ΜΑΣ ΑΔΙΚΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΥΚ

Καλημέρα. Σήμερα ξεκινά ο δεύτερος γύρος των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου των εννέα ομίλων της ευρωπαϊκής ζώνης. Σας θυμίζω ότι στα τελικά θα περάσουν οι νικητές των ομίλων καθώς και οι οκτώ καλύτεροι δεύτεροι (δεν υπολογίζονται τα ματς με την ομάδα που θα τερματίσει τελευταία).

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τι έχουμε ανά γκρουπ.

ΠΡΩΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η Βουλγαρία κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική την Ολλανδία και πλέον θέτει και αυτή υποψηφιότητα για την πρόκριση στα τελικά. Ο προπονητής ο Πίτερ Χούμπτσεφ δήλωσε ότι θα ήταν κρίμα να πάει χαμένη η σπουδαία νίκη επί των Ολλανδών και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί του. Αποψινή αντίπαλος της Βουλγαρίας είναι η αδύναμη Λευκορωσία, η οποία έχει αποκλειστεί. Δεν έχει ακόμα νίκη στον όμιλο και πραγματικά απορώ με τις αποδόσεις που την δίνουν φαβορί της αναμέτρησης. Να σημειώσουμε επίσης ότι ο Κριουσένκο θα χρησιμοποιήσει πολλούς ποδοσφαιριστές που δεν έπαιζαν βασικοί όλο αυτό το διάστημα. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί άλλες τέσσερις φορές στο παρελθόν και οι Βούλγαροι μετρούν ισάριθμες νίκες. Προσωπικά θα τους δώσω προβάδισμα… (Το 3.12 της GOALBET είναι ότι πιο υψηλό κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή)

Το ντέρμπι της ημέρας θα διεξαχθεί στη Στοκχόλμη όπου η Σουηδία θα φιλοξενήσει τη Γαλλία. Οι Γάλλοι προπορεύονται με 13 βαθμούς και ακολουθούν οι Σουηδοί με 10. Το διπλό προσφέρεται σε πολύ χαμηλές αποδόσεις (1.60) και δεν έχω καμία πρόθεση να ποντάρω σε αυτό. Η Σουηδία δεν αποτελεί ευκαταφρόνητο αντίπαλο και πιστεύω ότι μια ισοπαλία μπορεί να την πάρει. Στο φινάλε δεν νομίζω ότι ο Ντεσάμπ θα έμενε δυσαρεστημένος αν έφευγε απόψε το βράδυ με τον ένα βαθμό από τη Στοκχόλμη. Επαναλαμβάνω ότι προσωπικά θεωρώ δυσανάλογες τις αποδόσεις σε αυτό το σπουδαίο ντέρμπι. Είναι προτιμότερο λοιπόν να ρισκάρω στην υψηλή απόδοση του Χ παρά στο 1.65 του διπλού.

Η Ολλανδία η οποία δεν συμμετείχε στο τελευταίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, κινδυνεύει πλέον να μείνει και εκτός παγκοσμίου κυπέλλου που ως γνωστό θα διεξαχθεί στη Ρωσία. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση του ομίλου απέχοντας 6 βαθμούς από την πρωτοπόρο Γαλλία. Μετά από την ήττα από τη Βουλγαρία παραιτήθηκε ο Πλιντ και στη θέση του ανέλαβε ο έμπειρος Άντβοκατ έχοντας ως βοηθό τον Ρουντ Γκούλιντ. Η πρεμιέρα θα γίνει κόντρα στο Λουξεμβούργο και επειδή το πρώτο κριτήριο που λαμβάνεται υπόψη σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων, πιστεύω ότι οι Ολλανδοί θα επιδιώξουν μια ευρύτατη νίκη με μεγάλο σκορ…

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Οι τρεις πρωτοπόροι παίζουν εκτός έδρας με τους τρεις υποδεέστερους αντιπάλους, αλλά οι αποδόσεις που τους συνοδεύουν δεν προσφέρονται ούτε καν για τοκογλυφία… Το μόνο που θα μπορούσαμε να αγοράσουμε επειδή πληρώνει… κατιτίς παραπάνω, είναι το over της αναμέτρησης Νήσοι Φερόες – Ελβετία.

Πληροφοριακά να αναφέρουμε ότι οι Λετονοί έχουν νέο προπονητή τον έμπειρο Στάρκοβς ο οποίος πήρε τη θέση του Πάχαρς. Με τους πορτογάλους έχει συναντηθεί άλλες πέντε φορές στο παρελθόν και μετρά ισάριθμες ήττες.

Το ίδιο συμβαίνει και στις αναμετρήσεις της Ανδόρας με την Ουγγαρία καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν μόνο νίκες χωρίς να έχουν δεχθεί ούτε ένα τέρμα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ανδόρα συμπλήρωσε 63 ήττες και τρεις ισοπαλίες στα 66 παιχνίδια προκριματικών που έχει δώσει έως τώρα!

ΕΒΔΟΜΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στο Ισραήλ – Αλβανία το φαβορί είναι οι γηπεδούχοι. Οι Αλβανοί αν και έχουν πραγματοποιήσει σημαντικά βήματα προόδου, δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης σε έναν όμιλο όπου συμμετέχουν η Ιταλία και η Ισπανία. Οι γηπεδούχοι αντιθέτως, διατηρούν κάποιες αμυδρές ελπίδες και ο Λέβι έχει προετοιμάσει καταλλήλως τους παίκτες του.

Τα άλλα δύο παιχνίδια του ομίλου προσφέρονται μόνο για ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ. Οι Ιταλοί λογικά θα «φορτώσουν» με πολλά γκολ το αδύναμο Λιχτενστάιν, ενώ και οι Ισπανοί δεν θα δυσκολευτούν να περάσουν νικηφόρα από τα Σκόπια. Τώρα για πονταρίσματα, θεωρώ ότι δεν προσφέρονται για στοιχηματισμό ούτε τα ειδικά στοιχήματα εδώ.

ΟΓΔΟΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σήμερα αγωνίζεται και η δική μας εθνική ομάδα, καθώς στις 21.45 το βράδυ θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Βοσνία Ερζεγοβίνη στην Ζένιτσα. Η Βοσνία έχει βγάλει μια καλή φουρνιά ποδοσφαιριστών, αλλά η συμμετοχή του Πιάνιτς είναι αμφίβολη. Αν δεν αγωνιστεί αυτός ο σπουδαίος παίκτης, τότε τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για μας. Ο Μίκαελ Σκίμπε πάντως, κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να οδηγήσει την εθνική μας σε έναν καλό δρόμο και αυτό φαίνεται και εντός αγωνιστικού χώρου. Την προηγούμενη αγωνιστική καταφέραμε να πάρουμε βαθμό μέσα στο Βέλγιο (φωτο) από μια ομάδα που έως τότε είχε τέσσερις στις τέσσερις νίκες με συντελεστή τερμάτων 21-1! Το κακό όμως είναι ότι αντιμετωπίζουμε σημαντικά προβλήματα απουσιών με σημαντικότερα αυτά του Κυριάκου Παπαδόπουλου, του Τζαβέλλα, και του Σάμαρη. Κλήθηκαν παίκτες όπως ο Ρέτσος του Ολυμπιακού, ο Κουτρουμπής και ο Κουρμπέλης του Παναθηναϊκού και ο Μανώλης Σιώπης του Πανιωνίου, οι οποίοι δεν έχουν αγωνιστεί με την εθνική μας ομάδα. Δεν αμφισβητώ την καλή ομάδα της Βοσνίας, αλλά θεωρώ ότι οι αποδόσεις δεν αντικατοπτρίζουν πλήρως τον βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης. Από τη στιγμή που καταφέραμε να πάρουμε Χ μέσα στο Βέλγιο γιατί να μην μπορέσουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και μέσα στο Ζένιτσα; Η πρώτη μου επιλογή λοιπόν θα είναι το Χ του ημιχρόνου και μετά βλέποντας και κάνοντας στο live.

Στα άλλα δύο ματς δεν βλέπω έκπληξη, αλλά δεν βλέπω και.. ορατά στοιχήματα. Η Κύπρος μπορεί να κερδίσει στο Γιβραλτάρ αλλά το διπλό δεν παίζεται στο 1.15. Στο Εσθονία – Βέλγιο θα μπορούσαμε να προβούμε σε έναν συνδυασμό του διπλού με το over μιας και οι Βέλγοι στην καλή τους βραδιά μπορούν να τσακίσουν κυριολεκτικά οποιαδήποτε ομάδα σταθεί στο διάβα τους. Σας θυμίζω ότι στον πρώτο γύρο είχαν συντρίψει τους Εσθονούς με το ασύλληπτο 8-1!

Το υπόλοιπο πρόγραμμα περιλαμβάνει μόνο κάποια βραδινά ματς αμφιβόλου… αξιοπιστίας. Όσον αφορά στη Β Βραζιλίας και τα τέσσερα παιχνίδια που διεξάγονται σήμερα, θα σας θυμίσω κάτι που λέγαμε και την προηγούμενη αγωνιστική. Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα τα under δίνουν και παίρνουν! Αναφέρω ενδεικτικά: Η Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας έχει 5 στα 5 under. Σήμερα φιλοξενείται από την Κρισιούμα που μέσα στην έδρα της έχει δύο στα δύο και που έχει σκοράρει μόλις δύο φορές στις πέντε πρώτες αγωνιστικές.

Η Βίλα Νόβα και η Αμέρικα Μινέιρο που παίζουν μεταξύ τους έχουν από τέσσερα στα πέντε under. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στην αναμέτρηση της Παϊσαντού με τη Γκοίας.

Το… κατεστημένο των under σπάει στον αγώνα της Σάντα Κρουζ με τη Λοντρίνα. Επί του προκειμένου θα προτιμήσω το ποντάρισμα στον άσσο διότι η Σάντα Κρουζ που υποβιβάστηκε πέρσι έχει καλή ομάδα και διαθέτει μια από τις πιο «καυτές» έδρες στη Βραζιλία.

Καλή τύχη και με οτιδήποτε νεότερο τα λέμε στο twitter (@fontastsounis). Σας υπενθυμίζω πως αν δεν έχετε… αλισβερίσια με το Twitter μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις μου και μέσα από το bookenemy.com κλικάροντας εκεί που αναγράφει «τα tweets του Φώντα».

 

STOIXIMAN.GR

Βοσνία – Ελλάδα: 180+ ειδικά στοιχήματα και μηδενική ΓΚΑΝΙΟΤΑ (1.74 – 3.67 – 6.40)

Η Εθνική μας ομάδα βρίσκεται στη 2η θέση του 8ου ομίλου 1 βαθμό πάνω από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και 2 πίσω από το φαβορί για την κατάκτηση της 1ης θέσης, Βέλγιο. Το STOIXIMAN.GR, πάντα παρόν σε όλα τα μεγάλα και σημαντικά παιχνίδια, προσφέρει ένα μπουκέτο μοναδικών στοιχηματικών επιλογών που ξεπερνούν τις 180, με μια πληθώρα ειδικών στοιχημάτων σε ελκυστικές αποδόσεις.

 

SPORTINGBET.GR

Προσφορά έκπληξη στο Βοσνία – Ελλάδα

Η Ελλάδα δοκιμάζεται στη Βοσνία και η SPORTINGBET.GR, ετοιμάζεται για τις μεγάλες στιγμές των Προκριματικών του Μουντιάλ.

Mόνο για σήμερα μεγάλη προσφορά στο Βοσνία – Ελλάδα και επιστροφή στοιχήματος αν ο Φορτούνης σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή!

Όροι και προϋποθέσεις: SPORTINGBET.GR

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ »

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ προσφορά* από την Betsson
  • ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ