ΜΕ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΤΗ ΦΟΡΜΑ…

Καλημέρα. Η φάση των «16» ολοκληρώθηκε χθες βράδυ με την Αγγλία να παίρνει την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι. Αυτό το παγκόσμιο κύπελλο αποδεικνύεται ευρωπαϊκή υπόθεση και θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος το τρόπαιο θα το κατακτήσει η Γαλλία. Σήμερα και αύριο έχουμε ρεπό και θα αναγκαστούμε να επιστρέψουμε στην… βαρετή και… πεζή πραγματικότητα των υπολοίπων παιχνιδιών του κουπονιού.

Η αλήθεια είναι ότι όλες αυτές τις μέρες έχουμε χάσει  λίγο την επαφή με τα λιγοστά πρωταθλήματα που εξακολουθούν να διεξάγονται, οπότε οφείλουμε να είμαστε επιφυλακτικοί και προσεκτικοί. Σήμερα θα ακολουθήσω τρεις ομάδες, αποκλειστικά και μόνο βάσει φόρμας.

Στη Φινλανδία η Λάχτι παραμένει αήττητη για 12 σερί αγωνιστικές. Σήμερα φιλοξενείται από την ντεφορμέ Σεϊναγιόεν που το ίδιο διάστημα των 12 αγωνιστικών κατάφερε να κερδίσει μόνο την προτελευταία Τούρκου. Το διπλό όπως θα δείτε και στις «αποδόσεις σε πτώση» ποντάρεται.

Η Μάριεχαμν έρχεται από 7 ήττες σε 9 παιχνίδια. Υποδέχεται τη φορμαρισμένη Χόνκα που τις τελευταίες 13 αγωνιστικές ηττήθηκε μόνο από την πρωτοπόρο Ελσίνκι.

Στη Β Βραζιλίας τέλος, η Κοριτίμπα (φωτο) που έχει πέντε νίκες και μια ισοπαλία σε έξι παιχνίδια στην έδρα της, παίζει με την Παϊσαντού που τις τελευταίες 10 αγωνιστικές, επικράτησε μόνο επί της ουραγού Μπόα. Και σε αυτή την περίπτωση ποντάρεται και πέφτει η απόδοση της φορμαρισμένης ομάδας.

Φίλες και φίλοι όπως προφανώς θα έχετε διαπιστώσει και οι ίδιοι, η στοιχηματική… επικαιρότητα είναι πιο φτωχή από ποτέ. Θα πάμε χαλαρά και για οτιδήποτε άλλο προκύψει τα λέμε στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο για σήμερα στη Stoiximan!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ 5 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ