ΜΕΡΑ ΓΙΑ LIVE BET…

Καλημέρα. Η 14η αγωνιστική της Νάσιοναλ Λιγκ ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Τρανμίρ – Λέιτον Όριεντ. Αν το ματς αυτό διεξαγόταν την πρώτη αγωνιστική, όλοι θα μιλάγαμε για ένα ντέρμπι μεταξύ των δύο πρώτων φαβορί για την άνοδο. Στα μέσα του πρώτου γύρου όμως, τόσο η μία όσο και η άλλη βρίσκονται κάτω από τη 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Τρανμίρ λόγω του κακού ξεκινήματός της και η Λέιτον Όριεντ λόγω του ντεφορμαρίσματός της τον τελευταίο μήνα. Η λονδρέζικη ομάδα βλέπετε, συμπλήρωσε τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Η Τρανμίρ κάπως έχει στρώσει, αλλά και πάλι δεν μας έχει δείξει τόσο θετικά στοιχεία για να μπορεί να δικαιολογηθεί αυτό το 1.50 του άσσου. Έχω την αίσθηση ότι το ματς θα είναι πολύ πιο δύσκολο για τους γηπεδούχους από όσο νομίζουν οι μπουκ, διότι η Λέιτον Όριεντ είναι πιο επικίνδυνη στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Μια παικτική λύση θα μπορούσε να αποτελέσει το under καθώς η Τρανμίρ συμπλήρωσε 11 στα 13. Τα έξι πιο πρόσφατα μάλιστα, έληξαν στο under 1.5 γκολ! Δυστυχώς όμως, αφενός η απόδοση είναι χαμηλή (1.60) και αφετέρου η Λέιτον Όριεντ δεν έχει την ίδια ποδοσφαιρική φιλοσοφία. Για την ακρίβεια διατηρεί μια από τις χειρότερες άμυνες, αλλά ταυτόχρονα και μια από τις πιο παραγωγικές επιθέσεις στην κατηγορία.

Εν κατακλείδι. Σε αυτό το ντέρμπι οι επιλογές είναι τρεις: Ή δεν παίζεις τίποτα, ή ποντάρεις στο διπλό κυνηγώντας την έκπληξη και την πολύ μεγάλη απόδοση, ή το αφήνεις για το live. Προσωπικά τείνω προς την τρίτη εκδοχή γιατί χθες μας πήγε πολύ καλά το live (@fontastsounis).

Γενικότερα πάντως σήμερα δεν βλέπω με καλή… διάθεση τις μικρές αποδόσεις των φαβορί. Στη Β Τσεχίας για παράδειγμα, βρίσκω αδιανόητο το 1.65 του διπλού της Χράντετς. Μπορεί σαν όνομα να είναι σαφώς πιο ηχηρό από αυτό της Ολύμπια Πράγας, αλλά δεν μπορώ να κοντράρω σε αυτή την τιμή μια ομάδα που δεν έχει υποστεί ήττα στην έδρα της.

Στο Κύπελλο Αργεντινής σας θυμίζω ότι και τα δύο αποψινά παιχνίδια διεξάγονται σε ουδέτερες έδρες. Το Ουνιόν – Μορόν στην Κόρδοβα και το Τουκουμάν – Σαρμιέντο στην Σάλτα. Μπορεί οι δύο τυπικά γηπεδούχοι να υπερέχουν θεωρητικά των αντιπάλων τους που αγωνίζονται στη Β κατηγορία, αλλά κάτι τα ουδέτερα γήπεδα και κάτι το ότι πρόκειται για κύπελλο που πάντα κρύβει εκπλήξεις, με οδήγησαν στην απόφαση να απέχω και από εδώ.

Από χθες ξεκίνησαν και τα προκριματικά του Euro U19 2018 στα οποία μετέχουν 52 ομάδες. Τα φαβορί εδώ είναι ευδιάκριτα καθώς μεταξύ των εθνικών ομάδων υπάρχει σαφής και διαχρονική διαφορά δυναμικότητας. Το κακό όμως είναι ότι αυτή τη διαφορά τη γνωρίζουν πολύ καλά και οι μπουκ… Έτσι λοιπόν, όλα τα φαβορί προσφέρονται σε απελπιστικά χαμηλές αποδόσεις.

Στο Αζερμπαϊτζάν – Ιρλανδία και Β. Ιρλανδία – Πολωνία  βρίσκουμε πολύ χαμηλές τιμές στα διπλά διότι τα ματς θα διεξαχθούν στην Ιρλανδία και την Πολωνία αντίστοιχα.

Θα έλεγα ότι το μόνο σημείο που πληρώνει κάπως ικανοποιητικά είναι ο άσσος της Νορβηγίας η οποία δείχνει να υπερέχει έναντι του Μαυροβουνίου.

Σας υπενθυμίζω ότι από αύριο ξεκινούν και τα προκριματικά των… μεγάλων εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Μέσα σε λίγες μέρες θα έχουν ολοκληρωθεί καθώς θα διεξαχθούν οι δύο τελευταίες αγωνιστικές. Αυτός είναι και ο λόγος που αυτές τις μέρες δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα στην Ευρώπη. Απόψε λοιπόν θα την βγάλουμε μόνο με live bet αφού όπως ήδη θα καταλάβατε, δεν προκύπτει κάτι το ιδιαίτερο από το πρόγραμμα.

Καλή τύχη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ