ΜΕ ΦΟΡΑ Η ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ…

Καλημέρα. Από τη μύγα… ξύγκι καλούμαστε να βγάλουμε σήμερα καθώς το πρόγραμμα είναι πολύ μικρό και το στοιχηματικό ενδιαφέρον ελάχιστο.

Στην Ιταλία πάντως, η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή την εποχή είναι η Ουντινέζε (φωτο) που συμπλήρωσε πέντε σερί νίκες με συντελεστή 14-2! Απόψε φιλοξενείται από τη ντεφορμέ Κιέβο που την προηγούμενη αγωνιστική έχασε ακόμα και από την ανύπαρκτη Μπενεβέντο, η οποία μετρά 17 ήττες σε 19 παιχνίδια! Στην παρούσα φάση λοιπόν το λογικό προβάδισμα δείχνουν να το έχουν οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους καθώς έχουν υποστεί μόνο μία ήττα στις 9 τελευταίες επισκέψεις τους.

Η αγωνιστική συμπεριφορά της Φιορεντίνα αλλά και οι εκτός έδρας επιδόσεις της Ίντερ με οδηγούν στο Χ του ημιχρόνου. Οι «Βιόλα» φέρνουν 0-0 στο ημίχρονο εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Η δε Ίντερ έχει δεχθεί μόνο έξι γκολ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια. Το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Μιλάνου έχει πάθει επιθετική αφλογιστία, καθώς έχει σημειώσει μόνο ένα γκολ σε τέσσερα παιχνίδια. Η δε Φιορεντίνα έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Πιστεύω λοιπόν ότι θα διεξαχθεί ένα σχετικά προσεκτικό και κλειστό πρώτο ημίχρονο και γι΄αυτό επιλέγω το Χ.

Απόψε έχουμε πρεμιέρα στην μεξικανική Κλαουσούρα, με τον αγώνα Πουέμπλα – Τίγκρες που ξεκινά στις 3.00 ώρα Ελλάδας. Η Τίγκρες είναι η περσινή πρωταθλήτρια του Απερτούρα και θεωρώ ότι δικαιολογημένα προβάλλεται ως το φαβορί της αναμέτρησης, καθώς η Πουέμπλα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Θυμίζω ότι πέρσι τελείωσε το πρωτάθλημα ως η ομάδα που είχε σημειώσει τα λιγότερα (14) τέρματα. Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις των τελευταίων 10 ετών δεν υπάρχει κανένας άσσος, ενώ σχεδόν όλα τα παιχνίδια λήγουν στο under. Επειδή δεν βλέπω σημαντικές αλλαγές φέτος, θεωρώ ότι μπορεί να έχουμε μια επανάληψη του φαινομένου. Μια ισχνή νίκη της Τίγκρες δηλαδή, της τάξεως του 0-1.

Με τους δύο αγώνες του βρετανικού κυπέλλου δεν θα ασχοληθώ διότι γενικότερα δεν αρέσκομαι στο να επενδύω τα χρήματά μου σε παιχνίδια κυπέλλων από όπου και αν προέρχονται. Η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ μπορεί να έχουν το όνομα, αλλά τόσο ο Κλοπ όσο και ο Μουρίνιο θα προβούν σε αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους διότι αυτό που προέχει είναι το πρωτάθλημα.

Καλή τύχη και με οτιδήποτε νεότερο τα λέμε στο twitter (@fontastsounis).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ