ΚΑΤΙ… ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Καλημέρα.  Απόψε η Κάντιθ υποδέχεται την Τενερίφη στα ημιτελικά των Play off ανόδου. Οι αναμετρήσεις είναι διπλές και ο αγώνας αναμένεται ιδιαίτερα αμφίρροπος. Κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου οι δύο ομάδες είχαν φέρει από 16 και 18 ισοπαλίες αντίστοιχα. Ήταν δηλαδή μέσα στην πρώτη πεντάδα των συλλόγων με τα περισσότερα Χ στην κατηγορία. Η Κάντιθ είναι μια ομάδα που σκοράρει σχεδόν… αποκλειστικά στο δεύτερο ημίχρονο των αναμετρήσεών της. Είναι ενδεικτικό το γεγονός πως αν κοιτάξουμε τα 9 τελευταία παιχνίδια της θα ανακαλύψουμε ότι συνολικά έχει πετύχει 11 γκολ! Από αυτά μόλις το ένα σημειώθηκε σε πρώτο 45λεπτο!

Η δε Τενερίφη καταφέρνει να κρατάει το μηδέν πίσω στα πρώτα ημίχρονα των αγώνων της. Στις τελευταίες έξι αγωνιστικές δέχθηκε συνολικά έξι γκολ και κανένα από αυτά δεν μπήκε σε πρώτο 45λεπτο. Βάσει όλων των παραπάνω στοιχείων λοιπόν, νομίζω ότι μια λογική αλλά και θελκτική βάσει απόδοσης επιλογή. Θα ήταν το 0-0 του ημιχρόνου. Προσωπικά δεν αποκλείω και το Χ ως τελικό αποτέλεσμα…

Στην Ισλανδία τόσο η Φιολνίρ όσο και η Στριάρναν είναι ανώτερες των αποψινών αντιπάλων τους και λογικά θα επικρατήσουν. Η Φιολνίρ υποδέχεται την ουραγό Βίκινγκουρ Όλαφσβικ η οποία μετρά 5 ήττες σε 6 παιχνίδια. Ο πιθανός άσσος μπορεί να συνδυαστεί και με το over μιας και οι φιλοξενούμενοι έχουν πέντε σερί στο πρωτάθλημα. Πέρσι η Φιολνίρ είχε επικρατήσει με σκορ 5-1!

Η Στριάρναν η οποία πριν από τρία χρόνια είχε κατακτήσει τον τίτλο, πέρσι τερμάτισε δεύτερη και φέτος τα πηγαίνει πολύ καλά καθώς προπορεύεται στην βαθμολογία. Όπλο της είναι η εξαιρετική επιθετική της γραμμή η οποία είναι η καλύτερη της κατηγορίας. Έχει έξι στα έξι over και σήμερα υποδέχεται και αυτή μια… Βίκινγκουρ αλλά αυτή τη φορά του Ρέικιαβικ. Οι φιλοξενούμενοι λογικά θα περάσουν δύσκολες στιγμές εκεί μέσα και σκέφτομαι να συνδυάσω για μία ακόμη φορά τον άσσο με το over. Να σημειώσουμε όμως και εδώ ότι οι δύο ομάδες ρολάρουν περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο. Τα έξι από τα οκτώ τελευταία γκολ της Στριάρναν στο πρωτάθλημα  σημειώθηκαν στο δεύτερο 45λεπτο. Η δε Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ πέτυχε και τα έξι τελευταία τέρματά της στο δεύτερο ημίχρονο. Στα υπόψη και για το live λοιπόν…

Στην Αργεντινή το πρωτάθλημα οδεύει προς το φινάλε του και απόψε διεξάγεται ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Κολόν Σάντα Φε και την Λορέντζο. Οι δύο ομάδες βρίσκονται κοντά στην επίτευξη των στόχων τους που είναι η έξοδος στο Σουνταμερικάνα και το Λιμπερταδόρες αντίστοιχα. Έτσι όπως είναι διαμορφωμένος ο βαθμολογικός πίνακας, μου έχει δημιουργηθεί η αίσθηση και η εντύπωση ότι ο ένας βαθμός θα άφηνε ικανοποιημένες και τις δύο. Από τη στιγμή που δεν έχω πολλά περιθώρια επιλογών, το… σκέφτομαι να ρισκάρω σε αυτό το Χ.

Στην Βολιβία τέλος, πραγματοποιείται το κλασικό ντέρμπι του Ποτοσί ανάμεσα στη Νασιονάλ και τη Ρεάλ. Μεταξύ των δύο ομάδων δεν επικρατεί απλά αντιπαλότητα, αλλά… άσβεστο μίσος και σε τέτοιου είδους ντέρμπι δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Φαινομενικά η Νασιονάλ έχει το προβάδισμα, αλλά είμαι βέβαιος ότι οι παίκτες της Ρεάλ θα δώσουν όλο τους το είναι για ένα θετικό αποτέλεσμα. Να σημειώσουμε επίσης ότι δεν υφίσταται παράγοντας έδρα διότι οι δύο ομάδες αγωνίζονται στο ίδιο γήπεδο. Επίσης, έψαξα τη μεταξύ τους παράδοση την τελευταία δεκαετία και διαπίστωσα ότι είναι απολύτως μοιρασμένη. Από τρεις νίκες έχει η καθεμία, ενώ επτά παιχνίδι έληξαν χωρίς νικητή.

Καλή τύχη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ »

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ προσφορά* από την Betsson
  • ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ