως στο πρωτάθλημα καθώς ο πόθος για την κατάκτηση του τίτλου είναι διακαής… (ο αγώνας προσφέρεται σε μηδενική γκανιότα* από τον STOIXIMAN.GR)

Γενικότερα πάντως, προσωπικά δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ με τα αποψινά ευρωπαϊκά παιχνίδια. Καταρχάς, εκτός από την Μάντσεστερ Σίτι, έχουν ήδη αποκλειστεί λόγω αρνητικής απόδοσης, η Λίβερπουλ, η Ντόρτμουντ και η Ρεάλ, παρά το γεγονός ότι έχουν σαφές προβάδισμα για τη νίκη…

Ούτε και το 1.65 του διπλού της Σεβίλλης με ικανοποιεί. Η Σπαρτάκ Μόσχας είναι η πρωταθλήτρια Ρωσίας και μέσα στην έδρα της παραμένει δυνατή και υπολογίσιμη.

Χωρίς λογική είναι και το 1.55 της Μονακό. Η γαλλική ομάδα δεν έχει καμία σχέση με το περσινό εξαιρετικό σύνολο και η Μπεσίκτας διαθέτει πολύ καλό ρόστερ και άγνοια κινδύνων… Στα δύο παραπάνω παιχνίδια λοιπόν, όχι μόνο δεν θα ποντάρω στα φαβορί, αλλά σκέφτομαι να τα κοντράρω κιόλας!

Το ίδιο ισχύει και με τον άσσο της Λειψίας. 1.90 κόντρα στη… μπαρουτοκαπνισμένη Πόρτο (φωτο); Το είχαμε πει και πριν από λίγες μέρες, ότι για έναν ανεξήγητο λόγο, οι μπουκ προσφέρουν συνεχώς και αδιαλείπτως πολύ χαμηλές αποδόσεις σε όλες τις γερμανικές ομάδες, ουδεμίας εξαιρουμένης! Η Λειψία όμως, δεν είναι ούτε Μπάγερν, ούτε Ντόρτμουντ, ούτε καν Λεβερκούζεν. Μια νεόπλουτη ομάδα είναι, που δεν έχει καμία απολύτως εμπειρία από Ευρώπη. Μια ευρωπαϊκή βραδιά της Πόρτο, είναι ολόκληρη η ποδοσφαιρική… ζωή της Λειψίας!

Αμ, το 1.95 του διπλού της Σαχτάρ; Δεν δίνουν αγώνα πρωταθλήματος, με την… Ζίρκα και την Βόρσκλα οι ουκρανοί. Αγώνα Champions League παίζουν, με την δυνατή και έμπειρη Φέγενορντ και μάλιστα εκτός έδρας.

Σε όλες τις παραπάνω αναμετρήσεις λοιπόν, ή απλά δεν παίζεις τίποτα απολύτως και αγνοείς επιδεκτικά όλα τα φαβορί, ή αποφασίζεις να μετατραπείς σε… κυνηγός μεγάλων αποδόσεων ευελπιστώντας ότι όλο και κάποια θα σου κάτσει…

Ευτυχώς δηλαδή που αυτοί οι άγγλοι δεν βαριούνται να παίζουν μπάλα μέρα παρά μέρα και έτσι βρήκαμε υλικό για μία ακόμα φορά… Απόψε διεξάγεται η 14η εμβόλιμη αγωνιστική σε Λιγκ 1 και Λιγκ 2 και παρακάτω θα δούμε μερικά σημεία ανά κατηγορία…

ΛΙΓΚ 1

Πάνω που είχε στρώσει η Μπλάκμπερν, το περασμένο Σάββατο έχασε από την Όλνταμ με 1-0. Θα μπορούσε βέβαια να είχε τουλάχιστον ισοφαρίσει βάσει των ευκαιριών που χάθηκαν, αλλά αυτό που μένει πάντα στο τέλος είναι το αποτέλεσμα. Η ομάδα της Μπλάκμπερν αποτελεί ένα από τη ηχηρότερα ονόματα της κατηγορίας και πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος δινόταν ως πρώτο φαβορί για την άνοδο.  Σήμερα φιλοξενεί την Πλίμουθ που παραμένει βυθισμένη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με μία μόλις νίκη μετά από 13 παιχνίδια. Αυτή τη φορά δεν βλέπω έκπληξη καθώς πιστεύω ότι η Μπλάκμπερν θα επιστρέψει στις επιτυχίες. Ο άσσος μπορεί να παιχτεί συνδυαστικά και με το under διότι οι γηπεδούχοι σπάνια πετυχαίνουν πάνω από δύο γκολ στα παιχνίδια τους. Η δε Πλίμουθ έχει μόλις εννέα γκολ στο ενεργητικό της και αυτή είναι η τρίτη χειρότερη επίδοση στην κατηγορία.

Από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος είναι και η φορμαρισμένη Ρόδεραμ που συμπλήρωσε τέσσερις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Σήμερα φιλοξενείται από την υποδεέστερη Γουίμπλεντον που εντός έδρας έχει μόλις μία νίκη σε έξι αγωνιστικές. Και εδώ θα μπορούσαμε πάντως να δούμε το under, διότι η μεν Γουίμπλεντον έχει 6 στα 6 under εντός και η δε Ρόδεραμ 5 στα 6 εκτός. Η Γουίμπλεντον είναι γενικότερα η ομάδα με τα περισσότερα under σε ολόκληρη τη Βρετανία καθώς συμπλήρωσε 12 στα 13!

Η Μίλτον παρά το ότι διαθέτει ένα αρκετά καλό ρόστερ, έχει μείνει πίσω στο βαθμολογία και ψάχνει επειγόντως για βαθμούς.  Θεωρώ ότι μπορεί να τους βρει στο αποψινό παιχνίδι απέναντι στην μέτρια Γουόλσολ η οποία μακριά από το γήπεδό της αποδυναμώνεται αισθητά.

Για τους φίλους των over τέλος, είθισται να… φροντίζουν η Μπρίστολ Ρόβερς και η Σάουθεντ που έχουν από 11 και 9 over αντίστοιχα…

ΛΙΓΚ 2

Καταρχάς οι δύο πρώτες ομάδες που είχα στο μυαλό μου δυστυχώς… κάηκαν διότι παίζουν μεταξύ τους (αναφέρομαι στην Έξετερ και τη Λούτον). Η τρίτη που σκεφτόμουν όμως, θα μπορούσε να αποτελέσει επιλογή καθώς φιλοξενείται από την ντεφορμέ Μπαρνέτ η οποία έρχεται από 5 ήττες και δύο ισοπαλίες. Η Μάνσφιλντ θεωρείται ως μία από τις ισχυρότερες ομάδες του πρωταθλήματος και μπορεί να τα καταφέρει εκεί μέσα. 

Σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση έχει περιέλθει και η Κρου η οποία συμπλήρωσε έξι ήττες σε επτά παιχνίδια. Ο συντελεστής τερμάτων σε αυτά τα έξι αρνητικά αποτελέσματα ήταν 2-15! Απόψε έχει δύσκολο έργο καθώς καλείται να αντιμετωπίσει την δυνατή και φορμαρισμένη Νοτς Κάουντι που το περασμένο Σάββατο σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Φαινομενικά εύκολο έργο φαίνεται ότι έχει σήμερα η Κόβεντρι, αφού υποδέχεται τη Φόρεστ Γκριν που έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη εδώ και μήνες… Οι φιλοξενούμενοι γνώρισαν βαριά εντός έδρας ήττα το περασμένο Σάββατο με σκορ 0-4 από τη Νιούπορτ και μετά από αυτό το αποτέλεσμα έγινε η ομάδα που έχει δεχθεί τα περισσότερα γκολ (31) σε ολόκληρη τη Βρετανία. Ο άσσος λοιπόν, μπορεί  λογικά να παιχτεί συνδυαστικά με το over…

Άλλη μια ομάδα που κυριολεκτικά δεν βλέπεται φέτος είναι η Τσέστερφιλντ η οποία παρά την αλλαγή προπονητή δεν βελτιώθηκε καθόλου. Πλέον συμπλήρωσε 6 διαδοχικές ήττες και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει και συνέχεια. Σήμερα φιλοξενείται από την Κρόουλι η οποία μπορεί να επιστρέψει στις νίκες. Ειδικά το συγκεκριμένο ζευγάρι όμως θα το αφήσω για το live, διότι η Κρόουλι είναι μια αλλοπρόσαλλη ομάδα. Πρόκειται για ένα ματς στο οποίο δεν θα απέκλεια τυχόν ανατροπές. Θα το παρακολουθώ λοιπόν στο live bet και ελπίζω να βγάλουμε… λαυράκια.

Από την Β Βραζιλίας τέλος, τα μόνα σημεία που θα μπορούσαν να επιλεχθούν βάσει ρόστερ και φόρμας, είναι τα διπλά των Ιντερνασιονάλ και Αμέρικα Μινέιρο. Η πρωτοπόρος Ιντερνασιονάλ έρχεται από 11 νίκες σε 13 αγωνιστικές! Φιλοξενείται από την ντεφορμέ Μπόα που συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες. Οι γηπεδούχοι μετρούν μόνο μία νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα.

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται και η Αμέρικα Μινέιρο που ακολουθεί την Ιντερνασιονάλ στον βαθμολογικό πίνακα.  Διαθέτει την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα και μακριά από το Μινέιρο έχει υποστεί μόνο τρεις ήττες σε 14 παιχνίδια! Φιλοξενείται από την μέτρια Μπραζίλ Πελότας και πιστεύω ότι μπορεί να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές της…

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

SPORTINGBET.GR: ΛΕΙΨΙΑ – ΠΟΡΤΟ (21.45)

Επιστροφή στοιχήματος αν ο Βέρνερ σκοράρει το πρώτο γκολ.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ