ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ…

Καλημέρα. Σήμερα ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Premier League αλλά δυστυχώς δεν υφίσταται κανένα βαθμολογικό – άρα και στοιχηματικό ενδιαφέρον… Η μοναδική μικρή εκκρεμότητα, έχει να κάνει με την 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, αλλά η Λίβερπουλ που χρειάζεται έστω ένα βαθμό δεν θα δυσκολευτεί να τον πάρει μέσα στην έδρα της από την αδύναμη Μπράιτον που έχει τη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα στην κατηγορία…

Όσον αφορά στον υποβιβασμό, η Σουόνσι ουσιαστικά έπεσε μετά από την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Σαουθάμπτον. Πλέον απέχει τρεις βαθμούς από αυτήν και καλείται να καλύψει εννέα γκολ διαφορά. Πράγμα αδύνατο δηλαδή…

Αποχαιρετούμε λοιπόν την Πρέμιερ χωρίς να ασχοληθούμε στοιχηματικά μαζί της.

Σήμερα στις 16.30 όμως ολοκληρώνεται και το πρωτάθλημα της Β Γερμανίας. Εκεί υπάρχει έντονο ενδιαφέρον στη μάχη της παραμονής, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ, βρίσκουμε επτά ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό! Έχουν από 39 έως 42 βαθμούς και άλλες λιγότερο – άλλες περισσότερο, βρίσκονται στα πρόθυρα του υποβιβασμού. Δυστυχώς όμως ούτε και εδώ μπορούμε να αντλήσουμε πολλά, στοιχηματικά, καθώς οι τέσσερις από τις επτά ομάδες παίζουν μεταξύ τους!

Αναφέρομαι στις αναμετρήσεις Ντάρμσταντ – Άουε και Χάιντενχαϊμ – Γκρόιτερ Φιρτ. Η Ντιναμό Δρέσδης υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου, αλλά δεν θα σπεύσω να ποντάρω στον άσσο, διότι η ομάδα σώζεται ακόμα και με Χ. Αυτό που σας λέω είναι μαθηματικά βέβαιο και μάλλον άργησαν να το πάρουν χαμπάρι οι μπουκ αφού βιάστηκαν να προσφέρουν 1.60 στον άσσο…

Αυτή όμως που δεν μπορεί να αρκεστεί στην ισοπαλία, είναι η Μπραουνσβάιγκ που φιλοξενείται από τη Χόλσταϊν. Ούτε και εδώ όμως θα ποντάρω στο διπλό, διότι αφενός δεν γνωρίζουμε τις διαθέσεις των γηπεδούχων που φέτος έκαναν μια πολύ καλή σεζόν, και αφετέρου θα πρέπει να περιμένουμε και τα αποτελέσματα των υπολοίπων ομάδων που κινδυνεύουν. Έτσι λοιπόν ουσιαστικά καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η τελευταία αγωνιστική της Β Γερμανίας προσφέρεται ουσιαστικά για LIVE BET. Αν έπρεπε οπωσδήποτε να κρατήσω ένα σημείο, θα έπαιρνα το ρίσκο της ισοπαλίας στο Ντιναμό Δρέσδης –  Ουνιόν Βερολίνου.

Τελευταία αγωνιστική και στην Πορτογαλία όπου υπάρχει έντονο ενδιαφέρον στη μάχη για τη σωτηρία. Βρίσκουμε πέντε ομάδες που μόνο οι τρεις από αυτές θα σωθούν. Η μία από αυτές η Μορεϊρένσε, λογικά δεν θα κινδυνεύσει διότι έχει τέσσερις συλλόγους από κάτω της, με δύο και τρεις βαθμούς διαφορά. Οι υπόλοιπες είναι οι Φεϊρένσε (30), Πάκος Φερέιρα (30), Εστορίλ (29), Σετούμπαλ (29). Η Φεϊρένσε με την Εστορίλ παίζουν μεταξύ τους οπότε αυτό το ζευγάρι το αφήνουμε.

Η Σετούμπαλ υποδέχεται την αδιάφορη Τόντελα και από τη στιγμή που χρειάζεται μόνο νίκη, πιστεύω ότι είτε με το καλό είτε με το… κακό θα την πάρει. Η Πάκος Φερέιρα που θέλει και αυτή μόνο νίκη φιλοξενείται από την Πορτιμονένσε που την προηγούμενη αγωνιστική σώθηκε και μαθηματικά. Δεν κρίνω βάσει δυναμικότητας, αλλά μόνο βάσει κινήτρου. Η ανάγκη για βαθμούς για την Φερέιρα με οδηγεί στο διπλό… (1.95 στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Σήμερα στις 14.00 ώρα Ελλάδας διεξάγεται και η τελευταία αγωνιστική στη Ρωσία. Και εδώ το ενδιαφέρον εστιάζεται στη μάχη για την παραμονή. Η Τόσνο με την Άνζι έχουν από 24 βαθμούς, αλλά η δεύτερη λογικά θα υποβιβαστεί καθώς φιλοξενείται στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ που θέλει τη νίκη για να βγει στο επόμενο Champions League. Έτσι λοιπόν, στην Τόσνο ουσιαστικά αρκεί ο ένας βαθμός στην έδρα της Ούφα για να παραμείνει αυτή στην κατηγορία…

Η Ροστόφ με την Άμκαρ έχουν από 34 πόντους και προσπαθούν να αποφύγουν το μπαράζ παραμονής. Η Άμκαρ υποδέχεται την αδιάφορη Τερέκ και η Ροστόφ την Ουράλ. Η Ουράλ όμως δεν είναι αδιάφορη διότι έχει 37 βαθμούς και σε περίπτωση που χάσει σήμερα και κερδίσει και η Άμκαρ, θα είναι αυτή που θα μπλέξει με το μπαράζ. Αφήνουμε λοιπόν το 1.50 του άσσου της Ροστόφ που ούτως ή άλλως δεν συνάδει με τη φετινή πραγματικότητα. Θα κρατήσω επομένως μόνο τον άσσο της Άμκαρ και ίσως ρισκάρω και στο Χ στην αναμέτρηση της Ούφα με την Τόσνο…

Όσον αφορά τώρα την τρίτη θέση του Champions League, οι ελπίδες της Κράσνονταρ έχουν περάσει σε… θεωρητικό επίπεδο, καθώς από τη στιγμή που βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από την ΤΣΣΚΑ θα πρέπει οπωσδήποτε να αναμένει γκέλα από την ομάδα της Μόσχας που υποδέχεται τη ντεφορμέ Άνζι. Και να κερδίσει δηλαδή τη Ρουμπίν Καζάν, δεν νομίζω ότι έχει τύχη για να τερματίσει στην τρίτη θέση…

Στην Ελβετία διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική και η Λωζάννη θα συνεχίσει να ελπίζει για παραμονή, μόνο αν κερδίσει σήμερα την Τουν που έχει ξεμείνει από στόχους. Επειδή όμως οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση, δεν είμαι διατεθειμένος να τους εμπιστευτώ. Όχι τουλάχιστον, πριν από την έναρξη του αγώνα. Κατά τη διάρκεια του LIVE ίσως τους ποντάρω…

Προτελευταία αγωνιστική και στην Ιταλία, αλλά και από εδώ δύσκολα προκύπτει σημείο. Θα έλεγε κανείς ότι το διπλό της Ουντινέζε έχει βάση και λογική από τη στιγμή που η ομάδα παίζει με την υποβιβασμένη και ντεφορμέ Βερόνα. Η Ουντινέζε χρειάζεται βαθμούς για να σωθεί και πιστεύω ότι θα τους βρει.

Δύο ακόμα ομάδες που κινδυνεύουν (η Κροτόνε και η Κάλιαρι) κοντράρονται με συλλόγους που διεκδικούν έξοδο σε Champions League και Europa League (Λάτσιο και Φιορεντίνα αντίστοιχα). Θα πέσουν… κορμιά και δεν συμμετέχω.

Η Κιέβο μπορεί να βολευτεί με τον βαθμό της ισοπαλίας στη Μπολόνια, καθώς την τελευταία αγωνιστική έχει φαινομενικά εύκολο έργο, διότι υποδέχεται την ουραγό και υποβιβασμένη Μπενεβέντο. Παίρνει τον βαθμό λοιπόν και καθαρίζει την κατηγορία… (3.10 στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Και η νεοφώτιστη ΣΠΑΛ χρειάζεται πόντους, αλλά δεν είμαι βέβαιος αν η Τορίνο είναι διατεθειμένη να της χαριστεί. Το διπλό βέβαια το βλέπουμε σε πολύ υψηλές αποδόσεις, αλλά το συγκεκριμένο ματς θα επανεξεταστεί στο live…

Στη Β Ισπανίας απομένουν τέσσερις αγωνιστικές και η φορμαρισμένη Ουέσκα που διαθέτει την καλύτερη έδρα, λογικά θα επικρατήσει της πολύ μέτριας Αλκορκόν.

Η Ταραγόνα που βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού χρειάζεται βαθμούς και σήμερα φιλοξενείται από την ουραγό και υποβιβασμένη Σεβίλλη Β. Θα της δώσω προβάδισμα διότι ούτως ή άλλως αποδίδει πολύ καλύτερα όταν απομακρύνεται από την έδρα της. Έχει ήδη επτά διπλά στο ενεργητικό της, όσα δηλαδή και η Ουέσκα που αυτή τη στιγμή ανεβαίνει κατηγορία! (2.22 το διπλό στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Βαθμούς για τη σωτηρία της, ψάχνει και η νεοφώτιστη Κουλτουράλ Λεονέσα που δεν θέλει να γυρίσει από εκεί που… ήρθε. Υποδέχεται τη βαθμολογικά αδιάφορη Λούγκο και η απόδοση του άσσου γνωρίζει πτώση… (1.70 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στη Φούτμπολ Λιγκ η αδιάφορη Καλλιθέα υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας που βρίσκεται ακριβώς, στη γραμμή του υποβιβασμού. Απομένουν τέσσερις αγωνιστικές και η ομάδα της Θεσσαλίας είναι κατά κάποιο τρόπο υποχρεωμένη να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι σε έναν υποβιβασμένο αντίπαλο.

Από τα Σκανδιναβικά τέλος, βάσει λογικής και φόρμας, θα μπορούσαμε να κρατήσουμε από τη Νορβηγία τα διπλά των Ρόζενμποργκ από την πρώτη κατηγορία και Άαλεσουντ και Βίκινγκ από την 2η κατηγορία. Είναι ανώτερες των αντιπάλων τους που πραγματοποιούν μια πολύ μέτρια πορεία.

Φίλες και φίλοι αυτά προς το παρόν. Σήμερα για μια ακόμη φορά έχουμε πολύ δουλειά στο live και η συνέχεια θα δοθεί μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Καλή τύχη…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τριπλό combo στο Pamestoixima.gr
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ