ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΜΕ… ΕΛΑΦΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Χθες μπορεί και τα δύο παιχνίδια να οδηγήθηκαν στα πέναλτι, αλλά το σασπένς που προσφέρει αυτή η διαδικασία δεν ήταν αρκετό προκειμένου να μας αποζημιώσει για τις συνολικά 5 ώρες που χάσαμε από τη ζωή μας… Παρακολουθήσαμε δύο μάλλον απογοητευτικά παιχνίδια και ειδικότερο το δεύτερο ημίχρονο του Κροατία – Δανία, πρέπει να ήταν όχι χειρότερο έχουμε παρακολουθήσει σε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο. Αυτό που μετρά πάντως είναι ότι μετά και από τα χθεσινά αποτελέσματα τέθηκε νοκ άουτ μια ακόμα ποδοσφαιρική υπερδύναμη. Η Ισπανία έμεινε εκτός και έτσι ανοίγει ο δρόμος ακόμα πιο… διάπλατα για τους τρικολόρ που τους στηρίζω από την αρχή του τουρνουά. Πάμε όμως να δούμε τι έχουμε σήμερα.

Η φάση των «16» του παγκοσμίου κυπέλλου συνεχίζεται με δύο ακόμα παιχνίδια, στα οποία υπάρχει ορατό φαβορί. Στις 17.00 ώρα Ελλάδας η Βραζιλία παίζει με το Μεξικό που έκανε αποκαρδιωτική εμφάνιση στο ματς με τη Σουηδία. Οι Μεξικάνοι θα είχαν ήδη αποκλειστεί αν δεν γινόταν το μπαμ του… αιώνα όπου οι Γερμανοί ηττήθηκαν από τους Κορεάτες. Οι παίκτες δηλώνουν έτοιμοι και αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για όλα απέναντι στη Βραζιλία, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουν. Οι αντίπαλοί τους είναι ανώτεροι και μόνο ο Κουτίνιο με τον Νεϊμάρ αρκούν για να τους αποκλείσουν. Κάποια στιγμή περιμένουμε να σκοράρει – επιτέλους –  και ο Ζεσούς που φέτος έκανε μια πολύ καλή σεζόν με τη Μάντσεστερ Σίτι. Βλέπω νίκη της Βραζιλίας λοιπόν και πιθανό σκόρερ τον φορ της Σίτι.

Στις 21.00 ώρα Ελλάδας το Βέλγιο παίζει με την Ιαπωνία και οι μπουκ προσφέρουν σε πολύ χαμηλές τιμές τον άσσο διότι είναι εμφανώς επηρεασμένοι από τις έως τώρα ηγετικές και εξαιρετικές εμφανίσεις του. Εδώ όμως θεωρώ ότι υπάρχουν δύο παγίδες που θα πρέπει να τις προσέξουμε. Πρώτον, οι Ιάπωνες έχουν αποδειχθεί πολύ σκληροί για να πεθάνουν διότι παίζουν με μοναδική μεθοδικότητα. Είναι γνωστοί… τρεχαλατζήδες και στο φινάλε θα αγωνιστούν χωρίς άγχος, διότι δεν έχουν να χάσουν και τίποτα. Και μέχρι εδώ που φτάσανε, όλοι μπράβο θα τους πουν.

Το δεύτερο έχει να κάνει με τη φανέλα του Βελγίου (φωτο). Πρόκειται για μια ομάδα χωρίς διακρίσεις και περγαμηνές που όλοι περιμένουμε να δούμε πως θα τα καταφέρει τώρα που πλέον θεωρείται φαβορί όχι μόνο για την πρόκριση στους «8», αλλά και για ακόμα ψηλότερα. Θα μπορέσουν οι παίκτες του να επωμιστούν αυτό το ρόλο, ή θα λυγίσουν από το άγχος και το βάρος των ευθυνών; Απόψε το βράδυ θα ξέρουμε αλλά προσωπικά δεν είμαι διατεθειμένος να ασχοληθώ με τα 1.30 που κυκλοφορούν. Θα προτιμήσω να ποντάρω ρισκάροντας στην εκτίμηση ότι θα σημειωθούν περισσότερα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Ιάπωνες που παίζουν πολύ καλή άμυνα, είναι σε θέση να αντέξουν 45 λεπτά και να βγάλουν το πρώτο ημίχρονο χωρίς να δεχθούν τέρμα.

Καλή τύχη και καλή τηλεθέαση και την συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το bookenemylive.com.

[eafl id=”13149″ name=”tipbet” text=”TIPBET.GR”]

Η [eafl id=”13149″ name=”tipbet” text=”TIPBET.GR”] εισχώρησε δυναμικά στον χώρο του στοιχήματος, καθώς προσφέρει καθημερινά πληθώρα στοιχηματικών επιλογών με τα μεγαλύτερα BONUS που κυκλοφορούν!!! Οι προσφορές συνεχίζονται καθημερινά τόσο στα ματς του Μουντιάλ όσο και στα υπόλοιπα παιχνίδια που διεξάγονται σε ολόκληρο τον πλανήτη!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο για σήμερα στη Stoiximan!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ 5 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ