ΛΑΒΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Ο ΠΑΟ…

Καλημέρα. Θα ξεκινήσουμε όπως πάντα από τη Βρετανία. Θα… παρατηρήσατε ασφαλώς, ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες διεξήχθησαν ελάχιστα παιχνίδια στις μικρές κατηγορίες λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων. Αυτή η μεγάλη αγωνιστική αποχή με προβληματίζει και γι΄αυτό το λόγο δεν έχω σκοπό να ποντάρω σε σημεία μικρών κατηγοριών. Δεν θα μπω καν στη διαδικασία της ανάλυσης των αγώνων από τη στιγμή που δεν υπάρχει ο σημαντικός παράγοντας – φόρμα. Θα προβώ επιγραμματικά σε κάποιες προτάσεις σημείων καθώς και σε κάποιες αναμετρήσεις που φοβάμαι ότι μπορεί να μην επικρατήσει το φαβορί…

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ

ΚΑΡΝΤΙΦ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ: 1 ΚΑΙ UNDER

ΛΙΓΚ 1

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΜΙΛΤΟΝ: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 2Ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 2Ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

ΡΟΔΕΡΑΜ – ΡΟΤΣΝΤΕΙΛ:       1

ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ – ΠΛΙΜΟΥΘ :      2

ΛΙΓΚ 2

ΓΟΥΙΚΟΜΠ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ:        1

ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΜΠΑΡΝΕΤ :        1

ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΛΙΓΚ

ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ – ΜΠΟΡΕΧΑΜ:    2

ΡΕΞΑΜ – ΤΣΕΣΤΕΡ:     1

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ

ΜΠΕΡΤΟΝ – ΜΠΡΟΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

ΛΙΓΚ 1

ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΣΚΑΝΘΟΡΠ

ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ – ΟΞΦΟΡΝΤ

ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

ΛΙΓΚ 2

ΛΟΥΤΟΝ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ – ΚΡΟΥ

ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΛΙΓΚ

ΦΙΛΝΤΕ – ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

Με τις μικρές κατηγορίες της Σκωτίας είμαι ακόμα πιο επιφυλακτικός καθώς εκεί δεν διεξήχθη σχεδόν κανένα ματς τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Βάσει λογικής θα μπορούσαμε να επιλέξουμε τη Λίβινγκστον από την Τσάμπιονσιπ, την Αλόα από τη Λιγκ 1 και τη Μοντρόουζ από τη Λιγκ 2.

Στην Πρέμιερ Σκωτίας η Κιλμάρνοκ που παραμένει αήττητη για οκτώ σερί ματς, είναι το φαβορί απέναντι στην ουραγό Ρος Κάουντι που μετρά τις περισσότερες (17) ήττες στην κατηγορία. Σκέφτομαι όμως και τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου που είθισται να επιβεβαιώνονται πολύ συχνά στα ματς των φιλοξενούμενων.

Η Αμπερντίν που έχει ήδη οκτώ διπλά στο ενεργητικό της, μπορεί να προσθέσει ένα ακόμα και να τα κάνει εννέα απέναντι στην κακή φέτος Πάρτικ Θιστλ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους καθώς συμπλήρωσαν έξι σερί διπλά εκεί μέσα…

Δεν αναφερθήκαμε όμως καθόλου στα ματς της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ… Για εμάς τους λίγο… παλαιότερους, το κλασικότερο και μεγαλύτερο αγγλικό ντέρμπι είναι αυτό ανάμεσα στη Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ. Όταν εμείς παρακολουθούσαμε μπάλα στη δεκαετία του 80, δεν υπήρχαν Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, παρά μόνο οι δύο μεγάλες αυτές ομάδες. Σήμερα στις 14.30 θα βρεθούν αντιμέτωπες στο «Ολντ Τράφορντ» και έχω την εντύπωση ότι θα παρακολουθήσουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με πλούσιες φάσεις και εκατέρωθεν (άνω των δύο) γκολ.

Η ουραγός Γουέστ Μπρομ που έχει μόλις τρεις νίκες σε 29 αγωνιστικές, δεν δύναται να σταθεί στην κατηγορία. Σήμερα φιλοξενεί τη Λέστερ που παλεύει για έξοδο στην Ευρώπη και που μετρά τρία σερί διπλά εκεί μέσα. Ελπίζω να κλείσει καρέ για να πληρωθούμε και εμείς…

Η Μπέρνλι έχει ξεχάσει τι πάει να πει να σκοράρεις σε πρώτο ημίχρονο εδώ και μήνες. Μέσα στο 2018 δεν έχει πετύχει ακόμα τέρμα και την περασμένη αγωνιστική συμπλήρωσε εννέα συνεχόμενα ματς που δεν βρήκε δίχτυα στο πρώτο 45λεπτο! Θα ρισκάρω λοιπόν στο 0-0 του ημιχρόνου στο αποψινό παιχνίδι της με τη Γουέστ Χαμ. (2.35 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Πάντως, θα επαναλάβω για μία ακόμα φορά, ότι ειδικά σήμερα οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και επιφυλακτικοί με τους βρετανούς λόγω των συνεχόμενων αναβολών των τελευταίων εβδομάδων… Πάμε τώρα όμως να ρίξουμε μια ματιά στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ξεκινώντας από το δικό μας.

Αρχικά, θα ρισκάρω κοντράροντας το 1.70 του άσσου του Παναθηναϊκού. Ο Αστέρας έχει καλή ομάδα και το απέδειξε περίτρανα την προηγούμενη αγωνιστική που έριξε τρία γκολ στον ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» έχουν πολλές και σημαντικές απουσίες, καθώς δεν θα αγωνιστούν ο Άλτμαν, ο Οικονόμου και ο Κάτσε που ήρθαν πριν λίγες εβδομάδες καθώς και ο βασικός τερματοφύλακας Βλαχοδήμος (φωτο) που είναι τιμωρημένος. Η απουσία του τελευταίου, κατά τη γνώμη μου είναι και η πιο καθοριστική. Οι Αρκάδες δεν πρόκειται να φοβηθούν το ματς και θα κυνηγήσουν τη νίκη προκειμένου να βρεθούν σε πλεονεκτική θέση για την κατάληψη της πέμπτης θέσης. Έχουν μακράν το ευκολότερο πρόγραμμα έως το φινάλε συγκριτικά με τις υπόλοιπες συνδιεκδικήτριες ομάδες και αν απόψε φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από τη Λεωφόρο σας υπογράφω και με τα … δύο χέρια ότι αυτοί θα τερματίσουν πέμπτοι φέτος.

Στο Λάρισα – Κέρκυρα θα ρισκάρω στο ξερό Χ που θα βολέψει και τις δύο ομάδες. Η μεν Κέρκυρα θα προσθέσει έναν ακόμα πολύτιμο πόντο στο σακούλι και η δε Λάρισα θα παραμείνει μακριά από τη γραμμή του υποβιβασμού. Ως εναλλακτική λύση βέβαια υπάρχει και το Χ του ημιχρόνου, ή και το under μιας και οι Θεσσαλοί συμπλήρωσαν 11 στα 12 στην έδρα τους.

Ο Ατρόμητος είναι σε πλεονεκτική θέση έναντι του Πανιωνίου λόγω της εξαιρετικής του φόρμας. Παρεμπιπτόντως δεν γνωρίζω αν το ξέρετε αλλά η ομάδα του Περιστερίου είναι αυτή που έχει υποστεί τις λιγότερες (2) ήττες στο πρωτάθλημα. Ο Πανιώνιος από την άλλη μεριά έχει πέσει αγωνιστικά, αλλά δεν παύει να παραμένει μια δυνατή και υπολογίσιμη ομάδα. Αν κρίνουμε πάντως από τις φετινές επιδόσεις τους στα πρώτα ημίχρονα των αγώνων τους, τότε λογικά το πρώτο 45λεπτο οδεύει σε ένα… σβηστό 0-0. Για να είμαι ειλικρινής σκέφτομαι να ρισκάρω στο Χ ημίχρονο – διπλό τελικό, αλλά μάλλον θα προτιμήσω το Χ του ημιχρόνου και από εκεί και πέρα βλέποντας και κάνοντας στο live…

Στην Αυστρία, η πλειοψηφία των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα σκοράρει από την ανάπαυλα και μετά. Παρακάτω παραθέτω ορισμένα ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία:

Τις τελευταίες έξι αγωνιστικές, η Άλταχ πέτυχε και δέχτηκε συνολικά 12 γκολ. Από αυτά, μόλις το ένα σημειώθηκε σε πρώτο ημίχρονο! Υποδέχεται τη Ραπίντ που τα 8 από τα 10 τελευταία γκολ που έβαλε και δέχτηκε στο πρωτάθλημα, μπήκαν στο 2ο ημίχρονο…

Ο συντελεστής τερμάτων της ουραγού Σεντ Πόλτεν τις τελευταίες έξι αγωνιστικές, εντοπίζεται στο 3-16. Ο αντίστοιχος των πρώτων ημιχρόνων όμως, βρίσκεται στο 0-3! Πραγματικά ασύλληπτο! Απόψε φιλοξενείται από την Αούστρια Βιέννης, που έχει παρόμοιες επιδόσεις. Πιο συγκεκριμένα, στα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια της, πέτυχε συνολικά 12 τέρματα. Τα 8 από αυτά σημειώθηκαν στο 2ο ημίχρονο…

Η ΒΑΚ Πέλετς δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε πρώτο ημίχρονο στα τελευταία 14 (!) παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Πρόκειται για νέο ρεκόρ κατηγορίας! Δεν είναι όμως μόνο αυτό… Αν ψάξουμε πόσα γκολ δέχθηκε τις 15 τελευταίες αγωνιστικές, θα βρούμε ότι παραβιάστηκε η εστία της συνολικά 22 φορές. Ξέρετε πόσα από αυτά τα γκολ, μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο; Μόλις πέντε… Σήμερα υποδέχεται την Λίντσερ που τα 16 από τα 19 τελευταία γκολ που πέτυχε στην κατηγορία, τα έβαλε από την ανάπαυλα και μετά!

Συμπεραίνουμε λοιπόν, ότι έχουμε να κάνουμε με μερικά πραγματικά εντυπωσιακά στατιστικά στοιχεία που σπανίζουν στην Ευρώπη…

(Ειδικά στο ματς της Αούστρια με τη Σεντ Πόλτεν πάντως, θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε και τον άσσο με το over).

Την Α Και Β Γερμανίας τις προσπερνάω και θα κάνω στάση μόνο στη Γ κατηγορία. Η πιο ντεφορμέ ομάδα του πρωταθλήματος είναι η Σόνενχοφ η οποία σήμερα υποδέχεται τη φορμαρισμένη Βέχεν που παλεύει με αξιώσεις για την άνοδο. Σημειώστε ότι η Βέχεν διατηρεί την καλύτερη διαφορά τερμάτων στο πρωτάθλημα (+31). Από εκεί και πέρα ξεκινούν οι… ακαταλαβίστικες αποδόσεις των μπουκ.

Φαβορί η Λόττε που παλεύει για τη σωτηρία της απέναντι στην δυνατή Φορτούνα που έρχεται από τέσσερις σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 10-1; Δεν νομίζω…  Σημειώστε στο… τεφτέρι ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν πετύχει τα περισσότερα (23) εκτός έδρας γκολ στο πρωτάθλημα. (3.15 το διπλό στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Η Όσναμπρικ έστω και αργά βρήκε τα πατήματά της, καθώς πλέον έρχεται από τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Σε αυτό το διάστημα των πέντε αγωνιστικών μάλιστα πέτυχε συνολικά 13 γκολ. Σήμερα φιλοξενείται από την μέτρια Κίκερς που διατηρεί μια από τις χειρότερες έδρες στο πρωτάθλημα με πέντε μόλις νίκες σε 14 αγωνιστικές. Το αξιοσημείωτο είναι ότι παρά το ότι βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, έχει δεχθεί τα περισσότερα (22) εντός έδρας γκολ στο πρωτάθλημα. Το 1.80 δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα λοιπόν…

Στη Β Ιταλίας η Μπάρι είναι σε θέση να διατηρήσει την παράδοση που την θέλει να κερδίζει κάθε χρόνο την Προ Βερτσέλι. Έχει ισχυρότατη έδρα και διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο.

Αν κυνηγάτε τις πολύ μεγάλες αποδόσεις, ίσως σας… ικανοποιήσει σήμερα η Λεβάντε που φιλοξενείται από τη Χετάφε. Ο άσσος του 1.50 είναι επίφοβος για μια μέτρια ομάδα που ουσιαστικά έχει ξεμείνει από στόχους. Η Λεβάντε αντιθέτως, παλεύει με νύχια και με δόντια για τη σωτηρία της και απόψε θα κάνει ντεμπούτο και ο νέος της τεχνικός (δείτε αλλαγές προπονητών).

Στη Β Ισπανίας έβαλα στο… μούλτι της στατιστικής την αναμέτρηση της Κάντιθ με τη Σεβίλλη Β και το αποτέλεσμα που βγήκε ήταν άσσος, under, no – goal και περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Κάτι δηλαδή σαν 2-0 τελικό με 0-0 ημίχρονο δηλαδή…

Εξηγώ: Η Κάντιθ παραμένει η ομάδα με τα περισσότερα (23) under στο πρωτάθλημα. Διατηρεί μάλιστα και την καλύτερη άμυνα με 17 γκολ παθητικό. Μέσα στην έδρα της έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 15 αγωνιστικές. Η ουραγός και ουσιαστικά υποβιβασμένη Σεβίλλη Β από την άλλη μεριά, μετρά μόλις δύο νίκες σε 29 παιχνίδια, ενώ διαθέτει και τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία. Όσο για τα πρώτα ημίχρονα, η Κάντιθ δεν έχει σκοράρει σε κανένα εδώ και επτά αγωνιστικές. Η δε Σεβίλλη συνήθως… διαλύεται από την ανάπαυλα και μετά. Στα οκτώ τελευταία ματς δέχθηκε συνολικά 13 γκολ και τα 11 από αυτά σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Στη Γαλλία η Ντιζόν εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με τις εντός έδρας επιδόσεις της, καθώς συμπλήρωσε 10 νίκες στα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια της! Σπάνιο φαινόμενο για μια μέτρια ομάδα που δεν έχει συνηθίσει να αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια. Μόνο και μόνο για αυτές τις επιδόσεις θα τη στηρίξω για μια ακόμη φορά απέναντι στην αρνητική Αμιάν.

Είχα σκοπό να ποντάρω και στον άσσο της Μπορντό, αλλά εδώ απογοητεύτηκα από την απόδοση οπότε θα πάω πάσο… Οι Γιρονδίνοι πάντως παρουσιάζονται πολύ καλύτεροι αγωνιστικά από την ημέρα που τους ανέλαβε ο Πογέτ. Σήμερα έχουν και μια σημαντική επιστροφή καθώς γυρνά ο καλύτερός τους επιθετικός ο Μαλκόμ.

Η Μονπελιέ μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Λιλ, καθώς φέτος πραγματοποιεί μια σταθερά καλή πορεία από την αρχή της σεζόν. Η αμυντική της λειτουργία είναι υποδειγματική και δεν είναι τυχαίο ότι έχει δεχθεί τα λιγότερα (10) εκτός έδρας γκολ.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να ισχυριστούμε το ίδιο και για τη Λιλ που τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές δέχεται από 2-3 τέρματα σε κάθε παιχνίδι της. Τα πιτσιρίκια του Γκαλτιέ δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που παρουσιάζει το Σαμπιονά και κάτι μου λέει ότι δύσκολα θα την γλιτώσουν φέτος. Η πρώτη μου επιλογή όμως δεν είναι το διπλό, αλλά τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου. Η Λιλ βλέπετε, δεν έχει καταφέρει να πετύχει τέρμα σε πρώτο ημίχρονο τις τελευταίες επτά αγωνιστικές. Για την άμυνα της Μονπελιέ τα είπαμε και πριν… (2.35 στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Τελικά φαίνεται ότι είχαν δίκιο ορισμένοι που υποστήριζαν ότι η… μικρή Παρί δεν τρέφει βλέψεις ανόδου, διότι δεν της το επιτρέπουν τα πενιχρά οικονομικά της… Η ομάδα που ήδη έχει κάνει την υπέρβασή της, έχει ξεφουσκώσει αγωνιστικά και πλέον απομακρύνθηκε αισθητά από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην άνοδο. Στις τελευταίες έξι αγωνιστικές επιβλήθηκε μόνο της ουραγού και υποβιβασμένης Τουρ. Σήμερα υποδέχεται την ισχυρή και φιλόδοξη Σοσό και δεν συμφωνώ με τις στοιχηματικές εταιρίες που δίνουν μεγάλο και σαφές προβάδισμα τους γηπεδούχους. Η Σοσό είναι μια ομάδα που πετυχαίνει εύκολα το τέρμα και δεν νομίζω ότι θα πάει μέχρι το Παρίσι έχοντας ως στόχο μια… τιμητική ήττα. Ούτε καν με το Χ δεν θα μείνει ικανοποιημένη, διότι προσπαθεί να μην χάσει το τρένο της ανόδου.

Στην Πορτογαλία η Μποαβίστα υποδέχεται στην ισχυρή έδρα της (8 νίκες σε 12 παιχνίδια), την ουραγό και ντεφορμέ Εστορίλ που έρχεται από τρεις σερί ήττες με συντελεστή τερμάτων 0-10. Οι φιλοξενούμενοι που κατέχουν τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, αναμένεται να δυσκολευτούν απέναντι σε έναν αντίπαλο που παλεύει να τερματίσει στην πέμπτη θέση.

Παρατήρησα ότι στην αναμέτρηση της Ρίο Άβε με τη Φεϊρένσε υποχωρεί στην συντριπτική πλειοψηφία των στοιχηματικών εταιριών η απόδοση του άσσου. Δεν ξέρω ποια θα είναι η τελική έκβαση του ματς και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω σκοπό να ποντάρω στο 1.65. Θυμήθηκα όμως την περσινή τους αναμέτρηση στο Φεϊρένσε – Ρίο Αβε που επίσης έπεφτε παντού η απόδοση του άσσου. Τότε είχε κερδίσει η Φειρένσε με 2-1 και μετά από τη λήξη του ματς διεξήχθησαν έρευνες από την αρμόδια υπηρεσία, καθώς το παιχνίδι είχε κριθεί ύποπτο λόγω υπερβολικών πονταρισμάτων…

Στην Ελβετία υπάρχει εμφανές λάθος στις αποδόσεις του αγώνα της Λωζάννης με τη Σεντ Γκάλεν. Οι φιλοξενούμενοι κάνουν πολύ καλή πορεία και πρόσφατα κέρδισαν με 2-0 μέσα στη Βασιλεία. Οι γηπεδούχοι αντιθέτως δεν τα πηγαίνουν καλά, ενώ διατηρούν και τη χειρότερη εντός έδρας άμυνα στο πρωτάθλημα. Η παράδοση ευνοεί τη Σεντ Γκάλεν, αφού στις εννέα τελευταίες επισκέψεις τους στη Λωζάννη μετρούν πέντε νίκες και δύο μόνο ήττες. (2.75 το διπλό στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Την Τουρκία γενικότερα την αποφεύγω διότι οι ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Βάσει φόρμας και έδρας όμως, θα δώσω ένα προβάδισμα στη Σίβασπορ που κυνηγά έξοδο στην Ευρώπη. Η Κασίμπασα βρίσκεται σε πτωτική πορεία και ουσιαστικά είναι αδιάφορη βαθμολογικά.

Στη Δανία ο αγώνας της Χόμπρο με τη Σίλκεμποργκ προσφέρεται για… κυνήγι εκπλήξεων. Το 1.70 είναι πολύ μικρό για μια ομάδα που εδώ και δύο μήνες κατάφερε να κερδίσει μόνο τη Λίνγκμπι. Η Χόμπρο έχει μέτρια έδρα και η Σίλκεμποργκ το τελευταίο διάστημα σκοράρει κάθε αγωνιστική.

Στην Αργεντινή η Ρασίνγκ Κλουμπ συμπλήρωσε έξι σερί νίκες και εννιά συνεχόμενα over σε όλες τις διοργανώσεις. Απέναντι στην αδύναμη Τσακαρίτα που μετρά μόλις τρείς νίκες σε 18 αγωνιστικές, έχει το προβάδισμα. Αν παίζετε και σκόρερ, ελέγξτε τον Λαουτάρο Μαρτίνες που βρίσκεται στα καλύτερά του σκοράροντας ανελλιπώς.

Η πρωτοπόρος Μπόκα λογικά θα κερδίσει, αλλά δεν νομίζω ότι και θα … διαλύσει την Τίγκρε για δύο λόγους: Πρώτον, ακολουθεί το Σούπερ Καπ της Τετάρτης και το ντέρμπι με τη Ρίβερ Πλέιτ. Δεύτερον η Τίγκρε παρά το ότι βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, διαθέτει μια από τις καλύτερες εκτός έδρας άμυνες, αφού έχει δεχθεί μόνο επτά γκολ σε οκτώ αγωνιστικές. Μέσο όρο δηλαδή λιγότερο από ένα ανά αναμέτρηση. Γκολ όμως δεν βάζει με τίποτα… Ένα σκορ της τάξεως του 1-0 ή και 2-0 θεωρώ ότι συγκεντρώνει πιθανότητες εμφάνισης.

Στον αγώνα της Ολίμπο με την Κολόν Σάντα Φε επιλέγω είτε το Χ του ημιχρόνου είτε τα περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Η Ολίμπο βλέπετε, στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έβαλε και δέχθηκε συνολικά 13 γκολ. τα 10 από αυτά σημειώθηκαν από την ανάπαυλα και μετά. Η δε Κολόν τις 10 τελευταίες αγωνιστικές κατάφερε να σημειώσει μόλις ένα γκολ στα πρώτα 45 λεπτά των αγώνων της.

Τα ίδια ισχύουν και για τη Λόμπος με τη Γουαδαλαχάρα που αγωνίζονται στο Μεξικάνικο πρωτάθλημα. Στα έξι τελευταία παιχνίδια τους πέτυχαν συνολικά 16 γκολ. Από αυτά μόλις τα τρία σημειώθηκαν σε πρώτο ημίχρονο.

Το πρωτάθλημα των ΗΠΑ τέλος, άνοιξε τις πύλες του την προηγούμενη εβδομάδα και θα μας συντροφεύσει στο υπόλοιπο της σεζόν. Αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, θεωρώ ότι δικαίως οι μπουκ έχουν δώσει προβάδισμα σήμερα στο Χιούστον και το Ορλάντο διότι είναι σαφώς ανώτερες ομάδες συγκριτικά με το Βανκούβερ και τη Μινεσότα αντίστοιχα.

Καλή τύχη…

[eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”] ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο  Παναθηναϊκός των χιλίων προβλημάτων υποδέχεται τον Αστέρα και η [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”] προσφέρει 106 ειδικά στοιχήματα για τον αγώνα (ώρα έναρξης 19.30).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* από την Betsson
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
  • 200% ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ