ΜΕ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΤΗ ΦΟΡΜΑ…

Καλημέρα. Όπως κάθε Σάββατο θα ξεκινήσουμε με τις βρετανικές κατηγορίες. Από την Πρέμιερ δεν υπάρχει κάτι που να κατάφερε να μου τραβήξει την προσοχή. Τόσο η Μπόρνμουθ όσο και η Νιούκαστλ πάντως, είναι ομάδες δευτέρων ημιχρόνων. Αν δούμε τα τελευταία έξι παιχνίδι των φιλοξενούμενων, θα διαπιστώσουμε ότι από τα 12 γκολ που σημειώθηκαν, μόνο τα δύο μπήκαν σε πρώτο ημίχρονο. Η δε Μπόρνμουθ στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές έβαλε εννέα γκολ. Τα οκτώ σημειώθηκαν από την ανάπαυλα και μετά.

Στην Τσάμπιονσιπ το πρόγραμμα είναι πολύ μέτριο και προσωπικά μάλλον θα απέχω. Το μόνο σημείο που ίσως έπαιρνα ένα ρίσκο να στηρίξω, είναι το διπλό της Άστον Βίλα διότι πρόκειται για μία σαφώς ποιοτικότερη και εμπειρότερη ομάδα από ότι είναι η Σέφιλντ Γουέν. Οι γηπεδούχοι μπορεί να βελτιώθηκαν αγωνιστικά από τη μέρα που τους ανέλαβε ο Λουχουκάι, αλλά παραμένουν μέτριοι και επιρρεπείς στις εντός έδρας γκέλες, αφού έχουν μόνο πέντε νίκες σε 16 αγωνιστικές…

Στη Λιγκ 1 η Μπρίστολ Ρόβερς σκοράρει σχεδόν αποκλειστικά στα δεύτερα ημίχρονα των αγώνων της. Είναι πραγματικά εκπληκτικό το γεγονός, ότι τα 29 από τα 32 τελευταία γκολ που πέτυχε στο πρωτάθλημα, σημειώθηκαν από την ανάπαυλα και μετά! Μιλάμε δηλαδή για ένα ποσοστό της τάξεως του 90%. Όμοιό του δεν πρόκειται να βρείτε σε κανένα άλλο πρωτάθλημα στην Ευρώπη. Αυτό το στοίχημα θα κρατήσω, αλλά δίνω τύχη και στο over, διότι τόσο αυτή, όσο και η Σκάνθορπ φτάνουν εύκολα στην επίτευξη του γκολ.

Τα πολλά γκολ επέλεξα και στον αγώνα της Φλίτγουντ με τη Μίλτον, καθώς οι γηπεδούχοι έφτασαν τα οκτώ σερί over και τα 11 στις 12 τελευταίες αγωνιστικές!

Στη Λιγκ 2 εξετάζω από πλευράς φιλοξενούμενων την Έξετερ και τη Σουίντον. Η πρώτη φιλοξενείται από την… πλήρως ντεφορμέ Γκρίμσμπι που μέσα στο γήπεδό της έχει μόλις τέσσερις νίκες σε 17 παιχνίδια. Πρόκειται μάλιστα, για το σύλλογο που έχει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία.

Η Σουίντον με 10 διπλά σε 16 αγωνιστικές, είναι η ομάδα με τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις σε ολόκληρη τη Βρετανία! Σήμερα φιλοξενείται από την προτελευταία Τσέστερφιλντ που έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Η Σουίντον από την άλλη μεριά, είναι η ομάδα που έχει πετύχει τα περισσότερα (31) εκτός έδρας γκολ. Πρόκειται για μια από τις καλύτερες επιδόσεις στην Ευρώπη! Εδώ λοιπόν, εκτός από το πιθανό διπλό μπορούμε να δούμε και το over… (3.25 ο συνδυασμός στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Συνδυασμό άσσου με over βλέπω στον αγώνα της Λούτον με την Τσέλτεναμ. Η Λούτον είναι η ομάδα που έχει τις περισσότερες (13) εντός έδρας νίκες σε ολόκληρη τη Βρετανία! Μέσο όρο, σκοράρει τρία γκολ ανά αναμέτρηση και μετά από την Μάντσεστερ Σίτι είναι η ομάδα που έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ στο νησί. Η Τσέλτεναμ είναι ευάλωτη αμυντικά και λογικά θα περάσει ένα… δύσκολο απόγευμα εκεί μέσα. (2.40 ο συνδυασμός στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Η Κόλτσεστερ εξακολουθεί να διεκδικεί άνοδο, αλλά για να τα καταφέρει, θα πρέπει παιχνίδια σαν το αποψινό να τα παίρνει χωρίς… δεύτερη κουβέντα. Παίζει με την ουραγό Μπαρνέτ που δεν λέει να ορθοποδήσει…

Στη Νάσιοναλ Λιγκ στον αγώνα της Μάκλσφιλντ με την Μέιντενχεντ, βλέπω άσσο, over και περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο… Η Μάκλσφιλντ προέρχεται από δύο πολύ μεγάλες εκτός έδρας νίκες κόντρα σε Τρανμίρ και Όλντερσοτ που διεκδικούν και αυτές την άνοδο. Η ομάδα λοιπόν ξαναβρήκε τη φόρμα της και σήμερα αναμένεται να προσθέσει τρεις ακόμα βαθμούς στο ενεργητικό της, κόντρα στη νεοφώτιστη Μέιντενχεντ. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από πέντε σερί over και κάθε αγωνιστική παίζουν επιθετικά όποιον και αν έχουν απέναντί τους. Το ίδιο θα πράξουν και με τη Μάκλσφιλντ και λογικά θα το πληρώσουν… Στις τελευταίες επτά αγωνιστικές η Μάκλσφιλντ πέτυχε 13 γκολ και μόνο τα τρία από αυτά μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο…

Πάλι συνδυασμό άσσου με over επέλεξα και για το επόμενο ματς, καθώς μου το… επιτρέπουν τα στατιστικά των ομάδων. Η Ντάγκεναμ είναι εξαιρετική επιθετικά αλλά πολύ μέτρια αμυντικά. Είναι η ομάδα με τα περισσότερα (11) εντός έδρας over και σήμερα υποδέχεται έναν σύλλογο που διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες. Και εδώ πάντως μπορούμε να δούμε τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς τα 10 από τα 12 πιο πρόσφατα γκολ της Ντάγκεναμ, σημειώθηκαν από την ανάπαυλα και μετά…

Η Τρανμίρ μπορεί να έχασε την προηγούμενη Τρίτη από τη Μάκλσφιλντ, αλλά παραμένει μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Σήμερα φιλοξενείται από την Μέιντστοουν που βρίσκεται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση. Οι γηπεδούχοι βλέπετε, έχουν να κερδίσουν από τις 11 Νοεμβρίου. Έκτοτε, μετρούν εννιά ήττες και επτά ισοπαλίες σε 16 αγωνιστικές! Αν η Τρανμίρ δεν θέλει να απομακρυνθεί κι άλλο από την πρωτοπόρο Μάκλσφιλντ, αυτό το διπλό θα πρέπει να το κυνηγήσει οπωσδήποτε. (2.10 στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Για τη Χάρτλπουλ, τα λέμε κάθε εβδομάδα και η κατάσταση δεν έχει αλλάξει καθόλου, καθώς ακόμα δεν έχει βρεθεί νέος επενδυτής. Οι παίκτες πληρώνονται μέσω… εράνου από τους οπαδούς και υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να παιχτεί σοβαρό ποδόσφαιρο. Επειδή η Έμπσφλιτ είναι ανεβασμένη αγωνιστικά θα της δώσω προβάδισμα για τη νίκη. Και εδώ όμως εξετάζω τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου, διότι τις επτά τελευταίες αγωνιστικές η Έμπσφλιτ πέτυχε μόνο ένα γκολ στα πρώτα 45 λεπτά… Το ίδιο διάστημα των επτά αγωνιστικών η Χάρτλπουλ δέχθηκε συνολικά 17 γκολ. Τα 13 σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Στην Πρέμιερ Σκωτίας παρατηρείται το φαινόμενο της… ενεργοποίησης των περισσοτέρων ομάδων στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων τους. Δείτε τη Χαρτς για παράδειγμα. Τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της έληξαν 0-0 στο ημίχρονο. Η ομάδα έχει να σκοράρει πριν από την ανάπαυλα από τον Δεκέμβρη! Η Νταντί στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές έβαλε και δέχθηκε συνολικά 17 γκολ. Από αυτά, μόνο τα τέσσερα μπήκαν σε πρώτο ημίχρονο. Παίζει με τη Μάδεργουελ που δεν σκοράρει σε πρώτο 45λεπτο εδώ και πέντε αγωνιστικές.

Το ίδιο ισχύει και για τη Ρος Κάουντι με τη Σεντ Τζόνστον που σήμερα παίζουν μεταξύ τους, καθώς καμία από τις δύο δεν έχει πετύχει γκολ σε πρώτο ημίχρονο μέσα στο 2018! Όπως έχουμε ξαναπεί λοιπόν, σε αυτές τις περιπτώσεις είθισται να ποντάρουμε στα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου…

Στη Λιγκ 1 θεωρώ ότι ο άσσος της Έιρ μπορεί άνετα να συνδυαστεί με το over, καθώς η συγκεκριμένη ομάδα μετρά τα περισσότερα (21) over, σε ολόκληρη τη Σκωτία! Μέσα στο γήπεδό της μάλιστα, συμπλήρωσε 12 στα 13 over.  Υποδέχεται την Έρντρι που διατηρεί τη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα με 32 γκολ παθητικό.

Στα over την ακολουθεί η Άλμπιον Ρόβερς που έχει ένα λιγότερο (20). Πρόκειται για την ομάδα που έχει τη χειρότερη άμυνα, αλλά ταυτόχρονα και τη δεύτερη παραγωγικότερη εκτός έδρας επίθεση μετά από την προαναφερθείσα Έιρ. Σήμερα φιλοξενείται από την Ιστ Φάιφ που εντός έχει εννέα στα 13 over. Κρατάμε και εδώ τα πολλά τέρματα λοιπόν…

Στη Λιγκ 2 η πρωτοπόρος Μοντρόουζ έχει τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις με εννέα νίκες και μία μόνο ήττα σε 13 αγωνιστικές. Σήμερα φιλοξενείται από την μετριότατη Μπέργουικ που εδώ και σχεδόν δύο μήνες κατάφερε να κερδίσει μόνο την ουραγό Κάουντενμπιθ…

Φεύγουμε από τη Βρετανία και πάμε να ρίξουμε μια ματιά στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ξεκινώντας από το δικό μας…

Δεν πρόκειται να πρωτοτυπήσω καθώς θα ακολουθήσω την… πεπατημένη. Θα ποντάρω λοιπόν στα Χ του ημιχρόνου, τόσο στο ΠΑΣ – Λεβαδειακός όσο και στο Πανιώνιος – Αστέρας. Πρόκειται για ομάδες που γενικότερα σπανίως σκοράρουν στα πρώτα 45 λεπτά. Ειδικά ο Πανιώνιος μας έχει πληρώσει… άπειρες φορές φέτος. Στο Παναθηναϊκός – Λαμία αντί του 1.25 του άσσου, προτιμώ χίλιες φορές το 1.50 του under. Οι δύο αυτές ομάδες βλέπετε, μετρούν τα περισσότερα under στη Σούπερ Λίγκα με 17 και 18 αντίστοιχα. Οι «πράσινοι» διαθέτουν την δεύτερη καλύτερη εντός έδρας άμυνα μετά από τον ΠΑΟΚ, αφού έχουν δεχθεί μόνο τρία γκολ σε 10 παιχνίδια. Η δε Λαμία έχει τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση με πέντε γκολ σε 10 αγωνιστικές.

Στην Γερμανία το σετ των αποδόσεων στο Χόφενχαϊμ – Φράιμπουργκ δεν… εφάπτεται με την πραγματικότητα. Οι δύο αντίπαλοι έχουν μόλις τρεις βαθμούς διαφορά και η Χόφενχαϊμ δεν είναι σε καλή κατάσταση για να μπορεί να αιτιολογηθεί το 1.60 του άσσου της.

Στη Γ Γερμανίας η Πάντερμπορν είναι η ομάδα με τις περισσότερες (10) εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα. Διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση και σήμερα φιλοξενεί τη μέτρια Κίκερς που ουσιαστικά έχει ξεμείνει από στόχους πάρα πολύ πρόωρα.

Στην Αυστρία έχουμε λανθασμένο σετ αποδόσεων στην αναμέτρηση της Άλταχ με τη Μάτερσμπουργκ. Οι φιλοξενούμενοι βλέπετε, διανύουν περίοδο εξαίρετης φόρμας καθώς έρχονται από πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Μετά από την χειμερινή διακοπή κατάφεραν να κερδίσουν πολύ δυνατές ομάδες όπως είναι η Στουρμ Γκρατς και η Αούστρια. Η Άλταχ από την άλλη μεριά, ξεκίνησε άσχημα, αφού ακόμα δεν έχει πετύχει νίκη.

Στην αναμέτρηση της Βακ Πέλετς με τη Σεντ Πόλτεν θα επιλέξω τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου. Στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές στα ματς της Σεντ Πόλτεν σημειώθηκαν συνολικά 15 γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο όμως μπήκαν μόλις τρία. Η δε Βακ Πέλετς δεν έχει σημειώσει γκολ σε πρώτο ημίχρονο για 12 συνεχόμενες αγωνιστικές! Πρόκειται για νέο ρεκόρ το οποίο ελπίζω να μην… καταρριφθεί απόψε. (2.08 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στην Ιταλία η Μπολόνια με την Τζένοα ισοβαθμούν στους 30 πόντους. Η γραμμή του υποβιβασμού είναι στους 17 και αυτή της Ευρώπης στους 41. Η σεζόν λοιπόν ουσιαστικά έχει τελειώσει για τις δύο αυτές ομάδες και έχω την αίσθηση ότι με τον ένα βαθμό θα έμεναν ικανοποιημένες. Εναλλακτική επιλογή υπάρχει το Χ του ημιχρόνου…

Στη Β Ιταλίας η Παλέρμο απομακρύνθηκε από τις πρώτες θέσεις και πρέπει οπωσδήποτε να επιστρέψει στις νίκες. Φιλοξενείται από την τρίτη από το τέλος Προ Βερτσέλι που μέσα στο γήπεδό της έχει μόνο τρεις νίκες σε 13 αγωνιστικές. Διατηρεί μάλιστα και τη χειρότερη εντός έδρας άμυνα στην κατηγορία. Η Παλέρμο έχει την καλύτερη άμυνα και αν οι παίκτες της επιδείξουν την δέουσα σοβαρότητα, θα περάσουν νικηφόρα από εκεί μέσα. (2.25 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Η Έμπολι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας καθώς έρχεται από έξι σερί νίκες. Οι πέντε ήταν από ημίχρονο και στα τέσσερα από αυτά τα ματς, έβαλε από τέσσερα γκολ! Αυτή τη φόρμα δεν μπορώ να την αγνοήσω παρά το ότι η Τσιταντέλα είναι από τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας. Έχει όμως απουσίες στην άμυνα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μέσα στο γήπεδό της μετρά μόλις τέσσερις νίκες σε 13 παιχνίδια.

Παραδόξως το υψηλότερο under το βρίσκουμε στην αναμέτρηση της Πεσκάρα με την Κρεμονέζε. Το… παράδοξο της υπόθεσης έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Κρεμονέζε είναι η ομάδα που μετρά τα περισσότερα (10) under στην κατηγορία. Η επίθεση της Πεσκάρα έχει σιγήσει το τελευταίο διάστημα και έτσι θα ποντάρω στο under που πληρώνει το υψηλότατο 1.95 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”] .

Όσοι κυνηγάτε εκπλήξεις, ρίξτε μια ματιά στον αγώνα της Φότζια με τη Μπρέσια. Η Φότζια διαθέτει μια από τις χειρότερες έδρες, καθώς μετρά μόλις τρεις νίκες σε 13 αγωνιστικές. Θα ποντάρω μια τέτοια ομάδα στο 1.65 κόντρα σε μια φορμαρισμένη Μπρέσια; Δεν νομίζω…

Στη Β Ισπανίας η Κάντιθ λογικά δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα απέναντι στην προτελευταία Χόγια Λόρκα που έχει τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις με 12 ήττες σε 14 παιχνίδια…

Το Αλμερία – Κουλτουράλ αποτελεί κρίσιμο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία τους. Θα δώσω προβάδισμα στους γηπεδούχους λόγω δυνατής έδρας και μεγαλύτερης εμπειρίας. Η Κουλτουράλ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ μακριά από το γήπεδό της έχει οκτώ ήττες και μόνο μία νίκη σε 13 αγωνιστικές. (2.10 στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Προσοχή θεωρώ ότι χρειάζεται το 1.75 του άσσου της Μπαρτσελόνα Β με την Ταραγόνα. Το παιχνίδι αποτελεί ντέρμπι της Καταλονίας και η Ταραγόνα είναι πολύ καλύτερη στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός πως ενώ βρίσκεται στην 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα, διατηρεί την παραγωγικότερη εκτός έδρας επίθεση με 19 γκολ στο ενεργητικό της. Οι πιτσιρικάδες της Μπαρτσελόνα έχουν κάνει… άπειρες γκέλες φέτος και δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη. (4.15 το διπλό στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στη Γαλλία η Ρεν που έχει σημαντικές επιστροφές βασικών παικτών, είναι το φαβορί κόντρα στην μέτρια Τρουά που έχει τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις στο πρωτάθλημα (2-1-9).

Κανονικά, βάσει φόρμας θα έπρεπε να πάμε κατευθείαν στο διπλό της Μονακό. Με φοβίζει όμως το γεγονός ότι η Τουλούζ είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα και ότι μέσα στο γήπεδό της έχει δεχθεί μόνο εννέα τέρματα. Πρόκειται για την καλύτερη επίδοση στο πρωτάθλημα, και αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε εύκολα…

Στην Πορτογαλία, όπως θα δείτε και στη στήλη του Bookone, έχει παιχτεί αρκετά ο άσσος της Μπελενένσες. Υποδέχεται τη ντεφορμέ Φεϊρένσε που έχει υποστεί τις περισσότερες (15) ήττες στο πρωτάθλημα…

Στο Βέλγιο απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε και η αδιάφορη Οστάνδη θα μπορούσε να κάνει τα… στραβά μάτια από τη στιγμή που η Σεντ Τρουίντεν παλεύει να μπει στην εξάδα των play off. Δεν συμφωνώ με τον φαβοριτισμό των γηπεδούχων που έχουν τις περισσότερες (8) εντός έδρας ήττες στο πρωτάθλημα…

Στην Τσεχία, η Σλόβαν Λίμπερετς παίζει με την ντεφορμέ Μλάντα και έχει με το μέρος της μια εξαιρετική παράδοση που την θέλει αήττητη επί σειρά ετών. Το ίδιο ισχύει και με τη Σπάρτα Πράγας που φιλοξενείται από την Σλοβάτσκο που παλεύει για τη σωτηρία της. Η Σπάρτα κερδίζει σχεδόν κάθε χρόνο εκεί μέσα και η Σλοβάτσκο μετρά μόλις τρεις νίκες σε 17 αγωνιστικές έως τώρα…

Στην Πολωνία, η Λέγκια που προηγείται στη βαθμολογία, εδώ και πολλά χρόνια κερδίζει κάθε σεζόν μέσα στην έδρα της Κρακόβια. Ελπίζω να πράξει το ίδιο και φέτος για να φτάσει ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. (1.95 το διπλό στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στη Δανία τα οικονομικά προβλήματα της Λίνγκμπι αποτέλεσαν την αιτία της αποδυνάμωσης της ομάδας και γι΄αυτό θα στηρίξω την Άαρχους που δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο. (2.20 στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Στο Μεξικό η Κλαμπ Αμέρικα δεν χάνει παιχνίδια εύκολα μέσα στην έδρα της από υποδεέστερους αντιπάλους, Κόντρα στην Τιχουάνα που είναι η μοναδική η οποία δεν έχει πετύχει ακόμα γκολ σε εκτός έδρας παιχνίδι, είναι το φαβορί και μπορεί να πετύχει την πέμπτη σερί νίκη της.

Στην Κολομβία τέλος, η Λος Μιγιονάριος υποδέχεται την Τετάρτη την Κορίνθιανς στην πρεμιέρα των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες. Αυτός είναι και ο λόγος που θα δώσω προβάδισμα στην Ντεπορτίβο Κάλι που έχει και την παράδοση με το μέρος της.

Καλή τύχη και η συνέχεια στο twitter για live bet (@fontastsounis).

Υ.Γ. Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι όσοι δεν έχετε λογαριασμό στο twitter μπορείτε να μας διαβάζετε και μέσα από το Bookenemy.com κλικάροντας εκεί που γράφει τα tweets του Φώντα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ