ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ Η ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ!

Καλημέρα. Αν απομονώσουμε όλα τα ματς των κυπέλλων, το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας είναι σχετικά μικρό και χωρίς σημαντικό στοιχηματικό ενδιαφέρον. Στην Πρέμιερ η Λίβερπουλ που προέρχεται από ήττα – σοκ από την ουραγό Σουόνσι, θα κληθεί να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες απέναντι σε μια από τις πιο ντεφορμέ ομάδες της κατηγορίας που δεν είναι άλλη από τη Χάντερσφιλντ. Η άμυνα των γηπεδούχων είναι από τις χειρότερες, ενώ η Λίβερπουλ εξακολουθεί να διατηρεί την παραγωγικότερη εκτός έδρας επίθεση συμπληρώνοντας 10 over σε 12 παιχνίδια. Δεν μπορώ λοιπόν να σκεφτώ κάτι άλλο από τον συνδυασμό του διπλού με το οver επί του προκειμένου. (1.90 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στην Τσάμπιονσιπ, αν είχα λίγο μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στη Ρέντινγκ θα έπαιζα το διπλό στον αγώνα με τη Μπέρτον που έχει τις χειρότερες εντός έδρας επιδόσεις σε ολόκληρη τη Βρετανία! (10 ήττες). Επειδή όμως οι λονδρέζοι έχουν και αυτοί ξεχάσει τι πάει να πει νίκη, προτιμώ να ποντάρω στο ότι θα σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Σημειώστε ότι η Ρέντινγκ δεν έχει σκοράρει σε κανένα από τα πρώτα ημίχρονα των επτά τελευταίων αγώνων της στο πρωτάθλημα! (2.15 στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Στο Μίλγουολ – Ντέρμπι η λογική λέει διπλό, καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί μακριά από την έδρα τους. (7-5-2). Η Μίλγουολ όμως, είναι μια παραδοσιακά δυσκολοκατάβλητη ομάδα όταν παίζει μέσα στο Λονδίνο μπροστά στο ένθερμο κοινό της. Πιστεύω λοιπόν ότι τουλάχιστον ένα ημίχρονο μπορεί να το αντέξει, αφού ούτως ή άλλως μέχρι στιγμής έχει υποστεί μόνο τρεις εντός έδρας ήττες σε 14 αγωνιστικές. Η δε Ντέρμπι εδώ και 12 παιχνίδια έχει δεχθεί μόνο ένα τέρμα στα πρώτα ημίχρονα των αγώνων της. Ρισκάρω λοιπόν στο Χ του ημιχρόνου και από εκεί και πέρα βλέπουμε για το διπλό στο live αν και εφόσον οι φιλοξενούμενοι διατηρούν την πρωτοβουλία των κινήσεων. (2.00 στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Στη Λιγκ 1 ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει τη δυναμική και τις δυνατότητες της Μπλάκμπερν που παραμένει αήττητη για 17 συνεχόμενες αγωνιστικές! Παρ’ όλα αυτά, εξακολουθεί να ενισχύεται μεταγραφικά διότι υπάρχει έντονος ανταγωνισμός για την άνοδο. Οι εντός έδρας γκέλες δεν… επιτρέπονται και απέναντι στη μέτρια και νωθρή Γουόλσολ, πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει. Επειδή κλίνω προς την πρώτη εκδοχή, θα συνδυάσω τον άσσο με το over για να ανεβάσω και τη συνολική απόδοση. Ούτως ή άλλως πρόκειται για το σύλλογο που διατηρεί την παραγωγικότερη επίθεση μετά από την πρωτοπόρο Γουίγκαν. (2.20 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Τέλος, στον αγώνα της Λανς με τη Σοσό για το πρωτάθλημα της Β Γαλλίας ποντάρω στο να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, επειδή… κάτι τέτοια τα συνηθίζει η Σοσό. Οι φιλοξενούμενοι έχουν φέρει πέντε σερί 0-0 στο ημίχρονο. Σε αυτά τα πέντε ματς όμως σημειώθηκαν συνολικά εννέα γκολ. Όλα μπήκαν κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου…

Φίλες και φίλοι όπως έχουμε ξαναπεί, πολλές φορές η ποσότητα… ξεγελά το μάτι που αρέσκεται σε χορταστικά προγράμματα. Το «πολύ» όμως δεν σημαίνει απαραίτητα και καλό. Το πρόγραμμα λοιπόν είναι πάρα πολύ μέτριο και θα προσπαθήσουμε να πορευτούμε με λίγα παιχνίδια έως ότου έρθουν καλύτερες – στοιχηματικά – μέρες.

Καλή τύχη…

Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως να υπενθυμίσω ότι όσοι δεν έχετε λογαριασμό στο twitter μπορείτε να μας διαβάζετε και μέσα από το Bookenemy.com κλικάροντας εκεί που γράφει τα tweets του Φώντα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ