ΜΑΣ… ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Πριν ξεκινήσουμε θα ήθελα να δώσω θερμά συγχαρητήρια στον Βookone1 ο οποίος για δεύτερη σερί μέρα πέρασε 4 στα 4 στη στήλη του στο bookenemy.com. Έχω ξαναπεί πολλές φορές ότι κάνει εξαιρετική δουλειά καθώς ασχολείται με τις… ώρες περιμένοντας να βρει τις καλές ευκαιρίες που αντιστοιχούν στα δυνατά χτυπήματα των παικτών του εξωτερικού.

Το σημερινό πρόγραμμα δεν προσφέρεται για σπουδαία πράγματα, καθώς είναι μικρό και επίφοβο.

Αυτή την εβδομάδα ξεκίνησε και το πρωτάθλημα της Αργεντινής στο οποίο συμμετέχουν συνολικά 30 ομάδες. Πρόκειται για το μεγαλύτερο αριθμό συλλόγων σε πρωτάθλημα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ομολογώ ότι ποτέ δεν ήμουν μεγάλος «φαν» των αργεντινών, καθώς οι περισσότερες από τις ομάδες τους δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Επίσης θέλω να… καταγγείλω ότι μας έκλεψαν το όνομα καθώς από φέτος το πρωτάθλημα Αργεντινής ονομάζεται Σούπερ Λίγκα.

Σήμερα, αγωνίζεται μια ομάδα που δείχνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες. Πρόκειται για την Εστουδιάντες η οποία διαθέτει ένα ιδιαίτερα αξιόλογο ρόστερ. Κατά την διάρκεια της περσινής περιόδου τερμάτισε τρίτη διατηρώντας την καλύτερη έδρα στην κατηγορία. Στην πρεμιέρα φιλοξενεί την Άρσεναλ Σαραντί που αποκλειστικός της στόχος είναι μια σεζόν χωρίς… άγχη και προβληματισμούς. Η Εστουδιάντες έχει και μια ισχυρή παράδοση με το μέρος της καθώς αν κοιτάξουμε τα 12 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, θα βρούμε οκτώ άσσους, τέσσερα Χ και ούτε ένα διπλό!

Η Νιούελς Ολντ Μπόις φέτος άλλαξε πολύ και παραμένει ένα αίνιγμα εως ότου τη δούμε να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα. Αποχώρησαν δύο μεγάλοι παίκτες που τους γνωρίζουμε καλά. Πρόκειται για τον Σκόκο και τον Μάξι Ροντρίγκες. Απόψε υποδέχεται την Ουνιόν Σάντα Φε που και αυτή ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει το ρόστερ της. Καμία από τις δύο δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη αυτή την περίοδο και δεν πρόκειται να ποντάρω στον άσσο. Ίσως προτιμήσω το Χ του ημιχρόνου καθώς το πρώτο 45λεπτο αναμένεται… αναγνωριστικό.

Στην Ρουμανία η Ιάσι λογικά θα υπερκεράσει τα όποια εμπόδια της βάλει η φιλοξενούμενη Σέπσι η οποία έχει τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις στο πρωτάθλημα με τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Από εκεί και πέρα, έχουμε ντέρμπι και τίποτα άλλο. Αναμετρήσεις όπως  το Λάρισα – Αστέρας, το Καϊζερσλάουτερν – Μπραουνσβάιγκ, το Ορλεάν – Λανς, το Μπαρτσελόνα Β – Τενερίφη καθώς και τα τρία αποψινά ματς της β Σουηδίας είναι μη προβλέψιμα.

Στην Β Ιταλίας θα μπορούσε κανείς έστω και με το… ζόρι να ποντάρει στην Μπάρι που έχει καλούς παίκτες και δυνατή έδρα. Υποδέχεται την Τσεζένα η οποία αποδυναμώνεται αρκετά όταν απομακρύνεται από το γήπεδο της. Αρχικά βέβαια ομολογώ ότι σκέφτομαι το Χ του ημιχρόνου και ακολούθως τον άσσο. Ή σκέτο Χ ημίχρονο δηλαδή, ή με ρίσκο Χ ημίχρονο – άσσο τελικό για να πάμε για τα πολλά.

Φίλες και φίλοι το σημερινό πρόγραμμα μου θυμίζει στημένη λεμονόκουπα  που όσο και να τη βάλεις στον στίφτη δεν μπορεί να βγάλει τίποτα απολύτως. Σας υπενθυμίζω ότι από την προσεχή Πέμπτη ξεκινά διπλά αγωνιστική των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στη Ρωσία. Ας φυλάξουμε κανένα… φράγκο και για αυτά τα παιχνίδια.

Καλή τύχη.

SPORTINGBET.GR

ΛΑΡΙΣΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Εξασφάλισε 5% σε κάθε κερδισμένο στοίχημα από τον αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες κλικάρετε στην SPORTINGBET.GR.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εσύ πήρες το δώρο* σου;
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΔΩΡΟ* ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ