ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ…

Καλημέρα. Για τα ελληνικά παιχνίδια έχει γράψει ο «Παίκτης» στη στήλη του και θα συμφωνήσω και εγώ ότι σήμερα δεν… προμηνύονται εκπλήξεις. Στο διπλό του ΠΑΟΚ θα… κολλήσω και το under διότι ο Αστέρας συμπλήρωσε 10 under σε 11 παιχνίδια. Ο δε ΠΑΟΚ δεν δέχεται γκολ ούτε για… αστείο. (Αξιοπρεπέστατο το 2.75 του [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στην Φούτμπολ Λιγκ ο άσσος της Παναχαϊκής συνδυάζεται εύκολα με το under, καθώς η Καλλιθέα έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία. Οι Πατρινοί σχεδόν όλα τα ματς στην έδρα τους, τα καθαρίζουν σε συνδυασμό με το under.

Στο Άρης – Τρίκαλα εκτός από τον συνδυασμό του άσσου με το under, ποντάρω και στα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Άρης βλέπετε, είναι μια ομάδα που σκοράρει σχεδόν πάντα στα δεύτερα ημίχρονα των αγώνων του. Τα δε Τρίκαλα, έχουν δεχθεί μόνο ένα γκολ μετά από την ανάπαυλα στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Σημειώστε ότι συμπλήρωσαν και οκτώ στα εννέα under μακριά από το γήπεδό τους.

Στη Β Γερμανίας θεωρώ ότι κακώς οι μπουκ επέλεξαν να δώσουν πρώτο σημείο τον άσσο στην αναμέτρηση της Μπραουνσβάιγκ με την Ρέγκενσμπουργκ. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε ανοδική πορεία και πλέον διεκδικούν στα ίσα μια από τις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο.

Λανθασμένες αποδόσεις εντόπισα και στην Ιταλία, καθώς ο άσσος της Αταλάντα δεν είναι για 1.75. Η Σαμπντόρια πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία και εδώ και πολύ καιρό ηττήθηκε μόνο στο Μιλάνο με 1-0 από τη Μίλαν…

Στο Κιέβο – Σασσουόλο, θα ποντάρω στα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου διότι οι δύο αυτές ομάδες συνολικά, σημείωσαν μόλις ένα γκολ στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Η δε Κιέβο μάλιστα έφερε και τέσσερα 0-0 στο ημίχρονο.

Στη Β Ιταλίας, η Βενέτσια συμπλήρωσε 13 ισοπαλίες σε 28 παιχνίδια. Μακριά από τη Βενετία έχει οκτώ Χ σε 19 αγωνιστικές και θεωρώ ότι η Κάρπι θα μείνει ικανοποιημένη με τον ένα πόντο…

Στην Ισπανία η Λεβάντε συμπλήρωσε 13 αγωνιστικές χωρίς τρίποντο. Έχει μόλις μια νίκη σε 20 παιχνίδια και δεν νοείται να προβάλλεται ως φαβορί απέναντι στη φορμαρισμένη Εσπανιόλ…

Η Σοσιεδάδ έχει πάρει αρκετά μεγάλα ποσά από τους παίκτες (δείτε τη στήλη του Bookone) και αναμένουμε να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί ο άσσος της, κόντρα στη μέτρια Αλαβές…

Στη Β Ισπανίας αρχικά αγοράζω το under στο Αλκορκόν – Κόρδοβα. Η Αλκορκόν βλέπετε, συμπλήρωσε 12 στα 13 under στην έδρα της!

Η Σεβίλλη Β έχει ήδη υποβιβαστεί και έρχεται από επτά συνεχόμενες ήττες. Αν η Σπόρτινγκ Χιχόν έχει όντως βλέψεις ανόδου, αυτό το διπλό πρέπει να το πάρει. Θα κρατήσω όμως και τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς η Σεβίλλη έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ στα πρώτα 45 λεπτά των έξι τελευταίων αγωνιστικών. Σε αυτό το διάστημα όμως, δέχθηκε συνολικά 11 τέρματα!

Μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας είναι η Βαγιεκάνο που διεύρυνε το σερί της στα επτά παιχνίδια. Κακώς για μένα παρουσιάζεται ως αουτσάιντερ στον αγώνα με τη Βαγιαδολίδ. Σας θυμίζω άλλωστε ότι έχει τις λιγότερες εκτός έδρας ήττες (2) στην κατηγορία.

Φαβορί η Χόγια Λόρκα; Για ποιο λόγο ακριβώς; Επειδή μετρά 10 ήττες και δύο ισοπαλίες στα 12 πιο πρόσφατα; Σήμερα υποδέχεται την Αλμπαθέτε που από την ημέρα που την ανέλαβε ο Μαρτίν τα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Το διπλό πληρώνει 2.75 στην [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”].

Στη Β Πορτογαλίας η Νασιονάλ Μαδέιρα που διεκδικεί άνοδο, θα πρέπει οπωσδήποτε να ψάξει για βαθμούς στην έδρα της ουραγό Ρεάλ Σπόρτε. Είναι ανώτερη, εμπειρότερη και θεωρώ ότι μπορεί να τα καταφέρει. Το διπλό πληρώνει ικανοποιητικά…

Στην Ολλανδία δεν υπάρχει περίπτωση να ποντάρω στο 1.90 της Τσβόλε. Η ομάδα έρχεται από πέντε ήττες σε έξι παιχνίδια και το ίδιο διάστημα η Φένλο που έχει καλή παράδοση εκεί μέσα, υπέστη μόνο μία ήττα.

Γενικότερα πάντως, θεωρώ ότι ειδικά σήμερα ερχόμαστε αντιμέτωποι με πολλά λανθασμένα σετ αποδόσεων σε όλα τα πρωταθλήματα.

Στην Ελβετία για παράδειγμα δεν γίνεται να δίνεις… γκραντ φαβορί την ομάδα που έχει τις χειρότερες εντός έδρας επιδόσεις. Στο 1.80 της Τουν αναφέρομαι που υποδέχεται τη φορμαρισμένη Σεν Γκάλεν.

Στην Τσεχία η Σπάρτα Πράγας λογικά θα διατηρήσει τη θετική παράδοση που την θέλει να κερδίζει κάθε χρόνο την Μπρνο. Επειδή όμως ο άσσος είναι χαμηλός, θα ποντάρω στα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου. Στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές καμία από τις δύο αυτές ομάδες βλέπετε, δεν δέχθηκε γκολ σε πρώτο ημίχρονο!

Στη Δανία ο άσσος της φορμαρισμένης Μπρόντμπι θα συνδυαστεί με το over, διότι η άμυνα της Οντένσε από τη διακοπή και μετά κάνει «νερά». Θα προσθέσω και το διπλό της Κοπεγχάγης και θα πάω παρακάτω…

Στην Αργεντινή η Ρασίνγκ διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας καθώς έρχεται από τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Στην Πρεμιέρα του Λιμπερταδόρες μάλιστα, κέρδισε την Κρουζέιρο με 4-2. Τα τρία από τα τέσσερα γκολ τα έβαλε ο Μαρτίνες που είναι έτοιμος για μεταγραφή στην Ίντερ. Εκτός από τον πιθανό άσσο λοιπόν, ας κρατήσουμε και τον συγκεκριμένο παίκτη για πιθανό πρώτο σκόρερ.

Στις ΗΠΑ τέλος, η Νέα Υόρκη Σίτι ενισχύθηκε ιδιαίτερα φέτος και θεωρείται ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Πιστεύω λοιπόν ότι μπορεί να ξεκινήσει με το δεξί στην πρεμιέρα απέναντι στο μέτριο Κάνσας…

Καλή τύχη…

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]: Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης με 220+ ειδικά στοιχήματα!

Τώρα το παιχνίδι… αποκτά άλλο επίπεδο στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”], με πριμ 5%* στη LaLiga και επιστροφή* στην Serie A!

Ντέρμπι κορυφής στη LaLiga! Θα αγγίξουν τον τίτλο οι «μπλαουγκράνα» ή οι «ροχιμπλάνκος» θα βάλουν… φωτιά στο πρωτάθλημα; Η παράδοση είναι με το μέρος των Καταλανών πάντως, καθώς το τελευταίο διπλό της Ατλέτικο καταγράφηκε το 2006!

Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 220+ ειδικά στοιχήματα!

====================

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΑ OSKAR

To κόκκινο χαλί είναι έτοιμο να υποδεχτεί τα ξημερώματα της Δευτέρας τα μεγάλα ονόματα του Χόλυγουντ για την 90η τελετή των βραβείων Όσκαρ και η λάμψη των αστέρων του Χόλυγουντ θα φωτίσει τον ουρανό του Λος Άντζελες!

Θα κερδίσει ο Γκάρι Όλντμαν το πρώτο του Όσκαρ για την ερμηνεία του στο “The Darkest Hour”; Μπορεί η Margot Robbie να κάνει την έκπληξη και να κερδίσει το χρυσό αγαλματάκι; Ποια ταινία θα επικρατήσει στη «μάχη» του πρωτότυπου σεναρίου;

Η μαγεία των Όσκαρ πλησιάζει και παίζει στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] με δεκάδες στοιχηματικές επιλογές και πρωτότυπα ειδικά στοιχήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ