ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗ ΦΟΡΜΑ…

Καλημέρα. Έχουμε τονίσει επανειλημμένως ότι το πρώτο πράγμα που οφείλουμε να ελέγχουμε όταν παίζουμε στοίχημα, είναι η φόρμα των εκάστοτε ομάδων. Στη Β Γαλλίας λοιπόν οι τρεις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας είναι η Αζαξιό, η Οσέρ και η Νιμ.

Η ομάδα της Κορσικής έρχεται από πέντε νίκες και μία ισοπαλία με συντελεστή τερμάτων 15-2! Απόψε υποδέχεται τη μέτρια Σατορού που διατηρεί τη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα στο πρωτάθλημα.

Η Οσέρ που παίζει καλό ποδόσφαιρο με τον Ζιλό στον πάγκο της, έρχεται από τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Σήμερα υποδέχεται στην ισχυρή έδρα της την… χλιαρή Γκάζελεκ που δεν έχει ακόμα διπλό στο ενεργητικό της. Οι φιλοξενούμενοι διατηρούν τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα μετά από την ουραγό Τουρ.

Η δε Νιμ έχει τρεις σερί νίκες απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους όπως είναι η Μπρεστ, η Ορλεάν και η Βαλενσιέν. Σε αυτά τα τρία ματς μάλιστα, πέτυχε συνολικά 10 γκολ! Σήμερα φιλοξενεί την προτελευταία Κιουβεγί που συμπλήρωσε 6 σερί ήττες. Οι νεοφώτιστοι δεν δείχνουν ικανοί να σταθούν στην Β Γαλλίας και ήδη μετρούν 10 ήττες σε 13 αγωνιστικές! Εδώ πάντως θα μπορούσαμε να δούμε και το over καθώς η Νιμ που διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση στο πρωτάθλημα, συμπλήρωσε 8 συνεχόμενα over! Τη δε Κουβεγί σπανίως θα την δούμε να δέχεται κάτω από 2 γκολ σε αναμέτρηση.

Τον άσσο της Οσέρ αντιθέτως θα μπορούσαμε να τον συνδυάσουμε με το under, διότι η συγκεκριμένη ομάδα δεν συνηθίζει να διαλύει τους αντιπάλους της. Η Γκάζελεκ από την άλλη μεριά, συμπλήρωσε 5 under σε 6 εκτός έδρας παιχνίδια και σε αυτό το διάστημα κατάφερε να πετύχει μόλις ένα γκολ…

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα, για μία ακόμη φορά δεν λείπουν οι παράδοξες αποδόσεις. Στη Βουλγαρία για παράδειγμα, το 1.60 της Μπότεφ είναι απελπιστικά μικρό για να μπει στην διαδικασία κανείς να κοντράρει τη Σλάβια. Το ξέρω ότι η ομάδα της Σόφιας δεν έχει καμία σχέση με το ένδοξο παρελθόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι έχει χάσει τελείως το μέταλλο και το βάρος της φανέλας της. Η Μπότεφ είναι επιρρεπής στις εντός έδρας γκέλες, καθώς ήδη μετρά τρεις ήττες σε επτά παιχνίδια.

Ούτε η Άιντραχτ στο 1.65 αξίζει. Η ομάδα της Φρανκφούρτης έχει πετύχει μόλις μια νίκη φέτος στην έδρα της, ενώ η Βέρντερ μπορεί να μην κερδίζει μακριά από τη Βέρνη, αλλά ταυτόχρονα δεν χάνει κιόλας. Σας θυμίζω ότι συμπλήρωσε τέσσερις ισοπαλίες σε πέντε εκτός έδρας παιχνίδια. Επίσης ίσως ευνοήσει η απόλυση του Νούρι ο οποίος τελικά άντεξε μόνο δέκα αγωνιστικές. Στη θέση του ανέλαβε προσωρινά ο Φλόριαν Κόφελντ και δεν αποκλείεται το ντεμπούτο του να είναι θετικό.

Και ο άσσος της Σαντχάουζεν στη Β Γερμανίας μικρός είναι. Η Ντούισμπουργκ μπορεί να μην έχει νίκη εντός, έχει όμως τρεις εκτός! Εδώ θέλετε και ένα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο για τη γηπεδούχο Σαντχάουζεν; Πρόκειται για τη μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα 8 πιο πρόσφατα πρώτα ημίχρονα των αγώνων της! Σε αυτό το διάστημα πέτυχε συνολικά επτά γκολ και όλα μπήκαν στο δεύτερο 45λεπτο! Παρόμοιες επιδόσεις έχει και η Ντούισμπουργκ, καθώς και τα τέσσερα γκολ που έβαλε τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Ειδικά στη Γ Γερμανίας είναι πλέον… αποδεδειγμένο ότι οι μπουκ ποτέ δεν λογάριασαν τη φόρμα των ομάδων! Πως αλλιώς να εξηγηθεί το 2.00 της Μούνστερ και το 3.0 της Φορτούνα Κολωνίας; Οι γηπεδούχοι εδώ και σχεδόν δύο μήνες κατάφεραν να κερδίσουν μόνο την ανύπαρκτη Όσναμπρικ. Την προηγούμενη αγωνιστική μάλιστα έφαγαν έξι γκολ από τη Βέχεν! Η Φορτούνα Κολονίας αντιθέτως, τα πηγαίνει περίφημα, ενώ διατηρεί και τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία (4-2-1).

Μια από τα… ίδια έχουμε και στην αναμέτρηση της Βέρντερ Β με τη Σόνενχοφ, καθώς οι μπουκ δίνουν σαφές προβάδισμα στην πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας. Αυτή είναι η Βέρντερ Β που παραμένει χωρίς τρίποντο εδώ και 10 αγωνιστικές! Σε αυτό το διάστημα πέτυχε έξι γκολ και δέχθηκε 19! Η δε Σόνενχοφ είναι ανεβασμένη αγωνιστικά, καθώς έρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες…

Γενικότερα διαπιστώνουμε μια τάση των μπουκ να πρόσκεινται ευνοϊκά προς όλους τους γηπεδούχους. Αυτό το βλέπουμε και στη Β Ιταλίας στον αποψινό αγώνα της Πεσκάρα με την Παλέρμο. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην κορυφή βαθμολογικού πίνακα, χωρίς να έχουν υποστεί ούτε μία ήττα μακριά από την έδρα τους. Η Πεσκάρα είναι ντεφορμέ και παρόλα αυτά ο άσσος κυκλοφορεί σε αποδόσεις πέριξ του 2.00.

Στη Β Ολλανδίας δεν πρόκειται να κοντράρω στο 1.60 την έμπειρη Ντε Γκράαφστσαπ που δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα μακριά από την έδρα της. Σέβομαι τον πρωτοπόρο Γιόνγκ Άγιαξ, αλλά προσωπικά τουλάχιστο, δεν πρόκειται να εκπλαγώ αν απόψε δεν ηττηθεί η ομάδα (Ντε Γκράαφστσαπ) που έχει μακράν την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα.

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας όμως παραμένει η Ναϊμέγκεν (φωτο) που έρχεται από 5 σερί νίκες με συντελεστή 13-3. Απόψε υποδέχεται την αρνητική Καμπούρ που έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη εδώ και ενάμισι μήνα. (1.80 στην [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Η ομάδα με τις χειρότερες εντός έδρας επιδόσεις είναι η προτελευταία Χέλμοντ που συμπλήρωσε 5 ήττες και μία ισοπαλία σε έξι αγωνιστικές. Απόψε υποδέχεται την σοβαρή και… μετρημένη Έμεν η οποία από την αρχή της σεζόν ηττήθηκε μόνο από τη Γιονγκ Άλκμααρ. Η Έμεν διατηρεί τη δεύτερη καλύτερη άμυνα πίσω από τη Ντε Γκράαφστσαπ. Η Χέλμοντ αντιθέτως, έχει τη χειρότερη εντός έδρας άμυνα στην κατηγορία.

Για τους φίλους της στατιστικής να τονίσουμε ότι η Γιόνγκ Άλκμααρ που μετρά 10 over σε 11 παιχνίδια, έρχεται από 8 διαδοχικά over και γκολ – γκολ μαζί! Σήμερα φιλοξενείται από την Αλμίρε Σίτι που έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Το over 2.5 ή ακόμα και το over 3.5 θέτουν… υποψηφιότητα για επιλογή εδώ.

Πάλι για τους φίλους της στατιστικής, αξίζει να αναφέρουμε ότι στη Χιλή η Κονσεπσιόν με την Παλεστίνο συμπλήρωσαν 8 σερί under και no goal στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Στην Αργεντινή τέλος, οι μπουκ συνεχίσουν να υποτιμούν τη φορμαρισμένη Ουρακάν η οποία διατηρεί ένα αήττητο 6 αγωνιστικών με συνολικό συντελεστή τερμάτων 10-1. Απόψε φιλοξενείται από τη μέτρια Γοδόι και ο άσσος κυκλοφορεί σε χαμηλές αποδόσεις.

Καλή τύχη και με οτιδήποτε νεότερο τα λέμε στο twitter (@fontastsounis).

Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΞΑΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Μετά από το ποδόσφαιρο, οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες και στη Euroleague του μπάσκετ. Απόψε το βράδυ στις 22.00 οι καταλανοί φιλοξενούν τους ερυθρόλευκους σε ένα πολύ ενδιαφέρον και κρίσιμο ματς. Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] σας προσφέρει δεκάδες στοιχήματα σε μηδενική γκανιότα*. (1.84 – 2.18)

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ