ΛΙΓΑ ΜΑΤΣ, ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΡΕΠΟ…

Καλημέρα. Όπως λέγαμε και τις προάλλες, από τώρα και για δύο μήνες περίπου θα υπάρξουν μέρες που θα διεξάγονται ελάχιστα παιχνίδια τα οποία δεν θα προσφέρονται για σοβαρό στοιχηματισμό. Σήμερα λοιπόν θεωρώ ότι έχουμε να κάνουμε με μια από αυτές τις μέρες.

Ψάχνοντας… απεγνωσμένα για κάποια στοιχειοθετημένα σημεία, θυμήθηκα ότι στην Ιρλανδία η Μπρέι μετρά 7 στα 8 over μακριά από την έδρα της. Συνολικά έχει 12 στα 16. Είναι εξαιρετική μπροστά, αλλά μετριότατη πίσω. Σήμερα λοιπόν, φιλοξενείται από την Σάμροκ που εδώ και 16 αγωνιστικές που ξεκίνησε το πρωτάθλημα, μόνο σε ένα παιχνίδι δεν κατάφερε να σκοράρει! Από τη στιγμή λοιπόν που κοντράρονται δύο ομάδες με πλούσιο… βιογραφικό στα γκολ και τα over, νομίζω ότι πρέπει να οδηγηθούμε κάπου εκεί πέριξ…

Στη Γερμανία διεξάγεται ο επαναληπτικός των μπαράζ για μια θέση στην δεύτερη κατηγορία, ανάμεσα στη Μόναχο 1860 και την Ρέγκενσμπουργκ. Η ομάδα του Μονάχου έχει σαφώς μεγαλύτερη πείρα και… ξέρει από μπαράζ, καθώς βρίσκεται για δεύτερη φορά την τελευταία τριετία σε αυτήν την δύσκολη διαδικασία. Το πρώτο ματς έληξε ισόπαλο 1-1 παρά το γεγονός ότι η Ρέγκενσμπουργκ προηγήθηκε μόλις στο δεύτερο λεπτό. Ο Περέιρα όμως δεν πανικοβλήθηκε, διαχειρίστηκε καλά το ματς και στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του ισοφάρισε. Σε αυτό το βαυαρικό ντέρμπι λοιπόν, θα δώσω προβάδισμα στη Μόναχο 1860, λόγω πείρας και έδρας.

Στη Β Βραζιλίας η Μπραζίλ Πελότας υποδέχεται μια Ναούτικο που ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι και έστω και με… μισό – μηδέν μπορούν να επικρατήσουν, καθώς οι αντίπαλοί τους αποδίδουν μετριότατο ποδόσφαιρο. Επειδή όμως το… μισό – μηδέν που ανέφερα πριν το εννοώ, εκτός από άσσο, βλέπω και under. Είτε συνδυαστικά, είτε μόνο του…

Δεν μπορώ να σας κρύψω ότι με το Κόπα Σουνταμερικάνα δεν έχω ασχοληθεί καθόλου φέτος. Μόνο με το Κόπα Λιμπερταδόρες είχα κάποια μικρά αλισβερίσια. Δεν θεωρώ λοιπόν ότι είμαι σε θέση να τοποθετηθώ για τις σημερινές αναμετρήσεις, αλλά αυτό που παρατήρησα είναι πως και οι τρεις άσσοι γνωρίζουν σημαντική πτώση σχεδόν σε όλους τους μπουκ.

Καλή τύχη, αν και πιστεύω πως η σημερινή μέρα προσφέρεται για ένα ωραίο στοιχηματικό ρεπό… 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ