ΚΙΤΡΙΝΟΣ… ΣΙΦΟΥΝΑΣ Η ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

Καλημέρα.  Όπως και με την Τενερίφη και την Κάντιθ, έτσι και με τη Χετάφε και την Ουέσκα, ισχύουν ακριβώς τα ίδια… Πρόκειται για ομάδες δηλαδή, που συνηθίζουν να σκοράρουν στα δεύτερα ημίχρονα των αναμετρήσεών τους. Σήμερα διεξάγεται ο αγώνας ρεβάνς των play off στη Μαδρίτη και το πρώτο ματς είχε λήξει ισόπαλο 2-2. Το αξιοσημείωτο είναι ότι και τα τέσσερα τέρματα μπήκαν στο δεύτερο 45λεπτο! Αν κοιτάξουμε τα έξι τελευταία παιχνίδια των δύο αντιπάλων θα δούμε ότι έχουν πετύχει συνολικά 20 γκολ. Από αυτά τα 16 σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο! Από τη στιγμή λοιπόν που υπάρχουν αυτά τα τόσο ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία, νομίζω ότι το εύλογο στοίχημα το οποίο πρέπει να επιλέξουμε είναι το να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. (2.15 στην SPORTINGBET.GR)

Under και no – goal έχω επιλέξει στον αγώνα της Βίτεμπσκ με τη Σλάβια Μοζίρ στη Λευκορωσία. Οι δύο ομάδες έχουν από 8 στα 11 και 7 στα 11 under αντίστοιχα. Η Σλάβια έχει πέντε στα έξι εκτός, με μόλις δύο γκολ στο ενεργητικό της. Η δε Βίτεμπσκ συμπλήρωσε έξι σερί no goal στην κατηγορία.

Στη Β Νορβηγίας σήμερα στις 16.00 ώρα Ελλάδας θα αναμετρηθούν η προτελευταία Άρενταλ με την πρωτοπόρο Μπόντο Γκλιμτ. Φέτος ενισχύθηκε σημαντικά και πριν από την έναρξη της σεζόν δινόταν δικαίως από τους μπουκ ως το πρώτο φαβορί για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Ποιοτικά και εμπειρικά υπερέχει από όλες τις υπόλοιπες και ήδη φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς στο ενεργητικό της. Διατηρεί μάλιστα και την παραγωγικότερη επίθεση καθώς έχει πετύχει 27 γκολ. Την προηγούμενη Κυριακή συνέτριψε την Γιερβ με 4-0 και αυτή τη φορά φιλοξενείται από την μέτρια Άρενταλ που αναμένεται να περάσει μια εξαιρετικά… αγχωτική σεζόν. Η ομάδα αυτή συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Β κατηγορία και έως το 2012 αγωνιζόταν στην Δ νορβηγική κατηγορία. Αμυντικά έχει μεγάλο πρόβλημα και βρίσκω σχεδόν αδύνατο να μπορέσει να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της, απέναντι στην ισχυρότερη και εμπειρότερη αντίπαλό της. Νομίζω λοιπόν, πως αν προβούμε σε έναν συνδυασμό του διπλού με το over θα έχουμε λάβει τη σωστή απόφαση… (2.40 στον STOIXIMAN.GR)

Στη Β Σουηδίας διακρίνω πιθανή έκπληξη στον αγώνα της Βάρναμο με τη Φάλκενμπεργκ. Οι γηπεδούχοι έχει μόλις δύο νίκες σε έξι παιχνίδια στην έδρα τους και οι φιλοξενούμενοι διατηρούν την παραγωγικότερη εκτός έδρας επίθεση με 13 γκολ στο ενεργητικό τους. Η Φάλκενμπεργκ θεωρητικά έχει καλύτερο υλικό και μετρά τρία σερί διπλά στην έδρα της Βαρνάμο. Δεν νομίζω λοιπόν ότι το 1.80 του άσσου έχει μεγάλη λογική…

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το 1.60 της Σιριάνσκα. Αυτή και η Φρέι είναι ομάδες ίδιων δυνατοτήτων και αυτό είναι κάτι που αποτυπώνεται και από τη θέση που κατέχουν στον βαθμολογικό πίνακα. Θεωρώ ότι είναι προτιμότερο το over, μιας και η Φρέι παραμένει η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της έχουν τελειώσει στο over 2.5 γκολ.

Στην Αργεντινή απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε και η μεγάλη Μπόκα Τζούνιορς βρίσκεται αγκαλιά με την κατάκτηση του τίτλου. Στην ουσία αν σήμερα μπορέσει να πάρει το διπλό μέσα στην έδρα της Αλντοσίβι, θα κάνει το καθοριστικότερο βήμα για την κατάκτηση της πρωτιάς. Να υπενθυμίσουμε ότι έχει μακράν τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία, καθώς μετρά μόλις μία ήττα σε 13 αγωνιστικές. Η δε Αλντοσίβι βρίσκεται στην 27η θέση με τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία.

Μια άλλη… Τζούνιορς, η Αρχεντίνος που παίζει στην Β κατηγορία, είναι και αυτή το πρώτο φαβορί για την πρωτιά και την άνοδο, καθώς μετά από 36 αγωνιστικές προπορεύεται με 68 βαθμούς στο ενεργητικό της. Μέσα στην έδρα της είναι… σχεδόν αλώβητη (μία ήττα σε 18 αγωνιστικές) και σήμερα υποδέχεται τη ντεφορμέ Σανταμαρίνα που μακριά από το γήπεδό της μετρά μόλις τρεις νίκες σε 17 παιχνίδια. Πρώτος λόγος τους γηπεδούχους λοιπόν…

Στη Β Βραζιλίας ο αγώνας της Οέστε με την Αμέρικα Μινέιρο αποτελεί ένα αμφίρροπο ντέρμπι στο οποίο δύσκολα θα βγει νικητής. Η Οέστε μετρά τέσσερις ισοπαλίες σε 7 παιχνίδια στην έδρα της με 7 στα 7 under! Η Αμέρικα έχει 6 στα 7 under και μόνο απέναντι στην Κρισιούμα έφερε over (3-1). Κρατάω λοιπόν το under, το Χ του ημιχρόνου, ενώ σκέφτομαι να ρισκάρω και στο Χ τελικό…

Στο πρωτάθλημα  Περού ποντάρονται δύο γηπεδούχοι. Η Ουνιβερσιτάριο και η Ουνιόν Κομέρσιο. Η πρώτη που είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας, υποδέχεται την μέτρια Ντεπορτίβο Μουνισιπάλ και λογικά εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει. Είναι πολύ σημαντική η επιστροφή των πέντε διεθνών ποδοσφαιριστών που ήταν όλοι βασικοί στην ομάδα.

Η δε Ουνιόν Κομέρσιο έχει μια εξαιρετική παράδοση θετικών αποτελεσμάτων απέναντι στην Σπορτ Χουανκάγιο, καθώς από το 2011 που οι δύο ομάδες ξαναβρέθηκαν στην ίδια κατηγορία μετρά μόνο νίκες. Για την ακρίβεια έχει 7 στα 7 με συντελεστή τερμάτων 17-2!

Εξαιρετική παράδοση έχει στις ΗΠΑ και το Λος Άντζελες απέναντι στο Χιούστον, καθώς οι γηπεδούχοι μετρούν έξι νίκες στα επτά πιο πρόσφατα. Το Χιούστον μπορεί να βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία της Δύσης, αλλά δεν παύει να έχει τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις με έξι ήττες και μία ισοπαλία σε επτά παιχνίδια. Αυτά που συμβαίνει φέτος με την ομάδα είναι πραγματικά αδιανόητο καθώς από τους 23 βαθμούς που έχει συλλέξει έως τώρα, μόνο ο ένας ήρθε από εκτός έδρας παιχνίδι! Το Χιούστον διατηρεί την παραγωγικότερη εντός έδρας επίθεση (24 γκολ σε Ανατολή και Δύση), αλλά ταυτόχρονα έχει και τη δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση με τρία μόλις γκολ στο ενεργητικό του!

Ομάδες των over είναι η Ατλάντα με την Κολόμπους. Οι γηπεδούχοι έχουν πέντε στα πέντε στην έδρα τους και 11 στα 14 συνολικά. Οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν έξι σερί over.

Καλή τύχη…

VISTABET.GR: Ποιος θα καθίσει στον Iron Throne;

Λίγο πριν την  πολυαναμενόμενη 7η σεζόν του “Games of Thrones” η VISTABET.GR ετοιμάζεται για τις επικές μάχες, με το στοίχημα που περίμεναν όλοι στο Westeros!

Όπως spoilάρει και ο τίτλος των βιβλίων του G.R.R. Martin, ο θρόνος στο παιχνίδι του Στέμματος, θα κριθεί στο "Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου"! Ποιος όμως θα καθίσει στον Iron Throne τελευταίος; Θα είναι η μητέρα των Δράκων, Καλίσι, θυελλογέννητη Daenerys, η οποία στη VISTABET.GR αποδίδει 3,50, ή ο Jon Snow, για τους μυημένους Jon Targaryen, με απόδοση 3,25; 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ »

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ προσφορά* από την Betsson
  • ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ